Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Deli Napisano pred 2 urama pred 2 minutama je Boss napisal: zdaj pa ti prosiš, da bi dobil z lopato.... tud jaz mam namreč neki lopat doma tko, da bom že našel pravo. Lahko ti najdeš pravo lopato, ma preden mene najdeš u teh hribih, te bo že vse minilo... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano pred 2 urama Prijavi Deli Napisano pred 2 urama No ja, sej če me bo minilo, greva pa lahko pol na pivo, ko te najdem. 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Deli Napisano pred 2 urama pred 11 minutami je Boss napisal: No ja, sej če me bo minilo, greva pa lahko pol na pivo, ko te najdem. Ja, to se pa lahko potrudim, da me najdeš... 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gregster Napisano pred 2 urama Prijavi Deli Napisano pred 2 urama Evo, tk se debatira👍🍻 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 Napisano pred 1 uro Prijavi Deli Napisano pred 1 uro pred 35 minutami je Slivka napisal: Lahko ti najdeš pravo lopato, ma preden mene najdeš u teh hribih, te bo že vse minilo... Tebe najdit je pa ja enostavno... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.