Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Predolgo spremljam skoke, da bi me prepričal. Niso samo teli trije, ampak cela A reprezentanca in ko pridejo še B skakalci vsi čudežno skačejo v poden. Sicer pa ... bomo videli.

33112_1.png

Napisano

Veš, da gledajo malo eden drugega. Že na treningih se pogosto srečajo, na tekmah pa še bolj. Pa ljudje se menjavajo, zagotovo bi se izvedelo.
Pa verjetno bi tudi ženske imele takšno opremo.

So pa zagotovo kakšne manjše skrivnosti, o tem pa ne dvomim.
Vsekakor pa komaj čakam nadaljevanja in upam, da se našim odpre. Mogoče jih letalnica prebudi, saj imajo naši tehniko, ki je načeloma dobra na letalnicah.
Pa zanima me, kako se bo Kraft pobral. Se mi zdi, da ga je precej prizadelo. Ampak tako je. Ni najbolj fer, po drugi strani pa tudi razumem žirijo in jih ne obsojam. Če bi ga takoj spustili, bi pa poslušali, da so ga favorizirali. In bognedaj, da bi bil na vrhu Neavstrijec. 🤣
Tudi Kraft priznava, da je to šport v naravi in preko leta se plusi in minusi nekako "poglihajo". Je pa smola, če imaš minus na pomembnejših tekmah.

Napisano

Pristransko je.

Nam so pred leti takoj novo okovje prepovedali. Če bi ga imeli avstrijci, pa bi bilo ok.

Se tudi spomnim, ko je Amman al kdo sam zvil drsne palčke, pa je blo ok....

Napisano

Verjetno je tako v pravilih. Po mojem je prav, da se jih (vsi) držijo. Sigurno pa vsi lovijo neke meje, ampak to itak vsi vidijo in je v naslednjem obdobju tudi pri drugih tista novotarija. Če jo seveda tvoj opremljevalec zna narediti. Če je ne zna/zmore/ni_denarja, potem si pač na slabšem. Ampak tako je čisto povsod, v vseh športih. Delaš najbolje s tistim, kar imaš.

Napisano
pred 4 urami je kacnje napisal:

Ni najbolj fer, po drugi strani pa tudi razumem žirijo in jih ne obsojam.

Jaz pa ne. Žirija bi nujno morala pred zadnjimi petimi znižat nalet. Ker, ko se enkrat gre tam na 140+ si odivisen samo še od vetra in ocene skokov in nič več daljave. To pa za moje pojme ni več bistvo skokov. Ker zato se jim rečejo smučarski skoki in ne umetnostni skoki.

33112_1.png

Napisano

Skakalci bi morali biti oblečeni v obleke za potapljanje...v glavnem, tesne.

Napisano
pred 32 minutami je Shrek napisal:

Res je. Če so lahko smučarji v tesnih  dresih, ne vem, zakaj ne bi bili tudi skakalci. Potem bi bilo vseeno malo bolj fer. 

Napisano
pred 4 urami je Shrek napisal:

To se tudi jaz sprašujem, kaj tako komplicirajo. Zahtevajo naj se tesna oblačila - potapljaške/smučarske/pajkice, določi naj se material in stvar je zaključena.

pred 7 urami je Boss napisal:

Jaz pa ne. Žirija bi nujno morala pred zadnjimi petimi znižat nalet. Ker, ko se enkrat gre tam na 140+ si odivisen samo še od vetra in ocene skokov in nič več daljave. To pa za moje pojme ni več bistvo skokov. Ker zato se jim rečejo smučarski skoki in ne umetnostni skoki.

Ja, znižati bi morali že kar nekaj prej. Je pa res, da imajo potem tisti, ki jim ne uspe dober skok (ali slučajno ali pač sploh niso dovolj dobri), res problem. In potem so skoki nezanimiv za gledanje in ni gledalcev. Kdo pa bo gledal tiste, ki skačejo v rože. Ker roko na srce, tistih, ki skočijo res daleč je zgolj kakšnih deset (v nekem obdobju).
O ocenjevanju smo tudi že veliko govorili. In se praktično vsi strinjamo, da bi morali to stvar vreči ven ali pa zadevo res korenito prevetriti.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.