Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sem fajn ponosen na mojo 15-letnico, ki ima najboljše ocene v razredu :) Pametna in odgovorna 9-ošolka, sem vesel, da je bistveno uspešnejša od mene. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ja če boš vse sam organiziral boš odbil 1k, če pa boš vzel kakšno firmo pa bo okoli 2k.
    • Dallas ekipa za naslov? Kje živiš. V NBA ne poznajo več napada to je samo še šport v katerem kdo komu nasuje več, nič drugega. Mogoče so se pa zbudili, ker Dončič ne more in ne zna igrat obrambe. Katerikoli klub v NBA bi začel delati zgolj na obrambi bi imel šanso da pride izjemno visoko, da bi jih Zmagadin dobil bi bili vsi na Šmarni 2x na dan Radja je lepo rekel, vse tekme že zgledajo kot all star tekme. Se samo gledajo in računajo na 40 pik posameznika.
    • Je bilo samo vprašanje časa-v bistvu nič čudnega...tistih 15-20 kg...mogoče še kaj več,jih pač moti,in za svoj cvenk lahko to zahtevajo...kak je Luka...že on sam ve...mogoče se bo pa iz tega kaj naučil...vsaka slaba stvar je tudi za nekaj dobra.
    • Škoda, da zapušča Dallas, ki je res končno sestavil ekipo za napad na naslov. Lakersi so slabša ekipa trenutno od Dallasa, čeprav dobijo Dončiča. Pa bo spet ene 4 leta minilo, da bodo kaj sestavili... Se bojim da Luka nikoli ne bo dobil prstana. V Dallasu bi mu bil blizu letos.
    • @Alex bi rekel, samo plus. Ker nas je vzajemna reševala, da zdravstvo ni propadlo .... 😏
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.