Boss Napisano 21. avgust, 2024 Prijavi Napisano 21. avgust, 2024 dne 21. 8. 2024 ob 4:52 je Bini napisal: @Boss, Rogla ti dela reklamo... 😁😊😉 Razširi Itak 1 2 Citiraj
Z M A J Napisano 24. avgust, 2024 Prijavi Napisano 24. avgust, 2024 Popolnoma sem navdušen in tudi kar dobro izmučen. Danes osvojil PRISANK po HANZOVI plezalni poti, pred tem sem bil gor že po vseh ostalih, ampak ta je kraljevska; s cepinom, prek ledenika, itd. Prvič sem bil sicer gor 8-letnik, s fotrom in starim fotrom, po grebenski poti in preko znamenitega okna. Zelo lepi spomini na oba2 mentorja in veliko skupnih vzponov. Pretekle poškodbe očitno sanirane, saj ne po vseh teh urah hoje nič ne boli, juhuhu. 3 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 30. avgust, 2024 Prijavi Napisano 30. avgust, 2024 Roglič zelo dobro odpeljal današnjo etapo in konkretno zmanjšal zaostanek za prvim. 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 30. avgust, 2024 Prijavi Napisano 30. avgust, 2024 dne 30. 8. 2024 ob 16:00 je Z M A J napisal: Roglič zelo dobro odpeljal današnjo etapo in konkretno zmanjšal zaostanek za prvim. Razširi Kaj se ti zdej s tem hvališ? 5 Citiraj
Boss Napisano 30. avgust, 2024 Prijavi Napisano 30. avgust, 2024 Če pa je trpel skupaj z njim... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 31. avgust, 2024 Prijavi Napisano 31. avgust, 2024 Danes z minimalnimi stroški popravil WC kotliček v kletni etaži, zdaj pa se lotim temeljitega pospravljanja. Rogliča pa seveda spremljati tudi danes, navijamoooo. 5 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 1. september, 2024 Prijavi Napisano 1. september, 2024 Včeraj sem malo spihal 6-ko od Kopra do Ljubljane in nazaj. Moram pohvaliti prazno avtocesto (začudujoč dohodek), tako, da sem za gor in dol prišel v manj kot uri. Res ni bilo prometa. 3 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 1. september, 2024 Prijavi Napisano 1. september, 2024 Po treh letih dočakal zmago 93, pred mesecem pa 44, po skoraj treh letih. Dobra sta moja DeSUS dirkača, hohoho 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 2. september, 2024 Prijavi Napisano 2. september, 2024 Že skoraj mesec ne pijem nobene alkoholne pijače, AMPAK tokrat, glede na prejšnje brezalkoholne kure, hkrati tudi nisem preklopil na alternativne: klinčev Monster, Pepsi in podobna strupena sranja. Skratka; zdravo življenje in tudi športna forma ter telesna teža sta precej bolj primerni. :))) 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 2. september, 2024 Prijavi Napisano 2. september, 2024 Ma jst raj vidim, da spiješ 1 majhno kot pa 1 monster,..100% bolj zdravo 4 1 Citiraj Ⓡ
Slivka Napisano 2. september, 2024 Prijavi Napisano 2. september, 2024 in 100% si bolj skalmiran in zgovornejši, pa tudi manj nervozen... 6 Citiraj
g.Wankel Napisano 4. september, 2024 Prijavi Napisano 4. september, 2024 Od tega je mojih sicer "samo" 70.000km. 7 Citiraj
Nejc1986 Napisano 4. september, 2024 Prijavi Napisano 4. september, 2024 Po 15 in pol letih zamenjal avto . Bye Xsara, hello Fiat Tipo (letnik 2020). Naj dela vsaj pol tako dobro kot je Pixna. Priznam da se je bilo težko peljati h kupcu Xsare... Nekdo bo kupil top avto za drobiž. 7 1 1 Citiraj
godlike Napisano 5. september, 2024 Prijavi Napisano 5. september, 2024 dne 20. 7. 2024 ob 7:06 je godlike napisal: Po vseh letih dopustov v Italiji, je že bil čas, da kaj fašem. Parkiral sem vse povsod, a na najbolj mirnem, hotelskem parkingu, je se en biser naslonil na avto. Hotel kamer nima, tako da je šlo na parking. Razširi Končno popravljeno 😎 7 2 Citiraj
Z M A J Napisano 6. september, 2024 Prijavi Napisano 6. september, 2024 Danes me je navdušil podvig med vožnjo, ko sem stal na semaforju. Pred tem me je gnjavil nek neumorni tigrasti komar, potem pa hitro zgrabim po zraku in stisnem pest ter po nekem srečnem naključju, zdrobim hudiča, bilo je veliko krvi v pesti (zelo verjetno moje). Skratka zmagoviti občutek, heh. 2 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 6. september, 2024 Prijavi Napisano 6. september, 2024 dne 4. 9. 2024 ob 14:14 je Nejc1986 napisal: Po 15 in pol letih zamenjal avto . Bye Xsara, hello Fiat Tipo (letnik 2020). Naj dela vsaj pol tako dobro kot je Pixna. Priznam da se je bilo težko peljati h kupcu Xsare... Nekdo bo kupil top avto za drobiž. Razširi Cestitke in welcome to club. Zadnjic sem prav pogledal v cem se vozim (taxi) tih in uglajen dizl, super zvocna izolacija v mestu (Barca ni tiha) pa zgledna armatura in stevci. Bil je tipo, velik avta za to ceno danes 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 7. september, 2024 Prijavi Napisano 7. september, 2024 dne 6. 9. 2024 ob 20:21 je jures napisal: Cestitke in welcome to club. Zadnjic sem prav pogledal v cem se vozim (taxi) tih in uglajen dizl, super zvocna izolacija v mestu (Barca ni tiha) pa zgledna armatura in stevci. Bil je tipo, velik avta za to ceno danes Razširi Hvala.... Tole je sicer osnovna oprema in ima povsem drugačno obliko armaturke, drugačne stevce ter slabše materiale kot tisti z boljšimi paketi opreme. Ampak,ja... so sicer 3stvari ki me kar precej motijo ,ampak ko pogledaš ceno, jih sprejemes.... Napišem kaj več ko naredim vsaj kakšnih 1000km. Fotr je z njim naredil 92t km v štirih letih in pol in vmes zamenjal 2žarnici.... Avto dela. Nov je pa bil 12200eur leta 2020 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano 7. september, 2024 Prijavi Napisano 7. september, 2024 Danes s tamalo najprej obiskala tole jezero, v nadaljevanju pa še Bloškega. Lušten popoldan s kopanjem in sončenjem. Jezero v kamnolomu | Vsa slovenska jezera | Moja jezera | Manca Korelc MOJAJEZERA.SI Jezero v kamnolomu je zagotovo nekaj posebnega. Poglejte slike! 5 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 7. september, 2024 Prijavi Napisano 7. september, 2024 A je kaj rib noter? 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
skritikrt Napisano 7. september, 2024 Prijavi Napisano 7. september, 2024 dne 7. 9. 2024 ob 21:11 je Mraušk Mčk napisal: A je kaj rib noter? Razširi A je "maček" lačen?😂🤣 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 13. september, 2024 Prijavi Napisano 13. september, 2024 Danes (petek 13-i) pri zobarju, kot pravi dec, zavrnil injekcijo pred posegom, me čudno gleda in po posegu pohvali, da se pa res ne spomni kdaj bi nekdo zavrnil injekcijo in raje trpel k zmaj, hehe 1 2 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 14. september, 2024 Prijavi Napisano 14. september, 2024 Letos je bilo nekaj manj plavanja, zaradi deževnega junija na začetku. 6 1 Citiraj
skritikrt Napisano 14. september, 2024 Prijavi Napisano 14. september, 2024 dne 14. 9. 2024 ob 9:26 je Alex napisal: Letos je bilo nekaj manj plavanja, zaradi deževnega junija na začetku. Razširi Sam bi bilo pa mal čudno,če primorc nebi znal plavati😂😉 Priden si bil...ne premalo in ne preveč🧐 1 2 Citiraj
godlike Napisano 14. september, 2024 Prijavi Napisano 14. september, 2024 dne 13. 9. 2024 ob 17:50 je Z M A J napisal: Danes (petek 13-i) pri zobarju, kot pravi dec, zavrnil injekcijo pred posegom, me čudno gleda in po posegu pohvali, da se pa res ne spomni kdaj bi nekdo zavrnil injekcijo in raje trpel k zmaj, hehe Razširi Moj tudi mene vedno vpraša, pa zavrnem. Pa sem mu reko, da menda ve, da delama brez. In je rekel, za to vprašam, drugim samo stisnem. 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.