FuManchu Napisano 12. avgust Prijavi Napisano 12. avgust Za Forda naročil androida namesto klasike. Pa da vidim, če je zakej 1 Citiraj
Z M A J Napisano 12. avgust Prijavi Napisano 12. avgust Preživel odličen wikend na planini Dol in Velki. 4 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 14. avgust Prijavi Napisano 14. avgust Dobra letina, 300g nashi, doma obran... 👌😊😉 8 Citiraj
Tilen5 Napisano 14. avgust Prijavi Napisano 14. avgust Kako boš pa tako velik nashi dal v flaško pa ga zalil s šnopcom ? 1 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 14. avgust Prijavi Napisano 14. avgust Tudi če bi taprav cajt nataknil flašo na drevo, bi mu jo razgonil. 1 4 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 14. avgust Prijavi Napisano 14. avgust Pred eno uro je Tilen5 napisal: Kako boš pa tako velik nashi dal v flaško pa ga zalil s šnopcom ? Bom kompot nardil....😁😉 Sem pred leti z viljamovko nekaj čaral,samo okusa pa potem ni bilo tapravega je treba viljamovo žganje gor nalit....🤩 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 14. avgust Prijavi Napisano 14. avgust Bini, kje pa si ti dobil sadiko. Glede na politično razdeljenost slo družbe v zadnjih 33 letih bi si tud jaz to nasadil, pa da so okol mene sam nashi. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
sportman333 Napisano 14. avgust Prijavi Napisano 14. avgust Pred eno uro je FuManchu napisal: Forda lahko natočiš več kot polno Samo da dela pa je vse ok 2 Citiraj
sportman333 Napisano 14. avgust Prijavi Napisano 14. avgust Kar sem objavil v Jamralniku -> https://www.mazda-si.net/topic/5082-jamralnik-v2/?do=findComment&comment=550904 sedaj lahko popravim v pohvalite se.....in če kdo išče res dobrega kleparja/ličarja v okolici Kranj/Kamnik/Ljubljana res priporočam -> Avto Smole WWW.AVTOSMOLE.SI Avto poleg tega , da je zrihtan u nulo tudi očiščen znotraj in zunaj, kot ga težko operejo v ročni pralnici, res so majstri svojega dela 👍. Še sliki (popravljeno/poškodovano) 5 Citiraj
Z M A J Napisano 14. avgust Prijavi Napisano 14. avgust Odlično izkoristil ne-prevroč dan. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 15. avgust Prijavi Napisano 15. avgust pred 10 urami je Z M A J napisal: Odlično izkoristil ne-prevroč dan. Kolo ti je kaj opralo.... 😉 Citiraj
FuManchu Napisano 15. avgust Prijavi Napisano 15. avgust Naročil nove zadnje diske za Forda. Ploščice imam doma še od saaba, ki pašejo gor 3 Citiraj
Bini Napisano 16. avgust Prijavi Napisano 16. avgust Smo včeraj malo ispod peke nardil.... 🤗👌😉 4 1 2 Citiraj
Z M A J Napisano 16. avgust Prijavi Napisano 16. avgust Sem imel danes sestanek z županom in sva dogovorila par zanimivih zadev. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 17. avgust Prijavi Napisano 17. avgust pred 2 urama je FuManchu napisal: Neki sem delal spet Kr neki.....🤔😉 Citiraj
Z M A J Napisano 18. avgust Prijavi Napisano 18. avgust Preživel odličen wikend na Kriški planini pod Krvavcem; osvojili več vrhov: Košutna, Kompotela, Vrh korena, Zvoh, Vrh Krvavca. Dež nas je zgolj simbolično ohladil, zadnjih par minut pohoda danes okrog 14h. Naslednji wikend pa Hanzova na Prisank. 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 19. avgust Prijavi Napisano 19. avgust dne 17. 8. 2024 ob 20:16 je FuManchu napisal: Neki sem delal spet It's alive😁 8 Citiraj
Z M A J Napisano 20. avgust Prijavi Napisano 20. avgust Rogla; zmagovalec dneva in vodilni Vuelte! 6 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 21. avgust Prijavi Napisano 21. avgust pred 11 urami je Z M A J napisal: Rogla; zmagovalec dneva in vodilni Vuelte! @Boss, Rogla ti dela reklamo... 😁😊😉 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.