Boss Napisano 5. maj Prijavi Napisano 5. maj A to se je že začel? Mater čist sem neinformiran. 1 Citiraj
skritikrt Napisano 5. maj Prijavi Napisano 5. maj (urejeno) dne 4. 5. 2024 ob 16:46 je Bini napisal: Ne bo žar, ker ni sigurno vreme, bodo narezki in iz pečice par svari... "iz pečice"?😮...do sedaj smo same sline točili,ko si pokazal kaj iz pečice😄😋 Naj vam tekne😃👍 Popravljeno 5. maj od skritikrt 1 Citiraj
sportman333 Napisano 6. maj Prijavi Napisano 6. maj pred 56 minutami je Slivka napisal: Tudi slepa kura zrno najde: bolj to kot pa moj ELAN bon za 500€ kateri je zame neuporaben (ker ne smučam),za druge kot kaže pa ne-zanimiv.... ti boš lahko vsaj nafto tankal 1 Citiraj
godlike Napisano 6. maj Prijavi Napisano 6. maj Kupi smučke, pa jih daj za 200€ na bolho 🙂 Boljše 200€ kot nič. 3 Citiraj
Janez007 Napisano 6. maj Prijavi Napisano 6. maj (urejeno) pred 41 minutami je sportman333 napisal: bolj to kot pa moj ELAN bon za 500€ kateri je zame neuporaben (ker ne smučam),za druge kot kaže pa ne-zanimiv.... ti boš lahko vsaj nafto tankal Če ti je 50 € pri Petrolu bolje kot Elan bon za smučke v vrednosti 500€, potem takoj odkupim ta Elanov bon za 50 €. Popravljeno 6. maj od Janez007 2 1 1 Citiraj
sportman333 Napisano 6. maj Prijavi Napisano 6. maj pred 40 minutami je godlike napisal: Kupi smučke, pa jih daj za 200€ na bolho 🙂 Boljše 200€ kot nič. Bom tako tudi naredil👍 pred 27 minutami je Janez007 napisal: Če ti je 50 € pri Petrolu bolje kot Elan bon za smučke v vrednosti 500€, potem takoj odkupim ta Elanov bon za 50 €. Ti javim okt ce res ne bom prodal bona vsaj za 250eur🤣, pa ti ga odprodam.... Citiraj
Slivka Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj pred 11 urami je sportman333 napisal: bolj to kot pa moj ELAN bon za 500€ kateri je zame neuporaben (ker ne smučam),za druge kot kaže pa ne-zanimiv.... ti boš lahko vsaj nafto tankal Menjaš? 1 1 Citiraj
sportman333 Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj kar na enkrat bom imel cel kup ponudb za ELAN bon 2 1 Citiraj
FuManchu Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj Avto danes peljal na servis. Jutri se menja sklopka, potisna plošča in ležaj ter vztrajnik. Pripravljene imam dve vijolici 5 1 Citiraj
Z M A J Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj pred 4 urami je FuManchu napisal: Avto danes peljal na servis. Jutri se menja sklopka, potisna plošča in ležaj ter vztrajnik. Pripravljene imam dve vijolici Glede na strošek si verjetno zgrešil temo. Danes odlično izkoristil lepo vreme za pedaliranje. Končal že po temi. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 10. maj Prijavi Napisano 10. maj Kakšna vožnja št.1 na svetu; Pogačar blestel v zaključku kronometra in konkretno povišal skupno vodstvo WWW.RTVSLO.SI Tadej Pogačar je sijajno stopnjeval ritem v vožnji v Perugii. V zaključku je pridobil ogromno časa, v velikem... 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 10. maj Prijavi Napisano 10. maj pred 20 urami je Z M A J napisal: Glede na strošek si verjetno zgrešil temo. Danes odlično izkoristil lepo vreme za pedaliranje. Končal že po temi. Ni bilo spet tako hudo. 750€ je bil račun. S tem da je bila menjano še tesnilo glavne gredi. Zadovoljen uglavnem 3 Citiraj
godlike Napisano 10. maj Prijavi Napisano 10. maj Super. To tesnilo je rak rana na PSA dizl motorjih. 2 Citiraj
FuManchu Napisano 10. maj Prijavi Napisano 10. maj pred 23 minutami je godlike napisal: Super. To tesnilo je rak rana na PSA dizl motorjih. Ne vem ker se nisem ravno poglabljal preveč v PSA dizle. Moj je še zadnji Fordov. Je pač malo starejši motor. 2 Citiraj
Z M A J Napisano 11. maj Prijavi Napisano 11. maj Danes testiral domači žar na oglje (kasneje je bil bolj na bukova drva, ker nisem imel oglja) in sva s hčerko spekla pleskavice za kosilo. Noro dober okus, napram tistim na plinu. Bukova drva so zakon, ampak traja pa neskončno, zlasti ko otrok priganja, hehe 4 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
sportman333 Napisano 11. maj Prijavi Napisano 11. maj pred 3 urami je Z M A J napisal: Danes testiral domači žar na oglje (kasneje je bil bolj na bukova drva, ker nisem imel oglja) in sva s hčerko spekla pleskavice za kosilo. Noro dober okus, napram tistim na plinu. Bukova drva so zakon, ampak traja pa neskončno, zlasti ko otrok priganja, hehe ja pa male porcije se skoraj ne splača kurit žara, za veliko je pa spet problem, da ti ne poide vročina....moraš kar dobiti filing za žar na oglje.....je pa to za moje pojme edino pravi žar..... 5 1 Citiraj
godlike Napisano 11. maj Prijavi Napisano 11. maj Jaz ga zadušim potem kar hitro ugasne. Če so male porcije, tak povno uporabim 1/3 briket ali pa 1/4 oglja. 1 Citiraj
Bini Napisano 11. maj Prijavi Napisano 11. maj Pred eno uro je sportman333 napisal: ja pa male porcije se skoraj ne splača kurit žara, za veliko je pa spet problem, da ti ne poide vročina....moraš kar dobiti filing za žar na oglje.....je pa to za moje pojme edino pravi žar..... Ko dovolj prakse dobiš potem ni problema z žarom na oglje.... 🤗👌😉 1 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 11. maj Prijavi Napisano 11. maj pred 1 uro je sportman333 napisal: ja pa male porcije se skoraj ne splača kurit žara, za veliko je pa spet problem, da ti ne poide vročina....moraš kar dobiti filing za žar na oglje.....je pa to za moje pojme edino pravi žar..... Za male ali za velike porcije. Če imaš enostaven sistem za prižiganje, potem to ni pomembno. Meni rata oglje ogret v žareče v dobrih 5 do 8 minutah, zato se tudi pozimi pri nas kadi na vrtu. Res je. Oglje je edini pravi žar. Plin je isto kot ponev na štedilniku. Mogoče kakšno pivo več, ampak okus je isti. 5 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj Lušten wikend je za mano. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
scania Napisano 14. maj Prijavi Napisano 14. maj V nedeljo sem se peljal iz Lj na Ptuj po stari cesti, lepo po omejitvah in čim bolj tekoče, rezultat poraba 4,5. Povprečna je pa 6,5 se poznajo kratke vožnje v službo 8km 4 Citiraj
Z M A J Napisano 14. maj Prijavi Napisano 14. maj Danes ponovno registriral sezonsko vozilo. 5 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.