NevLado Napisano 20. oktober, 2023 Prijavi Napisano 20. oktober, 2023 Pri nas je 22, ampak piha pa piha 2 Citiraj
Bini Napisano 21. oktober, 2023 Prijavi Napisano 21. oktober, 2023 Smo sinoči malo pekli kostanj... 😉 4 2 1 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 23. oktober, 2023 Prijavi Napisano 23. oktober, 2023 Vrgel v kopalnici 10x15cm tlaka ven. Bo zadosti višine za talno gretje 😄 Zdej pa v prenovo... 4 Citiraj
Z M A J Napisano 28. oktober, 2023 Prijavi Napisano 28. oktober, 2023 Odlična sezonska pica v Golobčku. 7 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 28. oktober, 2023 Prijavi Napisano 28. oktober, 2023 (urejeno) A je šel majstr v pizza posel? No ja, vodenje vlade mu glih ne gre od rok Popravljeno 28. oktober, 2023 od Tilen5 4 1 Citiraj
skritikrt Napisano 29. oktober, 2023 Prijavi Napisano 29. oktober, 2023 Včeraj zamenjal žaromete na C-Maxu...se ne mislim zezati z poliranjem če za 150€ dobim nove🙄. 4 2 Citiraj
FuManchu Napisano 29. oktober, 2023 Prijavi Napisano 29. oktober, 2023 Katero znamko si pa vzel? Citiraj
godlike Napisano 29. oktober, 2023 Prijavi Napisano 29. oktober, 2023 (urejeno) Original verjetno ne. Zgodi se nesreča, pa pride novi. Pa se čez kako leto zgodi spet nesreča pa pride še drugi. In sta pol oba original. Popravljeno 29. oktober, 2023 od godlike 5 Citiraj
skritikrt Napisano 29. oktober, 2023 Prijavi Napisano 29. oktober, 2023 pred 5 urami je FuManchu napisal: Katero znamko si pa vzel? TYC (Made in Taiwan)-v redu kvaliteta😃👍 https://www.ebay.de/itm/193743350944 https://www.ebay.de/itm/383771968446 V soboto naročil,v petek prišlo. Že original zapakirani-adijo pamet embalaža😲,pol pa še v večji karton od Auto-Doca...res sem samo pobuljil-kartona k dreka....pa za 3,2€ oba poslana👍 Edino k je seveda varijanta brez motorčkov,a so originalni OK-samo premontiraš...in brez tistih veznih paščkov na spodnji strani-premontiraš in je OK... Je pa to že druga "runda",k sem enkrat že menjal,pa ne vem kateri so bili...sam se mi zdijo,da so ti veliko boljši-vpetje-sponke žarnic so bolj simpl in močne,fasunge za H1 so dvopolne,namesto enopolne (speljana masa kar čez kovinsko plast reflektorjev🤨👎),in se mi zdijo boljše sponke pokrova,k pr prejšnjih so se tri pr enem žarometu že odlomile. Skratka-tako na uč-TYC se mi zdi boljši...pa še top cena-kaj hočeš še več😉 2 Citiraj
skritikrt Napisano 1. november, 2023 Prijavi Napisano 1. november, 2023 (urejeno) Spet nekaj z C-Maxa...zmontiral novo bunko od ričice menjalnika in rozeto. Bunka se je polomila,k je iz take mehkejše plastike...se je z sprednje strani kar en kos odlomil...rozeta pa je tudi že popokana in luknjasta...paš sama vožnja po Lj.,in posledično veliko prestavljanja... Nova bunka paše v nulo,neoriginalna rozeta pa tako-tako...je bila kar jeba,ker okvir ne paše oz. nima "ovratnika" kot je na originalnem. Sem moral premontirati na originalni okvirček,kar je pa bila največja jeba,ker je vse klamfano. Vsako klamfo odcvikati in pazljivo poravnati konce in izvleči. In ker je plastika že stara...poka k za stavo. Sem novo rozeto pritrdil kar z sekundnim lepilom takoj pod "ovratnikom",da na koncu ne izpade prekratka. Na dveh mestih počen okvir pa sem ojačal kar z nalepljenimi kosi vezic...teh par let bo že še držalo. EDIT: Schaltknauf Schalthebel Ford Focus 2 Mondeo 3 Fiesta 6 CMAX Galaxy Transit WWW.EBAY.DE SCHALTKNAUF SCHALTKNOPF. Mondeo III MK3 (2000 - 2007). Fiesta VI MK6 (2002 - 2008). sehen Sie eine Statusänderung. Mustang... Schaltmanschette Manschette + Rahmen Schaltknauf für Ford Focus C-Max 2003-2006 WWW.EBAY.DE Schaltmanschette + Rahmen in Schwarz für Ford Focus C-Max ab 2003-2006. Popravljeno 1. november, 2023 od skritikrt 6 Citiraj
godlike Napisano 2. november, 2023 Prijavi Napisano 2. november, 2023 Danes dal na Fordu centrirat in montirat (vsako drugo leto) zimske, včeraj pa doma i20n prešraufal. 7 Citiraj
NevLado Napisano 2. november, 2023 Prijavi Napisano 2. november, 2023 pred 34 minutami je godlike napisal: Danes dal na Fordu centrirat in montirat (vsako drugo leto) zimske, včeraj pa doma i20n prešraufal. Daj povej, ti je izpolnil pričakovanja! 1 Citiraj
godlike Napisano 2. november, 2023 Prijavi Napisano 2. november, 2023 pred 46 minutami je NevLado napisal: Daj povej, ti je izpolnil pričakovanja! Ja, še presenetil. Bolano leži. Že Ford, ampak to se ne nagne nič. Če ni na šport, je čist kultiviran za vozit. Na šport pa je tista taprava norišnica. Samo še nima 1000km, tak da se še uvaža. Sem že pa ga driftal v ovinek po prazni cesti 😎 Hvala bogu se je po 150km malo podvozje zmehčalo, novi je bil kot beton. Pa na zaprtem izpuhu je bolj tih kot pa i20 n-Line. Povzetek: Nora raketa, predn nam take bencince ukinejo. 7 1 Citiraj
skritikrt Napisano 4. november, 2023 Prijavi Napisano 4. november, 2023 Pri fordu zamenjal akumlator...da ne bo draga kje obstala...sem zadnjič kakih 5 minut pustil luči prižgane brez motorja,in je šele v tretjo komaj,komaj vžgal😬...mah-sedaj k imamo Mazdo,z fordom samo žena fura...samo po Lj.,in same kratke...to pa je smrt za baterijo...nič daljših,da bi se baterija kdaj pa kdaj nafilala... Stara sicer še ni čisto fuč...bo za kakšne delavniške projekte😊 Ni bil neki podvig menjati,samo,k moraš še tisto plastiko odmontirati,da lahko sploh odviješ prečko,pol pa lepo nazaj speljati kable...prve dve slike-star akumulator,ostale pa že nov. 4 Citiraj
Bini Napisano 4. november, 2023 Prijavi Napisano 4. november, 2023 Jaz sem pa danes ptičjo hiško montiral, da bodo imeli pozimi kaj za v klun in otroci kaj za gledat... 😊😉 4 1 Citiraj
Z M A J Napisano 4. november, 2023 Prijavi Napisano 4. november, 2023 Danes z ekipo prvič tekmovali v pripravi tenstanega krompirja in nam je dobr uspel. 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 4. november, 2023 Prijavi Napisano 4. november, 2023 pred 18 minutami je Bini napisal: Jaz sem pa danes ptičjo hiško montiral, da bodo imeli pozimi kaj za v klun in otroci kaj za gledat... 😊😉 ... pa mucki kej za papat. Ne resno, tole je prelahko dostopno za plenilce. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 4. november, 2023 Prijavi Napisano 4. november, 2023 Zvečer pa na koncert; Niet, se že fajn veselim. 5 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 4. november, 2023 Prijavi Napisano 4. november, 2023 Pa smo tudi pri nas začeli kurilno sezono 3 Citiraj
Bini Napisano 4. november, 2023 Prijavi Napisano 4. november, 2023 pred 2 urama je Boss napisal: ... pa mucki kej za papat. Ne resno, tole je prelahko dostopno za plenilce. Maček nima šans, 180cm ne skoči po cevi pa tudi ne pleže.... 😁 pred 53 minutami je FuManchu napisal: Pa smo tudi pri nas začeli kurilno sezono Tudi mi takoj po 1.non....👍😉 1 Citiraj
Jest Napisano 4. november, 2023 Prijavi Napisano 4. november, 2023 pred 17 minutami je Bini napisal: Maček nima šans, 180cm ne skoči po cevi pa tudi ne pleže.... 😁 Lahko pa zleze gor po deblu zraven… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 8. november, 2023 Prijavi Napisano 8. november, 2023 Getz danes svečano obeležil 17. rojstni dan in to z uspešno opravljenim tehničnim pregledom! 4 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 13. november, 2023 Prijavi Napisano 13. november, 2023 Hyundai ima že zimske gume nameščene in se dobro pelje; kot lojtrni voz. Kriva razjebana platišča. Hm, pravzaprav bi moral potem v Jamralnik, hohoho 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 14. november, 2023 Prijavi Napisano 14. november, 2023 V naši ožji družini se je spremenilo število avtov in sicer za KIA Sportage.... Sedaj se je razmerje Mazda-Kia spremenilo iz 3-1 na 3-2, druge znamke so zastopane le po 1 avto, vw, Volvo, Toyota, Peugeot, Citroen, MG, Audi,BMW Reno..... Po 5km probne vožnje lahko rečem, da je soliden avto "za ta denar" kot bi rekel Đuro 😂 Za 33k€ res veliko dobiš, velik avto z veliko opreme 👍 Všeč mi pa ni 🥴 2 Citiraj
Bini Napisano 14. november, 2023 Prijavi Napisano 14. november, 2023 pred 3 urami je Bini napisal: V naši ožji družini se je spremenilo število avtov in sicer za KIA Sportage.... Sedaj se je razmerje Mazda-Kia spremenilo iz 3-1 na 3-2, druge znamke so zastopane le po 1 avto, vw, Volvo, Toyota, Peugeot, Citroen, MG, Audi,BMW Reno..... Po 5km probne vožnje lahko rečem, da je soliden avto "za ta denar" kot bi rekel Đuro 😂 Za 33k€ res veliko dobiš, velik avto z veliko opreme 👍 Všeč mi pa ni 🥴 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.