FuManchu Napisano 5. december Prijavi Napisano 5. december Po 13ih letih nov printer naročil 6 Citiraj
Jest Napisano 5. december Prijavi Napisano 5. december Smo bili izgleda kar pridni … in nas je obiskal Miklavž … parkeljne pa je pustil zadaj… 7 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano petek ob 08:25 Prijavi Napisano petek ob 08:25 pred 22 urami je FuManchu napisal: Po 13ih letih nov printer naročil Hitro je prišel 7 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 08:29 Prijavi Napisano petek ob 08:29 Upaj, da ne bo tudi hitro šel... 3 4 Citiraj
FuManchu Napisano petek ob 08:35 Prijavi Napisano petek ob 08:35 pred 5 minutami je Slivka napisal: Upaj, da ne bo tudi hitro šel... Stavim, da ne bo zdržal 13 let... 2 Citiraj
skritikrt Napisano petek ob 12:07 Prijavi Napisano petek ob 12:07 pred 3 urami je FuManchu napisal: Stavim, da ne bo zdržal 13 let... Če bi,bi bilo z njim kaj narobe...pol bi ti pa na vrata pozvonili HPjevci,da pogledajo,kje so ga pobiksali🙄 1 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano petek ob 12:20 Prijavi Napisano petek ob 12:20 (urejeno) Prvi HP printer, ko sem ga imel je neki zajebaval. Prenosnik HP je crknil teden dni čez garancijski rok... Sploh ne vem zakaj sem tega hudiča vzel spet🤔 V tretje gre rado?! Popravljeno petek ob 12:21 od FuManchu Citiraj
Janez007 Napisano petek ob 12:58 Prijavi Napisano petek ob 12:58 Sam imam doma že 4 leta Epsona. Super zadovoljen, majhni stroški obratovanja. EcoTank L6270 | Potrošnik | Brizgalni tiskalniki | Tiskalniki | Izdelki | Epson Slovenija WWW.EPSON.SI Epson EcoTank: Ta večnamenski brizgalni tiskalnik je odličen za aktivna gospodinjstva, ki želijo zmanjšati stroške tiskanja. 1 Citiraj
skritikrt Napisano petek ob 13:45 Prijavi Napisano petek ob 13:45 Pred eno uro je FuManchu napisal: Prvi HP printer, ko sem ga imel je neki zajebaval. Prenosnik HP je crknil teden dni čez garancijski rok... Sploh ne vem zakaj sem tega hudiča vzel spet🤔 V tretje gre rado?! Držimo pesti✊ Pri nas pa skoz Canon Najprej MP-500...genialen printer,smo zelo veliko nanj printali...tudi zelo veliko na CD/DVD in na foto papir (glossy😍)... Skoz original barve...in je kr naenkrat neka napaka in "jebi se"... Pol smo vzeli MP-925...že za mala podjetja...isto skoz original in ogromno printali...isto "od danes na jutri "jebi se"...pol kupil še enega identičnega...dve leti in spet "jebi se"... Sedaj pa MB5450...kartuše veliiiko dlje zdržijo...res za podjetja itd...ni da ni...cca.dve leti že drži🙄 Citiraj
godlike Napisano petek ob 14:33 Prijavi Napisano petek ob 14:33 pred 1 uro je Janez007 napisal: Sam imam doma že 4 leta Epsona. Super zadovoljen, majhni stroški obratovanja. EcoTank L6270 | Potrošnik | Brizgalni tiskalniki | Tiskalniki | Izdelki | Epson Slovenija WWW.EPSON.SI Epson EcoTank: Ta večnamenski brizgalni tiskalnik je odličen za aktivna gospodinjstva, ki želijo zmanjšati stroške tiskanja. Tank. HP ali Canon mi po mojih izkušnjah ne prideta blizu. Citiraj
Bini Napisano petek ob 15:46 Prijavi Napisano petek ob 15:46 Jutri grem pa malo po božičnem Gradcu.... 🎄🎁 1 Citiraj
Alex Napisano petek ob 15:48 Prijavi Napisano petek ob 15:48 pred 2 urama je skritikrt napisal: Držimo pesti✊ Pri nas pa skoz Canon Najprej MP-500...genialen printer,smo zelo veliko nanj printali...tudi zelo veliko na CD/DVD in na foto papir (glossy😍)... Skoz original barve...in je kr naenkrat neka napaka in "jebi se"... Pol smo vzeli MP-925...že za mala podjetja...isto skoz original in ogromno printali...isto "od danes na jutri "jebi se"...pol kupil še enega identičnega...dve leti in spet "jebi se"... Sedaj pa MB5450...kartuše veliiiko dlje zdržijo...res za podjetja itd...ni da ni...cca.dve leti že drži🙄 Tudi pri nas Canon. Preverjena roba. Citiraj
Z M A J Napisano petek ob 17:32 Prijavi Napisano petek ob 17:32 Ponovno preživel konkreten zobozdravstveni podvig; BREZ injekcije 3 1 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano petek ob 18:12 Prijavi Napisano petek ob 18:12 Ja, to sem slišal, ja, da to zdaj pozimi prakticirajo. Poseg brez injekcije. Da te pa ne spoti preveč, pa okno odprejo... 5 Citiraj
skritikrt Napisano petek ob 21:06 Prijavi Napisano petek ob 21:06 pred 3 urami je Z M A J napisal: Ponovno preživel konkreten zobozdravstveni podvig; BREZ injekcije Mazohist?🧐🙄😂😉 1 2 1 Citiraj
Boss Napisano petek ob 21:28 Prijavi Napisano petek ob 21:28 pred 21 minutami je skritikrt napisal: Mazohist?🧐🙄😂😉 On je taprav dec. 4 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano petek ob 23:06 Prijavi Napisano petek ob 23:06 pred 1 uro je Boss napisal: On je taprav dec. A to da se bojiinjekcij? 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
godlike Napisano sobota ob 15:31 Prijavi Napisano sobota ob 15:31 pred 18 urami je Boss napisal: On je taprav dec. Seveda. Injekcija je samo pri koreninskem zdravljenju ali pa pri čeljustni kirurgiji. Ostalo je za ženske. 1 Citiraj
Slivka Napisano sobota ob 17:25 Prijavi Napisano sobota ob 17:25 Za anti-cepilce ni injekcija niti pri koreninskem zdravljenju ali pri čeljustni kirurgiji... 2 Citiraj
godlike Napisano sobota ob 18:56 Prijavi Napisano sobota ob 18:56 Ker posplošuješ, kot stroka, bom na to odgovoril avtistično. Vsak od nas je bil kdaj cepljen. Če ne vsaj proti otroškim boleznim, tak da praktično anticepilcev je izredno malo starih nad 18 let. 1 Citiraj
Slivka Napisano sobota ob 20:21 Prijavi Napisano sobota ob 20:21 Pred eno uro je godlike napisal: Ker posplošuješ, kot stroka, bom na to odgovoril avtistično. Vsak od nas je bil kdaj cepljen. Če ne vsaj proti otroškim boleznim, tak da praktično anticepilcev je izredno malo starih nad 18 let. Pa sem mislil, da me že dovolj poznaš, da veš, kdaj me ni resno za jemat... 1 Citiraj
godlike Napisano sobota ob 20:28 Prijavi Napisano sobota ob 20:28 Tak mi je sedlo. Pa sem moral. Sem že na tak način par doktorjev znerviral, ko so me vprašali če sem ceplejen, pa sem našteval vse od otroške paralize do koplenega meningitisa.... Tudi sam se zadnje čase stresem ko lopato vidim. Veš ti mogoče za kaj? 1 Citiraj
Slivka Napisano sobota ob 20:38 Prijavi Napisano sobota ob 20:38 pred 7 minutami je godlike napisal: ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Tudi sam se zadnje čase stresem ko lopato vidim. Veš ti mogoče za kaj? Ne bi vedel. Ker lopate se bojijo samo tisti, ki poskušajo iz mene narediti mono... 3 Citiraj
FuManchu Napisano nedelja ob 10:11 Prijavi Napisano nedelja ob 10:11 dne 6. 12. 2024 ob 16:48 je Alex napisal: Tudi pri nas Canon. Preverjena roba. Tudi moj Canon inkjet je star 13let in še dela. Trapasto se mi zdi na vsake pol leta dat skoraj 50€ za kartuše. Barvno itak ne dela, a brez barvne kartuše ne dela👎🏻 Laser je pa zakon vidim. Naprintal že ene 50 strani včeraj. Zelo hiter in tih. Samo še wifi moram zrihtat. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.