Bini Napisano 27. september Prijavi Napisano 27. september Evo še dokaz, da na netu o asimini prav piše.... 😁😉 Citiraj
Tilen5 Napisano 27. september Prijavi Napisano 27. september sem googlav če ena asminina res tehta 342g pa nism dobil te informacije,..a si ziher da na netu prav piše? 2 Citiraj
Z M A J Napisano 27. september Prijavi Napisano 27. september Obeta se mi lušten wikend, za uvod ju3 družinski piknik, še najbolj bodo otroc užival, da se malo družijo po dolgem času. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 29. september Prijavi Napisano 29. september pred 13 minutami je Bini napisal: Za eno juhico jih pa je..... Da te ne bo kak bedni inšpektor dobil😁 Citiraj
Z M A J Napisano 29. september Prijavi Napisano 29. september Totalno navdušen po luštnem wikendu in piki na I, katero je danes postavil Tadej Pogačar, s tem ko je postal svetovni prvak. Jaz pa njegov veliki navijač, ki ne zamudi nobene njegove dirke. 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 30. september Prijavi Napisano 30. september pred 18 urami je FuManchu napisal: Da te ne bo kak bedni inšpektor dobil😁 Jih ni več kot 2x2kg na dva.... 👌😉 Citiraj
FuManchu Napisano 30. september Prijavi Napisano 30. september pred 3 urami je Bini napisal: Jih ni več kot 2x2kg na dva.... 👌😉 Kaj to inšpektorjev?😆 1 Citiraj
Boss Napisano 30. september Prijavi Napisano 30. september Pred eno uro je FuManchu napisal: Kaj to inšpektorjev?😆 Ja inšpektor ti tud lohka 2 kili ven nese, če mu stisneš desetaka. Citiraj
Z M A J Napisano 1. oktober Prijavi Napisano 1. oktober ... so me kljub temu v ČETARI postregli, čeprav sem povedal, da nimam ničesar pri sebi in je natakar rekel; "saj se poznamo, boš že naslednjič, če se boš spomnil" (nadaljujem iz Jamralnika). 4 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 2. oktober Prijavi Napisano 2. oktober pred 16 urami je Z M A J napisal: ... so me kljub temu v ČETARI postregli, čeprav sem povedal, da nimam ničesar pri sebi in je natakar rekel; "saj se poznamo, boš že naslednjič, če se boš spomnil" (nadaljujem iz Jamralnika). Če tebe ne, koga pa... 🤗😂😉 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano 6. oktober Prijavi Napisano 6. oktober Danes prvič prečkal celotno Menino, vmes našel veliko orjaških dežnikov, katere smo potem v Planinskem domu jih ocvrli in razdelili med vse obiskovalce, zvečer pa še poravnal dolg v Četari. Če si dober, si dober! 1 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 8. oktober Prijavi Napisano 8. oktober Sem imel nekaj težav z bolečinami v vratu, pa pred par dnevi kupil v Šparu vzglavnik Dormeo octa smart (zelo trda podlaga) in je bolečina izginila. Špar ima zadevo v akciji in se splača teh 25€. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 9. oktober Prijavi Napisano 9. oktober Na Aliexpress kupil "termo flaško" ki prikaže še temperaturo pijače Za 11€ čist OK https://www.aliexpress.com/item/1005007228576697.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.16.22411802ZpNWbC 7 1 Citiraj
samuel Napisano 9. oktober Prijavi Napisano 9. oktober (urejeno) Fedex po 9 dneh odobrili mednarodno pošiljko za uvoz v kateri sta 2 skromna ležaja 😛 Popravljeno 9. oktober od samuel 1 1 Citiraj
skritikrt Napisano 9. oktober Prijavi Napisano 9. oktober pred 12 minutami je samuel napisal: Fedex po 9 dneh odobrili mednarodno pošiljko za uvoz v kateri sta 2 skromna ležaja 😛 Fedex je za en drek...vsaj sedaj,dokler niso bolj razširjeni pri nas... Imam en procesor naročen,in je že tretji dan na Brniku,pa še kar nič 🤨👎 Vse od kitajca bo prej prišlo... Pri drugih če pride zjutraj na Brnik-isti dan dostava,ti pr Fedex-u pa lepo "počasi".... Citiraj
samuel Napisano 9. oktober Prijavi Napisano 9. oktober Sem bral ja, da niso glih na dobrem glasu :/, pošiljatelj je izbral njih in prej niti nisem bil pozoren Citiraj
jstdoma Napisano 9. oktober Prijavi Napisano 9. oktober Pred eno uro je g.Wankel napisal: Kaj pa napaja ta termometer? 😀 "Built in large capacity battery, long battery life, no need to replace, can automatically shut down when not in use, 3-4 seconds each time, very power saving." Tko piše. Če zdrži eno leto bo OK za to ceno. Potem bo pa na otip temperatura 😂 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 9. oktober Prijavi Napisano 9. oktober dne 6. 10. 2024 ob 20:59 je Z M A J napisal: Danes prvič prečkal celotno Menino, vmes našel veliko orjaških dežnikov, katere smo potem v Planinskem domu jih ocvrli in razdelili med vse obiskovalce, zvečer pa še poravnal dolg v Četari. Potem smo pa mi tvoje gobe jedli. (glede na to da to pišem danes, so bile užitne) Bile so odlične. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
godlike Napisano 9. oktober Prijavi Napisano 9. oktober Pred eno uro je skritikrt napisal: Fedex je za en drek...vsaj sedaj,dokler niso bolj razširjeni pri nas... Imam en procesor naročen,in je že tretji dan na Brniku,pa še kar nič 🤨👎 Vse od kitajca bo prej prišlo... Pri drugih če pride zjutraj na Brnik-isti dan dostava,ti pr Fedex-u pa lepo "počasi".... Meni je pa bil top. So pred kratkim so mi kafe vozli iz Berlina (zdaj so šli na UPS). To je pri nas šlo na TNT in to je prišlo promtno, mojster je kljub občasni pošiljki točno vedel kje sem doma in kdo sem. Jaz imam vedno težave z GLS-om. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 9. oktober Prijavi Napisano 9. oktober Uspešno opravil še eno krvodajalsko akcijo (od 50-ič dalje ne štejem več, kolikokrat sem bil). 3 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
samuel Napisano 9. oktober Prijavi Napisano 9. oktober pred 3 urami je Z M A J napisal: Uspešno opravil še eno krvodajalsko akcijo (od 50-ič dalje ne štejem več, kolikokrat sem bil). Pohvale 👍, sam še čakam, da prilezem do 50, še ene 3-4 leta (odvisno kolk bom priden). Običajno mi nikoli ne znese 4x letno, čeprav sem imel plan, da pridem do 100, kot jih je pred kratkim obrnil naš sokrajan 🙏 2 1 Citiraj
Alex Napisano 10. oktober Prijavi Napisano 10. oktober pred 10 urami je samuel napisal: Pohvale 👍, sam še čakam, da prilezem do 50, še ene 3-4 leta (odvisno kolk bom priden). Običajno mi nikoli ne znese 4x letno, čeprav sem imel plan, da pridem do 100, kot jih je pred kratkim obrnil naš sokrajan 🙏 Jaz sem prilezel do številke 45. 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.