NevLado Napisano 22. januar Prijavi Napisano 22. januar pred 46 minutami je FuManchu napisal: Danes še mal bolj hladno😁 Dobro je hladilo, meni po 15 km vožnje motor glih na 75 stopinj 6 Citiraj
TBA Napisano 23. januar Prijavi Napisano 23. januar dne 17. 1. 2024 ob 15:04 je Z M A J napisal: Čemšeniška planina danes, vreme bl jajc. A unga kekca pa nis sliku?😆 3 Citiraj
Boss Napisano 23. januar Prijavi Napisano 23. januar Ob takem vremenu je bil po moje Zmaj edini Kekec gor. 4 1 Citiraj
Z M A J Napisano 23. januar Prijavi Napisano 23. januar Danes opravil avtopptiko pri Setnikarju in potem še pri dr. Pelku zavorni servis. Smeh mi je bil videti 2 Geckota v delavnici našega mačka. Redko videno. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 24. januar Prijavi Napisano 24. januar Danes pa dopust in po hitrem postopku na MENINO. 1 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 24. januar Prijavi Napisano 24. januar pred 13 urami je Z M A J napisal: Danes opravil avtopptiko pri Setnikarju Si bil pri sosedu pa se nisi nic oglasil ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 24. januar Prijavi Napisano 24. januar Aha, škoda, če bi vedel da si povsem zraven bi te res prišel pozdravit. Bo treba ponovno organizirat kakšno srečanje Mazdašev, kot takrat za Četaro in Solčavsko panoramsko cesto. Tisto je bilo res luštno. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 24. januar Prijavi Napisano 24. januar Današnja Meninska planinska, odlično izkoriščen dan; iz vasi OKROG, preko Bibe, na Vivodnik ter povratek do avta. 6 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 25. januar Prijavi Napisano 25. januar dne 23. 1. 2024 ob 19:28 je Z M A J napisal: Danes opravil avtopptiko pri Setnikarju in potem še pri dr. Pelku zavorni servis. Smeh mi je bil videti 2 Geckota v delavnici našega mačka. Redko videno. Je ta mojster ok, za optiko? Imam postrani volan, pa bi mogu ga poravnati. Thx. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 25. januar Prijavi Napisano 25. januar pred 16 urami je Z M A J napisal: Današnja Meninska planinska, odlično izkoriščen dan; iz vasi OKROG, preko Bibe, na Vivodnik ter povratek do avta. Najlažje je pa na Menino med tednom hodit. V nedeljo smo razmišljali o Menini, pa smo se zbali, da bo v vasi vse zaparkirano. Potem smo šli raje na Kranjsko reber in je bilo zelo OK. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 25. januar Prijavi Napisano 25. januar pred 4 urami je MazdaBoy napisal: Je ta mojster ok, za optiko? Imam postrani volan, pa bi mogu ga poravnati. Thx. Fajn mojster je in zelo ugodna cena, za Pelkove stranke še nekoliko ugodneje. 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 25. januar Prijavi Napisano 25. januar Sem odlično izrabil prvi dan letošnjega dopusta. 4 1 Citiraj
Z M A J Napisano 27. januar Prijavi Napisano 27. januar 73 točk Luke, noro! 2 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 27. januar Prijavi Napisano 27. januar Bolj je brutalno dejstvo kolk je bil učinkovit. Prvič v zgodovini! 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 27. januar Prijavi Napisano 27. januar Prvič doslej v enem popoldnevu odsankal 2 znameniti Tržiški sankaški destinaciji; Dom pod Storžičem in Lubel. 4 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 27. januar Prijavi Napisano 27. januar Tole je blo nekja najbolj vesoljskega od kar spremljam NBA od srede 80-ih let. Tud Kobijevih 81 ni bilo tako impresivinih, saj sta obe ekipi igrali za njegov rekord. Celo Toronto je pri davno izgubljeni tekmi faulirali namenoma, da je na koncu metal 6 zaporednih prostih (skupaj 20) za ta dosežek. Razlika pri današnji Lukovi tekmi je bila pa v tem, da njega je pa Atlanta v zadnji četrtini dodatno podvajala in se prav trudila, da ne bi faulirala za doseganje točk iz prostih. Tako, da tole je bilo danes veliko bolj resen dosežek kot pa tisti zpred 18 let. 6 1 Citiraj
Slivka Napisano 28. januar Prijavi Napisano 28. januar V Kanalu imajo krasno pokrito drsališče. Škoda le, da je majhno. Je prišla naša družina tja, pa je kar gužva ratala... 4 1 Citiraj
Z M A J Napisano 28. januar Prijavi Napisano 28. januar Bil zdajle na podstrešju in podrobno preveril stanje kritine. Ima skoraj 40 let, pa mi glih še ni čisto muss letos menjati. No pa bom vseeno, ali pa ne, ko rad stvari preložim na poju3šnjem, hehe. 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Brane Napisano 28. januar Prijavi Napisano 28. januar Fajn zavarvuj in čakaj do zadnjega -morda prileti kakšna toča,tornado ali pade avion 2 Citiraj
Z M A J Napisano 28. januar Prijavi Napisano 28. januar Pred eno uro je Brane napisal: Fajn zavarvuj in čakaj do zadnjega -morda prileti kakšna toča,tornado ali pade avion Kar se verjetnosti tiče in lokacije, na robu gozda, je trenutno precej bolj verjetno, da mi hišo ob padcu doseže kakšna bližnja ogromna smreka. Imam namen v kratkem to urediti, ko je od bratranca. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 29. januar Prijavi Napisano 29. januar Jutro 😃 Na poti v službo se je obrnila cifra. Zaenkrat dela avto b.p. V moji lasti že 9 let 🙄 (toliko časa sem že brez Mazde 😳) 7 Citiraj
Jest Napisano 29. januar Prijavi Napisano 29. januar dne 24. 12. 2023 ob 10:40 je FuManchu napisal: Lepo. Ampak a ni preveč dela z tem? 😁 Pospravil “novoletno dekoracijo”… Se slika, kako izgleda pripravljeno za pocitek do naslednjega decembra… Takole izgledajo jaslice, ko so pospravljene… Takole pa, ko ze vskladiscene na podstresju Pospravljanje je vzelo kaksne pol urce casa… 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
vzupan3 Napisano 29. januar Prijavi Napisano 29. januar 20 minutes ago, Jest said: Pospravil “novoletno dekoracijo”… Se slika, kako izgleda pripravljeno za pocitek do naslednjega decembra… Takole izgledajo jaslice, ko so pospravljene… Takole pa, ko ze vskladiscene na podstresju Pospravljanje je vzelo kaksne pol urce casa… Tole izgleda kot DeLorean. A si imel Back to the future Christmas edition? Citiraj
Jest Napisano 29. januar Prijavi Napisano 29. januar pred 1 minuto je vzupan3 napisal: Tole izgleda kot DeLorean. A si imel Back to the future Christmas edition? Tako je 1703410864930.mov Menda naj bi letos izsel cetrti del Back to the future ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano 29. januar Prijavi Napisano 29. januar Ej, Zmaj. Danes tam gor ogromne količine sonca. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.