Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

Zamenjal zimske gume za letne. Na biciklu seveda. En cel kup dela s tem tublesom. 

haha, ja zoprno je če morš pucat :D 

Napisano

Mah. 192g po šlauhu.

Pa mam mir. Če ne pa pred furo na wc, pa sem šlauhe pokril.

Napisano

Sem se vpisal na magister...zdej čakat če sm sprejet...

• Všeč 6
  • Ljubim 1

image.jpeg

Napisano

Delo pridnih rok se že počasi kaže, sibirske borovnice lepo zorijo, asimina pa tudi lepo cveti.... :prstgor:

IMG_20230504_103338.jpg

IMG_20230504_103419.jpg

IMG_20230504_102926.jpg

• Všeč 4
  • Ljubim 2
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Pa kje to vi živite? Komaj je dobro sneg pobralo...

Bod tih, da ti ga ponovno ne namede. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Od stranke dobil plačan odvoz troseda, v nadaljevanju le  te-ga doniral frendu ter ga precej razveselil. Win-win kombinacija. :)

IMG_20230424_115046.jpg

• Všeč 4
  • Ljubim 2

Napisano

Kot smo se že pogovarjali preživljam prvomajske in tale vikend v kempu na HR, uživam max... ampak gledam mulce k se vozjo s skiroji in sem jim kar mal fovš, rečem jebiga, dejmo prebudit otroka v sebi. Sem šel v dehatlon in ubavu skiro še zase :lol:

Tole sem vzel, edino da je pri sosedih 5 eur dražji..

https://www.decathlon.si/p/12329-11487_svetlo-zelen-skiro-town-7-xl-za-odrasle.html

Dobr letijo te stvari dan danes, tik tak si na recepciji al pa v kafani :mipijemoo:

• Všeč 3
  • Začuden 1
Napisano
pred 1 minuto je SpEkTr napisal:

Kje pa si, jaz sem lih dobri prišel z Lanterne :D

Lantern je malo morje :lol: Jaz sem pred Krkom!

Napisano
17 minutes ago, NevLado said:

Lantern je malo morje :lol: Jaz sem pred Krkom!

Ni malo morje, je kr veliko morje. :) No jaz sem bil tam pred Porečem :D

Napisano

Uspešno lastnoročno (kladivo varianta) poravnal udarjeno jekleno platišče, dr. Pelko pa kasneje namestil letne gume.

Udarjeno platišče od robnika bo raje odslej le še v funkciji rezervnega kolesa. :)

• Všeč 4
  • Žalosten 1

Napisano

Dopoldne na Oljki, takoimenovani gori, popoldne na Golteh, oboje v odlični družbi, manjkalo le še brezstrešno vozilo, da ne bova z Dihurjem okrog harala. :)

IMG_20230506_124730.jpg

IMG_20230506_132701.jpg

IMG_20230506_143956.jpg

IMG_20230506_144045.jpg

IMG_20230506_151036.jpg

Napisano

Danes sem frei in nameravam izkoristiti edini lep dan tega tedna, za kolesarski prvenec; Mojstrana - Rateče. :)

Napisano
pred 12 urami je Z M A J napisal:

Danes sem frei in nameravam izkoristiti edini lep dan tega tedna, za kolesarski prvenec; Mojstrana - Rateče. :)

Uspelo, kljub še vedno dokaj DeSUS kolenu in kar vetru, sem urezow; Dovje-Mojstrana-KG-Rateče-Planica-Tamar in potem spust nazaj proti Dovju, do cerkvice sv. Martina, samotni brezplačni parkirišče). Dobrih 56km, nekaj manj kot 3 urce Desus rekreacije. :)

• Všeč 3
  • Ljubim 1

Napisano

Včeraj pripeljal "novo" mašino k bajti. Žal po več kot 15 letih Mazd, sem presedlal na "the Dark side". Po ta novem parkiram čer 2-3 parkirna mesta in na mestih za invalide, ne uporabljam smernikov, prehitevam po odstavnem pasu oz. pasu za intervencijska vozila. 😉😆 :D 

• Všeč 4
  • Začuden 1
  • Žalosten 1
Napisano

@daSKAn ti bo @Z M A J razložil, da je edini način, da se odpoveš takim skušnjavam, da si zraven omisliš še malega hjundajca, kot preventivo, da ostaneš on the light side.

• Všeč 1
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano
pred 40 minutami je Boss napisal:

@daSKAn ti bo @Z M A J razložil, da je edini način, da se odpoveš takim skušnjavam, da si zraven omisliš še malega hjundajca, kot preventivo, da ostaneš on the light side.

i20n? 😉

Napisano
1 hour ago, Tilen5 said:

BMW al pa AUDI 😛 dej kako slikco

BMW 530d. Nisem še nič kaj slikal ker skos ta dež, tole mam edin k je blo še v štacuni:

IMG_20230502_133003.jpg

IMG_20230502_132932.jpg

• Všeč 4
  • Ni všeč 1
Napisano (urejeno)
pred 15 minutami je daSKAn napisal:

BMW 530d. Nisem še nič kaj slikal ker skos ta dež, tole mam edin k je blo še v štacuni:

IMG_20230502_133003.jpg

IMG_20230502_132932.jpg

Lep stroj, čestitam naj ti služi. Menjalnik 8speed zf je vrhunski. Drugace pa čist prijateljski nasvet, če nimaš gasilnega aparata v avtu ga čimprej nabavi. Vem za vsaj 5 samovžigov 😕

Popravljeno od scania
  • Začuden 3
  • Zmeden 1
Napisano

Evo za vse, ki bi radi kako lepo AR videli konc tega meseca...

ALFA-KLUB.COM

Pozdravljeni dragi Alfisti, ljubitelji znamke Alfe Romeo in simpatizerji Kluba ljubiteljev vozil Alfa Romeo...

• Všeč 2
  • Hvala 1

N7rRRL1.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.