sportman333 Napisano 28. december, 2023 Prijavi Napisano 28. december, 2023 Samo ne dati samo " EU in "😉🤣, ker nekatere zadeve so bile še iz časa YU kljub vsemu času razvoja še vedno boljse🤨🤔 Citiraj
Bini Napisano 28. december, 2023 Prijavi Napisano 28. december, 2023 Mene pa bolj zanima kakšna bo nova..... 🤔😉 Citiraj
mazdaman Napisano 29. december, 2023 Prijavi Napisano 29. december, 2023 MariborJaz sem bil gor pred dobri tednom in ni bilo gužve sploh Sent from my iPhone using Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
godlike Napisano 29. december, 2023 Prijavi Napisano 29. december, 2023 Ja sem slišal ja. Te dni pa je kr. Pa ok. 1x je dost. 🙂 Citiraj
FuManchu Napisano 29. december, 2023 Prijavi Napisano 29. december, 2023 Počas ga bo treba na hladno pospravit ... 3 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 29. december, 2023 Prijavi Napisano 29. december, 2023 pred 13 urami je Bini napisal: Mene pa bolj zanima kakšna bo nova..... 🤔😉 Dobiš en before in after 4 Citiraj
FuManchu Napisano 29. december, 2023 Prijavi Napisano 29. december, 2023 pred 20 minutami je Tilen5 napisal: Dobiš en before in after Boš sam delal ali boš majstre dobil? Citiraj
Z M A J Napisano 29. december, 2023 Prijavi Napisano 29. december, 2023 Zdajle zaključujem z letošnjimi delovniki; 3, 2, 1 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Janez007 Napisano 29. december, 2023 Prijavi Napisano 29. december, 2023 pred 18 minutami je Z M A J napisal: Zdajle zaključujem z letošnjimi delovniki; 3, 2, 1 👍 In kako ocenjuješ dosedanjo izkušnjo v zadnji službi (v javnem sektorju, državni upravi, če se ne motim), glede na prejšnje (predpostavljam v zasebnem sektorju)? Citiraj
Tilen5 Napisano 29. december, 2023 Prijavi Napisano 29. december, 2023 pred 4 urami je FuManchu napisal: Boš sam delal ali boš majstre dobil? Jst in tata vse razen ploščic.. 3 1 Citiraj
Z M A J Napisano 29. december, 2023 Prijavi Napisano 29. december, 2023 pred 2 urama je Janez007 napisal: 👍 In kako ocenjuješ dosedanjo izkušnjo v zadnji službi (v javnem sektorju, državni upravi, če se ne motim), glede na prejšnje (predpostavljam v zasebnem sektorju)? Ne gre jamrati, hvalit pa tudi ne. P.S. pred kratkim sem se prijavil zno3 tega ministrstva, na boljše delovno mesto in 5 plačilnih razredov gor, bomo videli kako bo. Se ne sekiram na zalogo. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 29. december, 2023 Prijavi Napisano 29. december, 2023 Ah teli plačilni razredi so tudi ena "boljših" pogruntavščin... 4 Citiraj
godlike Napisano 29. december, 2023 Prijavi Napisano 29. december, 2023 Zaradi njih sem zapustil državno ustanovo. Učil sem 5 komadov krepko nad mano. In novo vodstvo se ni držalo dogovorov ob zaposlitvi od starega vodstva. Citiraj
MazdaBoy Napisano 30. december, 2023 Prijavi Napisano 30. december, 2023 pred 16 urami je Z M A J napisal: Ne gre jamrati, hvalit pa tudi ne. P.S. pred kratkim sem se prijavil zno3 tega ministrstva, na boljše delovno mesto in 5 plačilnih razredov gor, bomo videli kako bo. Se ne sekiram na zalogo. Kako misliš prijavil, nimaš koga, da te mal "porine" naprej? Srečno, naj ti porata💪 3 Citiraj
FuManchu Napisano 30. december, 2023 Prijavi Napisano 30. december, 2023 Že nekaj časa sem si jo želel 6 Citiraj
FuManchu Napisano 31. december, 2023 Prijavi Napisano 31. december, 2023 Mašina dela. Tud pršut lepo reže 5 2 Citiraj
Z M A J Napisano 3. januar Prijavi Napisano 3. januar Večdnevno praznovanje v Tuzli odlično uspelo, pa tudi Getz se je izkazal, med drugim s porabo, pa je večina avtoceste. Skratka optimistično v novo leto, v vseh pogledih in smislih. 6 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
pob Napisano 3. januar Prijavi Napisano 3. januar Morm se mal pohvalit... sem si za letos zadal novoletno kopanje v morju in sem uresničil. Prva kljukica za 2024 je torej opravljena že na 1.1.🫡 4 2 2 Citiraj
Z M A J Napisano 4. januar Prijavi Napisano 4. januar Nika Prevc brez konkurence tudi na drugi tekmi v Beljaku | 24ur.com WWW.24UR.COM Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc (275,6 točke) je tudi na drugi tekmi svetovnega pokala v Beljaku slavila dominantno zmago. Osemnajstletnica, ki je z veliko prednostjo slavila že v sredo, je imela... 4 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
sportman333 Napisano 4. januar Prijavi Napisano 4. januar pred 3 urami je Z M A J napisal: Nika Prevc brez konkurence tudi na drugi tekmi v Beljaku | 24ur.com WWW.24UR.COM Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc (275,6 točke) je tudi na drugi tekmi svetovnega pokala v Beljaku slavila dominantno zmago. Osemnajstletnica, ki je z veliko prednostjo slavila že v sredo, je imela... če bo tako nadaljevala bo kmalu prehitela tudi brata po številu skupnih zmag..... 4 1 Citiraj
Boss Napisano 4. januar Prijavi Napisano 4. januar pred 2 urama je sportman333 napisal: če bo tako nadaljevala bo kmalu prehitela tudi brata po številu skupnih zmag..... Kerga brata? Tanajmlajšega je že? Starejši ma pa nekaj zaloge. Citiraj
g.Wankel Napisano 4. januar Prijavi Napisano 4. januar Fotr in mat sta vedla kaj delata, ali kako? Citiraj
sportman333 Napisano 4. januar Prijavi Napisano 4. januar pred 1 uro je Boss napisal: Kerga brata? Tanajmlajšega je že? Starejši ma pa nekaj zaloge. Pero jih ima 23, ona 4, tko da...glede na to da je stara 18 in letos še kar nekaj tekem...sezona/dve če bo tako nadaljevala😉👍 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.