FuManchu Napisano 29. februar Prijavi Napisano 29. februar pred 9 minutami je sportman333 napisal: in starega si prodal? Še ne. V ponedeljek mogoče pride do biznisa oz menjave. 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 29. februar Prijavi Napisano 29. februar pred 2 urama je FuManchu napisal: Ne. Podoben k sedanji. Sej vidim, da je samo 1 na avto.netu Citiraj
Z M A J Napisano 1. marec Prijavi Napisano 1. marec Simona, dr. Pelka moram pohvalit za izredno hitro obravnavo popravila zavor, ko je zaštekal zavorni cilinder in zavorno ploščico zbrusilo do konca. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 3. marec Prijavi Napisano 3. marec Brkljam po compu, s tamalo gledava fotke, ko je bila še mali piščanko, pa sem obenem našel tudi tole z vrha Slovenije. 6 5 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 5. marec Prijavi Napisano 5. marec dne 29. 2. 2024 ob 19:55 je g.Wankel napisal: Sej vidim, da je samo 1 na avto.netu Z zamenjavo avt ni bilo nič. Avto je namreč sestavljen in par stvari ni po mojem okusu. Tako da žal odpade. Je pa šansa, da kupi mojega. Malo je možakarja strah dizla in menjalnika. 1 2 Citiraj
Z M A J Napisano 8. marec Prijavi Napisano 8. marec Uspešno preživel mesarjenje pri ustni higieničarki. Res krvavo početje, hehe. 1 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
skritikrt Napisano 8. marec Prijavi Napisano 8. marec pred 14 minutami je Z M A J napisal: Uspešno preživel mesarjenje pri ustni higieničarki. Res krvavo početje, hehe. Ti ti pohotnež...tud ko ima tardečo se ne moreš zadržati...evo ti ga sedaj-ves krvav okoli žnablov. Sicer pa...čudno pišeš komentarje...res ne vem,kaj ima njen poklic skupnega z seksom🤔...a sta se mogoče spet šla tiste igrice "zdravnica in pacient"?😂🤣 4 Citiraj
Z M A J Napisano 8. marec Prijavi Napisano 8. marec pred 50 minutami je skritikrt napisal: Ti ti pohotnež...tud ko ima tardečo se ne moreš zadržati...evo ti ga sedaj-ves krvav okoli žnablov. Sicer pa...čudno pišeš komentarje...res ne vem,kaj ima njen poklic skupnega z seksom🤔...a sta se mogoče spet šla tiste igrice "zdravnica in pacient"?😂🤣 Še ko sem boks treniral, nisem nikoli tako potolčen končal, heh 1 1 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec Drugi potencialni kupec pride danes na ogled😁 luksuz. 7 1 Citiraj
Z M A J Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec Moram pohvaliti odlično Mexico iz Golobčka na Vranskem. Priporočam! 7 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec pred 8 urami je FuManchu napisal: Drugi potencialni kupec pride danes na ogled😁 luksuz. in? A je blo kej? Citiraj
FuManchu Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec pred 11 minutami je Boss napisal: in? A je blo kej? Ko možakar proda svojega me kontaktira. Glede na to, da je kabriolet z trdo streho bo še nekaj časa trajalo mogoče. Avto se mu dopade uglavnem. 4 1 Citiraj
Bini Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec pred 13 urami je Z M A J napisal: Moram pohvaliti odlično Mexico iz Golobčka na Vranskem. Priporočam! V Četari pa jočejo za dobrim jedcem... 😩😂😉 3 Citiraj
godlike Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec Mene pa so v Kopru (Celje), pozitivno presenetli: 4 1 Citiraj
Bini Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec pred 10 minutami je godlike napisal: Mene pa so v Kopru (Celje), pozitivno presenetli: Sredina dobro zgleda.... 😊😉 1 Citiraj
Bini Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec pred 1 uro je TBA napisal: Ko te v službi pričaka darilo Bravo.... 🤗😉 Citiraj
MazdaBoy Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec pred 3 urami je TBA napisal: Ko te v službi pričaka darilo Lepo, a to si dobu za včerajšnji praznik mučenikov? 😄 1 Citiraj
TBA Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec pred 2 urama je MazdaBoy napisal: Lepo, a to si dobu za včerajšnji praznik mučenikov? 😄 če sem jih že presenetil za dan žena so mi vrnale 2 Citiraj
Boss Napisano 11. marec Prijavi Napisano 11. marec hint: ker one niso doble klobaso si jo dobu pa ti. 😜 4 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 12. marec Prijavi Napisano 12. marec Danes je bil dan za otvoritev oz. obuditev hišnega fitnessa v domači kleti. Poškodba kolena že doka sanirana in čas za konkreten dvig forme, alkohola pa tudi ne mislim pit, za začetek MESEC 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec Jutri še eden možakar pride na ogled avta. V tretje gre rado pravijo😁 6 Citiraj
Z M A J Napisano 17. marec Prijavi Napisano 17. marec Naredil krajšo vožnjo s črnim zmajem; Z4 in razpoloženje je bilo hitro izboljšano. počasi bo pravi čas za več akcije. 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
NevLado Napisano 17. marec Prijavi Napisano 17. marec dne 15. 3. 2024 ob 16:46 je FuManchu napisal: Jutri še eden možakar pride na ogled avta. V tretje gre rado pravijo😁 In? 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.