Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

In?

Zaenkrat je saab še pri meni. 

• Všeč 2
  • Žalosten 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Krvavec; ediniX v tej zimi na smučeh. :)

IMG_20240318_085558.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Pedalastično izkoristu dopustniški da in pri tem izdatno testiral sanacijo kolena.

Povezal prelaza Črnivec in Volovljek. Vmes seveda do Četare na jedačo ter lokalno Kea trgovino po Monster. :)

Nabralo se je precej višincev, forma ni slaba, glava je prava, koleno brez težav. :)

Volovljek je v resnici kar jebačina klančina

Fotk nisem nekaj dosti izvajal. :)

IMG_20240320_125430.jpg

IMG_20240320_145925.jpg

IMG_20240320_152339.jpg

• Všeč 5
  • Ljubim 1

Napisano

Dobil čist novga Forda Transita 2024 in naredu že 1000km, pa še nobene lučke. Prov za pohvalt 😇
#TeamSlivka

• Všeč 3
  • Začuden 3
  • Ljubim 2
Napisano

Ne hvali dneva pred nočjo 😁

• Všeč 1
  • Haha 3

N7rRRL1.jpg

Napisano

Ne, sej v resnic sam čakam... 😅

Napisano
pred 2 urama je samSimon napisal:

Ne, sej v resnic sam čakam... 😅

Kaj to je tudi transgender?

VW, ki bi rad bil Ford?

Napisano

Kako pa vem? Pomoje ne, ker dela 🤭

Napisano
pred 1 uro je godlike napisal:

Kaj to je tudi transgender?

VW, ki bi rad bil Ford?

Take bedarije mečejo luč na dobre avte. Pa ne mislim vw-ja.

N7rRRL1.jpg

Napisano

Že eno leto odlašam z zamenjavo sprednjega stekla, imam 3 poškodbe v velikosti riževega zrna.

Ta vikend sem pral avto in opazil še eno poškodbo, ki pa se je razpočila cca. 10 cm po steklu. Čisto spodaj pri brisalcih.

Včeraj izpolnim obrazec na Carglass spletni strani, v 5 minutah me kliče ženska za številko šasije in že sem dobil datum - čez 4 dni.

Presenečen nad hitrostjo, sedaj samo upam da bo original Mazdino steklo. Ženska ki me je klicala, je sicer takoj povedala da imam zelenkasto steklo s senzorji in da ga imajo na zalogi.
Verjetno mora imate Mazda logotip na sebi, še kako drugače lahko preverim če bo original?

Znanec je namreč imel kar probleme na svojem 80.000 eur vrednem avtomobilu - se je moral skregati, da so mu odmontirali novo zamenjano "fejk" steklo in ga namestili z originalnim.

Napisano
pred 48 minutami je Jaka32 napisal:

Že eno leto odlašam z zamenjavo sprednjega stekla, imam 3 poškodbe v velikosti riževega zrna.

Ta vikend sem pral avto in opazil še eno poškodbo, ki pa se je razpočila cca. 10 cm po steklu. Čisto spodaj pri brisalcih.

Včeraj izpolnim obrazec na Carglass spletni strani, v 5 minutah me kliče ženska za številko šasije in že sem dobil datum - čez 4 dni.

Presenečen nad hitrostjo, sedaj samo upam da bo original Mazdino steklo. Ženska ki me je klicala, je sicer takoj povedala da imam zelenkasto steklo s senzorji in da ga imajo na zalogi.
Verjetno mora imate Mazda logotip na sebi, še kako drugače lahko preverim če bo original?

Znanec je namreč imel kar probleme na svojem 80.000 eur vrednem avtomobilu - se je moral skregati, da so mu odmontirali novo zamenjano "fejk" steklo in ga namestili z originalnim.

Carglass vedno pod privzeto namesti neoriginalno steklo.

Za to ga imajo zavarovalnice rade. Ker ko imaš enkrat neoriginalno, ni več poti nazaj.

Pokliči in povprašaj ali bo originalno steklo in se ne pustit odpravit s tem, da je enake kvalitete. Tudi če je, cenovno ni isti razred.

Iz tega razloga jaz vedno menjavam stekla na pooblaščenem servisu.

Napisano
pred 1 uro je Jaka32 napisal:

Tako ko je že @godlike napisal, zahtevaj original! Meni so pred 20 leti na Alfo dali ponaredek..... 😠

Napisano

Logotip Mazda. To je to.

Samo pravim ti, da moreš zahtevat, preden prideš na termin vgradnje.

• Všeč 3
  • Hvala 1
Napisano

Kolega , ki je pravtako menjal sprednje steklo na Škodi , tudi na Carglass-u je dobil original Škoda....

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano

Saj načeloma dajo brez težav, samo pač rečt moreš. Take so izkušnje kolegov.

Napisano

Na Carglassu boš sigurno dobil kopijo po defaultu, pazi.

Napisano

Peter Prevc!!! 

• Všeč 2
  • Ljubim 5

Napisano

Zdajle pa v smeri Menine planine, dan je glih pravi, izkoristite ga tudi vi, ne ga preživet z ekranskimi športi, če ni res nujno! :)

Napisano

Menina bo kmalu celotna obarvana viola, priporočam obisk, kdor ne zmore, lahko tudi z avtom gor do planinskega doma. :)

IMG_20240323_133017.jpg

IMG_20240323_133050.jpg

IMG_20240323_133142.jpg

IMG_20240323_134605.jpg

IMG_20240323_134704.jpg

• Všeč 4
  • Ljubim 1

Napisano

Viola naj kr Štajerci hodijo gledat, jaz počakam na zeleno. 😁

33112_1.png

Napisano

Zaključek kariere simpatičnega fanta, šampiona! 

IMG_20240324_122740.jpg

• Všeč 4
  • Žalosten 2
  • Ljubim 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.