Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
Uradno: Japonci vračajo ta avtomobil prvič po 26 letih #foto SIOL.NET Honda je potrdila vrnitev modela prelude v Evropo, in sicer prvič po 26 letih. -
Danes sem frej pa bom malo pojamral.... Sem dal spet priloznost japoncem, tokrat celo hibridu... Jaz sem popolnoma transparenten človek in priznam, je ni variante da bi moja rav4 hybrid v vrednosti 49k povrnila investicijo na kakrsnkoli nacin. Sem dolgo progaš, hybrid pomaga toliko da je bencinar na ravni dizla: 6,5-7 realno, enako kot prejsnji dizel ki je bil dobrih 10k cenejsi...s tem da je bil 400kg tezji Servis japonskega bencinarja , a ma japonska kako dajatev na evropo al kako ampak počutim se VIP premium vsako leto po redn3m servisu ker če si srečen je spredaj 2, 3 je stalnica, se pa hitro najde kaka 4 spredaj ker je po dveh letih treba precrpat pol tekocin v novem avtu ker drugace bo sla garancija, tud alu pleh bo zgnil ce zavorne ne zamenjas, buh ne daj da zamudis servis na pooblascencem, buh ne daj, bolje da parkiras ob cesti in asistenco poklices....hybrid bo sel dalec a ne, ku... 50L tank jaz tankam skoz, ampak res skoz, Fiat Coupe mam raje ki doseze s 62L tankom 800km lahko Ne vem, moj avto res da lizing s kilometrino poplača ampak tole je premium preseravanje za avto kateremu je bil tarraco ultra premium s strani uporabnika (sem ze pisal o japonskih cvetkah tega avta) Jokam za prejsnjim Tarracotom dizel, po dveh letih se ne morem navaditi na tole japonsko sranje. Verjamem da je avto vrhunske ozdelave in kvalitete ter da je primeren za res dolgo uporabo ampak jaz ne bom vzdrzal, mam pa se 3 leta 😩😩😩
-
Ta problem postaja največji sovražnik ljudi danes. Včasih si dobil tak SPAM da si se smejal izrazom, prevodom itd itd, danes pa z AI ne veš več kaj je res kaj ni, kak je fejk in kaj ne. Pa to ni vec samo izigravanje cloveske neumnosti, imitira se dobavitelje, pogodbe, račune, podpise, nakazila, dobave, imaš fejk sledenja paketom itd itd - izdelane v nulo. Vsak dan se bere o krajah podjetjem pa to me par 100 ali 1000€...gre za ogromna nakazila ki jih niti bankart ne zabremza ker vse deluje v sklopu varnostnih mehanizmov.... In to je resnično nevarno. Izjemno nevarno, v trenutku tudi ce mislis da si pazljiv ostanes brez vsega - in smo popolnoma nemočni ker za dejanji ni fizične osebe oz je neizsledljiva (veš da je na koncu ampak popolnoma skrita)
-
Tomaž Jereb je z 41.000€ komajda dal aro za Ferrarija
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.