Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
Seveda to je primarni pogoj, da imaš že nekaj časa konstantno dioptrijo in da si sploh primeren za to (testiranje; moji mami niso mogli, ker ni mogla imeti pri miru očesa in so ji poseg odsvetovali) -
Brnijo, sam povem... jutri pa prvi pravi test, končan je shakedown (samo za tiste ki so presedlali in moštva nižjega ranga prejšnje sezone in testne voznike). Obetavno za Yamaho, ampak realnost še pride konec tega tedna 2025 Sepang MotoGP Shakedown Test Results - Day 3 (Sunday) WWW.CRASH.NET The final results of Sunday’s third and final day of the 2025 Sepang MotoGP Shakedown test.
-
Bolj je pomembno da te stestirajo če si primeren in da se ti je dioptrija že leta umirila. Jaz zaradi zadnjega ne morem na poseg
-
V original članku se celo priznali Elektroauto mit Wohnwagen: Im ADAC-Test über die Berge ans Meer - PiNCAMP Magazin WWW.PINCAMP.DE Mit dem Elektroauto und einem Wohnwagen über die Berge ans Meer – der ADAC hat den Test gemacht! Hier alles erfahren! Auf der rund 1.300 km langen Strecke wurden insgesamt 522 kWh Strom geladen. Die Kosten für diese Strecke summierten sich auf 233 Euro. Dies entspricht 18,18 pro 100 km – dieser Wert ist vergleichbar mit dem Kostenaufwand eines Dieselfahrzeuges.
-
Od sportman333 · Napisano
Mislim da je "pocivanje" cca.3-4 tedne (brez ekrana), s tem da ti delajo najprej eno oko, nato drugo...sam sem o tem nekaj razmišljal pred leti, a nato od tega odstopil, ker sem povsem zadovoljen z lečami in tudi "investicija" v primerjavi s stroškom leč in tekočine kar nekaj časa traja da se povrne (je pa res da nimam nikakršnih težav z lečami in je to tudi razlog da sem to opustil). Je pa bojda zdaj to že čista rutina...(sam sem preverjal pri irman žalec).
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.