Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL


Priporočeno sporočilo

Napisano

Dr. Pelka moram pohvalit, ki mi je danes mimogrede in na hitro zamenjal zavorne ploščice na Snežinki, so bile že precej pri koncu in sem ga lepo prosil za hitro zamenjavo. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ej kako pa zgleda hitra menjava in kolk stane po ceniku

 

a.) počasna menjava v dveh urah.....50€

b.) malo hitrejša menjava v eni uri........... 100€

c.) hitra menjava v 30 minutah... 150€

d.) zelo hitra menjava v 15 minutah.... 200€

e.) super noro hitra menjava v 5 minutah...... 250€ menjava + 100€ za entertaiment value

f.) postavljanje Guinnessovega rekorda v menjavi... 500€ + plačilo enotedenskega rehabilitacijskega vikenda v termah

  • Haha 1
  • Ljubim 2

33112_1.png

Napisano

Hitra menjava je ponavadi samo vpis v servisno in račun🤣

  • Všeč 2
  • Haha 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Ej kako pa zgleda hitra menjava in kolk stane po ceniku

 

a.) počasna menjava v dveh urah.....50€

b.) malo hitrejša menjava v eni uri........... 100€

c.) hitra menjava v 30 minutah... 150€

d.) zelo hitra menjava v 15 minutah.... 200€

e.) super noro hitra menjava v 5 minutah...... 250€ menjava + 100€ za entertaiment value

f.) postavljanje Guinnessovega rekorda v menjavi... 500€ + plačilo enotedenskega rehabilitacijskega vikenda v termah

Moram priznat, da je že sama cene ploščic precej "premium" in več kot dvojna cena od ploščic za Geckota, sicer so tudi nek bolj konkreten kos za pogledat, ampak cena je pa kar "muška", heh

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Pohvalit moram naše ZLATE smučarske skakalce, norooo! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 19 minutami je Z M A J napisal:

Pohvalit moram naše ZLATE smučarske skakalce, norooo! :)

Pogija pa kar pozabiš? kaki si...

 

image.jpeg

 

Napisano

Včeraj sem bil na seminarju o servisiranju alpskih smuči v Kranju (tesma sport). Predavatelj je bil zelo dober (drugače servisira tekmovalne smuči van deer, rossignol in elan za  tekmovalce). Ugotovil sem, da  sem pri pripravi smuči do sedaj delal par napak, ki jih bom sedaj lahko popravil. Predvsem pri samih kotih brušenja robnikov, uporabi diamantov za končno odstranitev igle in krtačenju  nisem bil na tekočem. Tudi voski so se zadnja leta močno spremenili zaradi vse toplejšega vremena in s tem drugačnimi strukturami snega. Tudi glede samega strojnega brušenja drsne podlage z raznimi šmirgl papirji, kot jih uporablja večina serviserjev smo izvedeli veliko. 

Da ne govorimo o tem, da je velika večina teh mojstrov bila do nedavnega prodajalcev koles in serviserjev, sedaj pa so postali specialisti za pripravo smuči. Skoraj nihče, razen par izjem, se ni udeležil takega seminarja.

Naslednja, 2.stopnja seminarja bo v Ljubljani, kjer bomo prinesli svoje smuči in jih bomo s pomočjo strokovnjakov sami pripravili. Tretja stopnja je pa za pripravo tekmovalnih smuči. 

Mi je pa bilo zanimivo to, da je demonstriral pripravo smuči na tekmovalnih van deer za slalom, kakršne uporablja tudi Kristoffersen. 

Zanimivo je, da se s strani smučke lepo  vidi struktura iz koliko plasti so sestavljene. So zelo, zelo lahke. Vedno sem mislil, da imajo tekmovalci neke težje smuči. In še zanimivost, robnike imajo narejene iz neke mešanice  titana in visoko legiranega jekla. Brusi se jih lahko tudi ročno, a večinoma jih brusijo strojno. 

 

  • Ljubim 1
  • Hvala 1

 

 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.