g.Wankel Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april (urejeno) Boš mogu odpret temo "pohvalite druge" 🤣 Popravljeno 29. april od g.Wankel 3 Citiraj
Slivka Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april Ne, ne, nisi razumel. Jaz se hvalim, da imam za sodelavko eno gibčno akrobatkinjo... 4 Citiraj
Z M A J Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april pred 1 uro je Slivka napisal: Ne, ne, nisi razumel. Jaz se hvalim, da imam za sodelavko eno gibčno akrobatkinjo... Potem bo naslednje hvaljenje, da si zamenjal soprogo za gibčno mladenko? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april Kaj pa vem... Na drugi strani je tudi Miss Earth Slovenije 2023... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april Kaj to si začel delati za revijo PLAYBOY? :))) 1 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april Popoldne osvojil lokalni grič z 940 mnv, koliko klopov sem ujagow pa sodi v Jamralnik. Neki neverjetnega, enih 12, uff 1 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
scania Napisano 30. april Prijavi Napisano 30. april dne 26. 4. 2024 ob 22:02 je mazdaman napisal: Pa bos spet kaj porocal? A ti je uspelo zver spraviti na slo tablice? 90% elektrika in baterije (tesla najbolj trpežen in narejen da traja, tudi največ komponent se da servisirat oz. popravit brez večjih stroškov). Zelo zanimivo je bila predstavitev laser led matričnih žarometov od audija, ki ti namesto headup zaslona izpisejo na cesto vse kar izpise headup zaslon. In pa stroj za čisčenje dpf so predstavili. 6 Citiraj
Z M A J Napisano 30. april Prijavi Napisano 30. april Popoldanski trening za piknik sezono. 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 30. april Prijavi Napisano 30. april Pred eno uro je Z M A J napisal: Popoldanski trening za piknik sezono. Že vidim, da so odlični.....👌 🤗 😉 1 1 Citiraj
Bini Napisano 30. april Prijavi Napisano 30. april Ne vem, če je ravno za hvalit, 3tjič dedi..... 8 6 Citiraj
skritikrt Napisano 1. maj Prijavi Napisano 1. maj Včeraj-malo poletnega vzdušja-samo,da nisi doma,in je čist drugače...po dooolgem času v Italiji-Italianska riviera-Lignano...voda malce hladna,a čist OK za kopanje😃👍...sonček,peščena plaža,nič gužve,do 15. Maja parking zastonj🧐...šli kasneje na pizzo,šoping...lepo je bilo. Aja CX-5 poraba na relciji 7,7L...k relacija se pri meni zelo reeeedko zgodi. Navdušujoča navigacija v Mazdi...lepo vse radarje napove,in tudi sekcijsko merjenje...sproti spremlja povprečno hitrost-prvič to videl v akciji...se mi dopade. In še nekaj,k sem kupil tisti brezžični adabter za AA-pri predvajanju glasbe preko Android Avto še zmeraj lahko izbiraš onboard navigacijo,torej se sistema ne izključujeta-fino😃👍 10 Citiraj
Z M A J Napisano 1. maj Prijavi Napisano 1. maj Odlično izkoristil praznični dan. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 2. maj Prijavi Napisano 2. maj pred 9 urami je Z M A J napisal: Odlično izkoristil praznični dan. Hvala enako... 🤗👍😉 4 Citiraj
godlike Napisano 2. maj Prijavi Napisano 2. maj dne 29. 4. 2024 ob 7:43 je Slivka napisal: Sodelavka z ekipo dosegla tretje mesto na svetovnem prvenstvu v cheerleadingu... Kje pa so slike? 3 Citiraj
Bini Napisano 2. maj Prijavi Napisano 2. maj pred 2 urama je Tilen5 napisal: Trezen...že 2 uri ✊ Kako veš.... 2 1 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 2. maj Prijavi Napisano 2. maj pred 33 minutami je Bini napisal: Kako veš.... Ker ne vidim več dveh školjk? 2 3 Citiraj
godlike Napisano 2. maj Prijavi Napisano 2. maj Kaj so ti končno povedali, da je ta druga bide? 5 1 Citiraj
FuManchu Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj Naročil se na zamenjavo kompleta vztrajnika in kar spada zraven. Naročena roba LUK. 2 Citiraj
sportman333 Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj Če boš ti pekel in stregel se boš pa nadelal🤣 2 Citiraj
Bini Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj Ne bo žar, ker ni sigurno vreme, bodo narezki in iz pečice par svari... 3 Citiraj
Z M A J Napisano 5. maj Prijavi Napisano 5. maj PogiCAR ravnokar prevzel rožnato majico na italijanskem Giru! 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.