Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

sem googlav če ena asminina res tehta 342g pa nism dobil te informacije,..a si ziher da na netu prav piše?

image.jpeg

Napisano

Obeta se mi lušten wikend, za uvod ju3 družinski piknik, še najbolj bodo otroc užival, da se malo družijo po dolgem času. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 13 minutami je Bini napisal:

Za eno juhico jih pa je..... :jupiii:

IMG_20240929_172049.jpg

Da te ne bo kak bedni inšpektor dobil😁

N7rRRL1.jpg

Napisano

Totalno navdušen po luštnem wikendu in piki na I, katero je danes postavil Tadej Pogačar, s tem ko je postal svetovni prvak. Jaz pa njegov veliki navijač, ki ne zamudi nobene njegove dirke. :)

• Všeč 2
  • Ljubim 1

Napisano
pred 18 urami je FuManchu napisal:

Da te ne bo kak bedni inšpektor dobil😁

Jih ni več kot 2x2kg na dva.... 👌😉

Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

Jih ni več kot 2x2kg na dva.... 👌😉

Kaj to inšpektorjev?😆

N7rRRL1.jpg

Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

Kaj to inšpektorjev?😆

Ja inšpektor ti tud lohka 2 kili ven nese, če mu stisneš desetaka.

33112_1.png

Napisano

... so me kljub temu v ČETARI postregli, čeprav sem povedal, da nimam ničesar pri sebi in je natakar rekel; "saj se poznamo, boš že naslednjič, če se boš spomnil" :) (nadaljujem iz Jamralnika).

• Všeč 4
  • Ljubim 1

Napisano
pred 16 urami je Z M A J napisal:

... so me kljub temu v ČETARI postregli, čeprav sem povedal, da nimam ničesar pri sebi in je natakar rekel; "saj se poznamo, boš že naslednjič, če se boš spomnil" :) (nadaljujem iz Jamralnika).

Če tebe ne, koga pa... 🤗😂😉

• Všeč 2
  • Hvala 1
Napisano

Danes prvič prečkal celotno Menino, vmes našel veliko orjaških dežnikov, katere smo potem v Planinskem domu jih ocvrli in razdelili med vse obiskovalce, zvečer pa še poravnal dolg v Četari. :)

Če si dober, si dober! :)

IMG_20241006_112859.jpg

• Všeč 1
  • Ljubim 2

Napisano

Sem imel nekaj težav z bolečinami v vratu, pa pred par dnevi kupil v Šparu vzglavnik Dormeo octa smart (zelo trda podlaga) in je bolečina izginila. Špar ima zadevo v akciji in se splača teh 25€. :)

Napisano
pred 12 minutami je samuel napisal:

Fedex po 9 dneh odobrili mednarodno pošiljko za uvoz v kateri sta 2 skromna ležaja 😛

koyo.jpg

Fedex je za en drek...vsaj sedaj,dokler niso bolj razširjeni pri nas...

Imam en procesor naročen,in je že tretji dan na Brniku,pa še kar nič 🤨👎

Vse od kitajca bo prej prišlo...

Pri drugih če pride zjutraj na Brnik-isti dan dostava,ti pr Fedex-u pa lepo "počasi"....

Napisano
Pred eno uro je g.Wankel napisal:

Kaj pa napaja ta termometer? 😀

"Built in large capacity battery, long battery life, no need to replace, can automatically shut down when not in use, 3-4 seconds each time, very power saving."

Tko piše. Če zdrži eno leto bo OK za to ceno. Potem bo pa na otip temperatura 😂

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Napisano
dne 6. 10. 2024 ob 20:59 je Z M A J napisal:

Danes prvič prečkal celotno Menino, vmes našel veliko orjaških dežnikov, katere smo potem v Planinskem domu jih ocvrli in razdelili med vse obiskovalce, zvečer pa še poravnal dolg v Četari. :)

Potem smo pa mi tvoje gobe jedli. (glede na to da to pišem danes, so bile užitne)

Bile so odlične.:bravo:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
Pred eno uro je skritikrt napisal:

Fedex je za en drek...vsaj sedaj,dokler niso bolj razširjeni pri nas...

Imam en procesor naročen,in je že tretji dan na Brniku,pa še kar nič 🤨👎

Vse od kitajca bo prej prišlo...

Pri drugih če pride zjutraj na Brnik-isti dan dostava,ti pr Fedex-u pa lepo "počasi"....

Meni je pa bil top.

So pred kratkim so mi kafe vozli iz Berlina (zdaj so šli na UPS). To je pri nas šlo na TNT in to je prišlo promtno, mojster je kljub občasni pošiljki točno vedel kje sem doma in kdo sem.

Jaz imam vedno težave z GLS-om.

Napisano

Uspešno opravil še eno krvodajalsko akcijo (od 50-ič dalje ne štejem več, kolikokrat sem bil). :)

• Všeč 3
  • Ljubim 2

Napisano
pred 3 urami je Z M A J napisal:

Uspešno opravil še eno krvodajalsko akcijo (od 50-ič dalje ne štejem več, kolikokrat sem bil). :)

Pohvale 👍, sam še čakam, da prilezem do 50, še ene 3-4 leta (odvisno kolk bom priden). Običajno mi nikoli ne znese 4x letno, čeprav sem imel plan, da pridem do 100, kot jih je pred kratkim obrnil naš sokrajan 🙏

• Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano
pred 10 urami je samuel napisal:

Pohvale 👍, sam še čakam, da prilezem do 50, še ene 3-4 leta (odvisno kolk bom priden). Običajno mi nikoli ne znese 4x letno, čeprav sem imel plan, da pridem do 100, kot jih je pred kratkim obrnil naš sokrajan 🙏

Jaz sem prilezel do številke 45. 

• Všeč 2
  • Ljubim 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.