Z M A J Napisano 2. februar Prijavi Napisano 2. februar Sem fajn ponosen na mojo 15-letnico, ki ima najboljše ocene v razredu Pametna in odgovorna 9-ošolka, sem vesel, da je bistveno uspešnejša od mene. 7 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Janez007 Napisano 2. februar Prijavi Napisano 2. februar pred 3 urami je Z M A J napisal: Sem fajn ponosen na mojo 15-letnico, ki ima najboljše ocene v razredu Pametna in odgovorna 9-ošolka, sem vesel, da je bistveno uspešnejša od mene. To ji verjetno ni težko. 😃 Hec. Žena, ki uči v srednji šoli, dobi v 1. letnik praktično same odličnjake. Med njimi pa ogromne razlike. Enih par teh odličnjakov ostanejo odličnjaki, nekaj drugih se bori, da izdelajo letnik. 6 Citiraj
Z M A J Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar Uspešno opravil še eno KRVODAJALSKO 3 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar pred 2 minutama je Z M A J napisal: Uspešno opravil še eno KRVODAJALSKO Pohvalno. Jaz sem se ustavil pri številki 50 X. Prepuščam mesto mlajšim. 😊 4 1 1 Citiraj
samSimon Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar Zmaj ne rabi prepuščat, on ma tolk energy drinka v njej, kot bi 24 letnik doniral 😄 2 2 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar 1 hour ago, Z M A J said: Uspešno opravil še eno KRVODAJALSKO Bravo, jaz sem bil tudi, prejšnji teden 🙂 3 1 Citiraj
AmpeR Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar Po dolgem času sem zalaufal moj 4x4 stroj 😁 4 1 2 Citiraj
Bini Napisano 9. februar Prijavi Napisano 9. februar Generalka, ker pust bo kmalo tu.... 3 1 1 2 Citiraj
godlike Napisano 9. februar Prijavi Napisano 9. februar Dobra finta. Daš po gorenjsko olja, pa imajo vsi rinke. Jaz sem bil tista stara šola, ko je moralo biti tolko olja, kot da bi pomfri pekel.... in tam so morali bit top, da imajo rink. 1 Citiraj
Bini Napisano 9. februar Prijavi Napisano 9. februar Ne vem, če veš v čem je fora🤔 Količina olja nima veze z rinki ampak samo več ga na koncu zavržeš, če ga imaš veliko.... Ps, nekaj se jih je zapalilo.... 4 1 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 9. februar Prijavi Napisano 9. februar A nima količina olja vezo z regeneracijo? 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
godlike Napisano 9. februar Prijavi Napisano 9. februar (urejeno) pred 3 urami je Bini napisal: Ne vem, če veš v čem je fora🤔 Količina olja nima veze z rinki ampak samo več ga na koncu zavržeš, če ga imaš veliko.... Ima. Če ga daš tak malo, da potonit ne morejo, lahko imaš težke kolko želiš. Moreš bit kar dober mojster, da krof plava, torej, da ima pod sabo 2-3cm olja in ne potone. Pa da ne bom pameten na suho. Poznam kar nekaj starejših gospa 80+ ki so ponosne, če imajo lepe rinke. In vse jih pečejo tako, da so lahko tudi krompirji. Drugače pa cela industrija, jih na rešetkah vleče preko olja. Za to pa so popolni 😉 Pa pustima. Da se ne boma zaradi krofov bockala. Bi z veseljem kakega 👍 pred 37 minutami je Mraušk Mčk napisal: A nima količina olja vezo z regeneracijo? Dobra. Sem kar rabil, da sem skapiral. Se vidi, da vozim bencince. Popravljeno 9. februar od godlike Citiraj
Bini Napisano 9. februar Prijavi Napisano 9. februar pred 4 urami je godlike napisal: Ima. Če ga daš tak malo, da potonit ne morejo, lahko imaš težke kolko želiš. Moreš bit kar dober mojster, da krof plava, torej, da ima pod sabo 2-3cm olja in ne potone. Pa da ne bom pameten na suho. Poznam kar nekaj starejših gospa 80+ ki so ponosne, če imajo lepe rinke. In vse jih pečejo tako, da so lahko tudi krompirji. Drugače pa cela industrija, jih na rešetkah vleče preko olja. Za to pa so popolni 😉 Pa pustima. Da se ne boma zaradi krofov bockala. Bi z veseljem kakega 👍 Dobra. Sem kar rabil, da sem skapiral. Se vidi, da vozim bencince. Tako je, kar je več kot 2-3cm je že preveč in brezveze! Manj pa tudi ne, ker potem se krofi žgejo od vročine itd, itd.... Bom enga več pojedel z mislijo na tebe... 🤗😉 3 Citiraj
Z M A J Napisano četrtek ob 06:56 Prijavi Napisano četrtek ob 06:56 Celjska koča včeraj nočno smučanje. 5 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano četrtek ob 20:24 Prijavi Napisano četrtek ob 20:24 Prve devetke. Upam, da bodo še enkrat z eno več. To je do zdaj zmogla samo Mazda od vseh mojih avtov. 5 Citiraj
Z M A J Napisano pred 2 minutama Prijavi Napisano pred 2 minutama Zdajle pa ponovno v smeri Ljubelja in sankanja s koče. Tokrat ne s 15-letnico ampak z malo starejšo punco Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.