Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL


Priporočeno sporočilo

Napisano

Sem fajn ponosen na mojo 15-letnico, ki ima najboljše ocene v razredu :) Pametna in odgovorna 9-ošolka, sem vesel, da je bistveno uspešnejša od mene. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 3 urami je Z M A J napisal:

Sem fajn ponosen na mojo 15-letnico, ki ima najboljše ocene v razredu :) Pametna in odgovorna 9-ošolka, sem vesel, da je bistveno uspešnejša od mene. :)

To ji verjetno ni težko. 😃 Hec.

Žena, ki uči  v srednji šoli, dobi v 1. letnik praktično same odličnjake. Med njimi pa ogromne razlike. Enih par teh odličnjakov ostanejo odličnjaki, nekaj drugih se bori, da izdelajo letnik. 

 

Napisano

Uspešno opravil še eno KRVODAJALSKO :)

  • Všeč 3
  • Ljubim 2

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 2 minutama je Z M A J napisal:

Uspešno opravil še eno KRVODAJALSKO :)

Pohvalno. Jaz sem se ustavil pri številki 50 X. Prepuščam mesto mlajšim. 😊

 

  • Všeč 4
  • Ljubim 1
  • Hvala 1

 

 

Napisano

Zmaj ne rabi prepuščat, on ma tolk energy drinka v njej, kot bi 24 letnik doniral 😄

  • Všeč 2
  • Haha 2
  • Ljubim 1
Napisano
1 hour ago, Z M A J said:

Uspešno opravil še eno KRVODAJALSKO :)

Bravo, jaz sem bil tudi, prejšnji teden 🙂

  • Všeč 3
  • Ljubim 1
Napisano

Dobra finta.

 

Daš po gorenjsko olja, pa imajo vsi rinke.

Jaz sem bil tista stara šola, ko je moralo biti tolko olja, kot da bi pomfri pekel.... in tam so morali bit top, da imajo rink.

Napisano

Ne vem, če veš v čem je fora🤔

Količina olja nima veze z rinki ampak samo več ga na koncu zavržeš, če ga imaš veliko.... :nevem:

Ps, nekaj se jih je zapalilo.... :zvizga:

IMG_20250209_152937.jpg

  • Všeč 3
  • Haha 1
  • Začuden 1
  • Ljubim 1
Napisano (urejeno)
pred 3 urami je Bini napisal:

Ne vem, če veš v čem je fora🤔

Količina olja nima veze z rinki ampak samo več ga na koncu zavržeš, če ga imaš veliko.... :nevem:

Ima.

 

Če ga daš tak malo, da potonit ne morejo, lahko imaš težke kolko želiš. Moreš bit kar dober mojster, da krof plava, torej, da ima pod sabo 2-3cm olja in ne potone.

 

Pa da ne bom pameten na suho. Poznam kar nekaj starejših gospa 80+ ki so ponosne, če imajo lepe rinke. In vse jih pečejo tako, da so lahko tudi krompirji.

 

Drugače pa cela industrija, jih na rešetkah vleče preko olja. Za to pa so popolni 😉

 

Pa pustima. Da se ne boma zaradi krofov bockala.
Bi z veseljem kakega 👍

 

pred 37 minutami je Mraušk Mčk napisal:

A nima količina olja vezo z regeneracijo?

Dobra.

Sem kar rabil, da sem skapiral.

Se vidi, da vozim bencince.

Popravljeno od godlike
Napisano
pred 4 urami je godlike napisal:

Ima.

 

Če ga daš tak malo, da potonit ne morejo, lahko imaš težke kolko želiš. Moreš bit kar dober mojster, da krof plava, torej, da ima pod sabo 2-3cm olja in ne potone.

 

Pa da ne bom pameten na suho. Poznam kar nekaj starejših gospa 80+ ki so ponosne, če imajo lepe rinke. In vse jih pečejo tako, da so lahko tudi krompirji.

 

Drugače pa cela industrija, jih na rešetkah vleče preko olja. Za to pa so popolni 😉

 

Pa pustima. Da se ne boma zaradi krofov bockala.
Bi z veseljem kakega 👍

 

Dobra.

Sem kar rabil, da sem skapiral.

Se vidi, da vozim bencince.

Tako je, kar je več kot 2-3cm je že preveč in brezveze! Manj pa tudi ne, ker potem se krofi žgejo od vročine itd, itd.... 

Bom enga več pojedel z mislijo na tebe... 🤗😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.