Z M A J Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Že en (cel) TEDEN nisem popil nobene energijske pijače, kar je zame wau dosežek (odvisnik pač od tega strupa) IN sem kot kaže na dobri poti odvajanja od te novodobne svinjarije, hehe 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 19 minutami je Z M A J napisal: Že en (cel) TEDEN nisem popil nobene energijske pijače, kar je zame wau dosežek (odvisnik pač od tega strupa) IN sem kot kaže na dobri poti odvajanja od te novodobne svinjarije, hehe Svinjrija je ja, ni pa novodobna Citiraj
Alex Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 1 uro je Tilen5 napisal: Svinjrija je ja, ni pa novodobna Res je. Mi smo se prvič srečali z red bull na koncertu škotskih rokerjev Nazareth 20. maja 1995, kjer smo igrali kot pred skupina. Namreč, proizvajalci so ga delili zastonj. Nam so v zakulisje prinesli tri platoje. Ker nismo vedeli kaj to je smo ga pili kot vodo, vedno bolj smo bili poskočni. 😊 Ko smo šli zjutraj domov, ni mogel nihče zaspati, tako smo kar nadaljevali z žuranjem v bližnjem snack baru, kjer smo pričakali nov špil. Brez spanja smoi bili dva dni. 😄😄Od takrat ga nisem več nikoli pil, ne tega, ne nobenega drugega. Super časi. 🤘 2 2 Citiraj
jstdoma Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Nov projekt 😁 Še dve klopi moram narest, ampak bojo čisto lesene - hrast 8 2 Citiraj
skritikrt Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 9 minutami je jstdoma napisal: Nov projekt 😁 Še dve klopi moram narest, ampak bojo čisto lesene - hrast Ne znaš betonirati-armatura ti ven gleda😂😉 Drugače pa👌 1 2 Citiraj
Shrek Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 14 minutami je jstdoma napisal: Nov projekt 😁 Še dve klopi moram narest, ampak bojo čisto lesene - hrast Ka pa volvo? Citiraj
jstdoma Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april pred 9 urami je Shrek napisal: Ka pa volvo? Kaj je z njim? Še dela za enkrat. Nisem še menjal, ker sem preveč izbirčen (ali pa imam premalo € da bi vzel kar hočem ) 1 1 Citiraj
Bini Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april pred 11 urami je skritikrt napisal: Ne znaš betonirati-armatura ti ven gleda😂😉 Drugače pa👌 Eh ti ne veš, tisto je za kolesa parkirat.... 😂🤣 Zgleda pa super, zanimiv dizajn..... Citiraj
jstdoma Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april Ideja je iz interneta. Sam cena pa ni Pa ta na sliki je samo 110x63, moja je 185x80 7 Citiraj
samSimon Napisano sobota ob 13:13 Prijavi Napisano sobota ob 13:13 Dans sem resetiral povprečno porabo na mojem dinozavru. To mogoče nardim 2x na leto. Šel Ljubljana-Velenje, tam mal naokol in prišel nazaj s povprečjem 6.8 😎 In ne, ne vozim 90 za kamioni. Očitno moram samo večkrat vozit izven končnic. Dino power!! 🦖💨 4 1 Citiraj
jstdoma Napisano nedelja ob 17:49 Prijavi Napisano nedelja ob 17:49 Še ena velika pohvala glede porabe bencina Z zadnjim rezervoarjem naredil 650km. Poraba je bila 10,13 l/100km - kar je za 4.4 litrski dinozaver za moje pojme izredno malo 5 1 Citiraj
FuManchu Napisano nedelja ob 18:26 Prijavi Napisano nedelja ob 18:26 Toliko km sem jaz z dizlom delal Citiraj
Shrek Napisano ponedeljek ob 06:15 Prijavi Napisano ponedeljek ob 06:15 Evo, pa je še en avto pri hiši. Limuzina, 2,2 motor diesel, japonec narejen v Švici... Kaj je to? Citiraj
FuManchu Napisano ponedeljek ob 06:54 Prijavi Napisano ponedeljek ob 06:54 pred 38 minutami je Shrek napisal: Evo, pa je še en avto pri hiši. Limuzina, 2,2 motor diesel, japonec narejen v Švici... Kaj je to? Avensis Citiraj
Janez007 Napisano ponedeljek ob 07:58 Prijavi Napisano ponedeljek ob 07:58 (urejeno) Končno sem dobil resnega kupca za Mazdo 6 😃 null Popravljeno ponedeljek ob 08:01 od Janez007 1 6 1 Citiraj
Bini Napisano ponedeljek ob 09:05 Prijavi Napisano ponedeljek ob 09:05 Pred eno uro je Janez007 napisal: Končno sem dobil resnega kupca za Mazdo 6 😃 null V trnutko bo šla.... 🫣😉 Citiraj
Jest Napisano ponedeljek ob 09:20 Prijavi Napisano ponedeljek ob 09:20 pred 14 minutami je Bini napisal: V trnutko bo šla.... 🫣😉 Ja... Maria bo šla, ko dobi šuške na račun ... 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano ponedeljek ob 09:27 Prijavi Napisano ponedeljek ob 09:27 pred 3 minutami je Jest napisal: Ja... Maria bo šla, ko dobi šuške na račun ... Ma ne, kakšen si! Pa saj ji je mož zapustil naftno vrtino in 5 milijonov evrov. Zakaj takoj pomisliš, da gre za goljufijo. Ženska s petimi milijoni evrov bi se rada samo preselila in preko Avto.NET kupila avto. Je le pohvala za Slovenijo, da se bogati in pošteni želijo preseliti sem... 2 Citiraj
Janez007 Napisano ponedeljek ob 10:02 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:02 pred 41 minutami je Jest napisal: Ja... Maria bo šla, ko dobi šuške na račun ... Denarja je tolk, da lahko v projekt porinemo še tisto rdečo trojko ... 😃 1 Citiraj
Boss Napisano ponedeljek ob 14:37 Prijavi Napisano ponedeljek ob 14:37 pred 4 urami je Slivka napisal: Ma ne, kakšen si! Pa saj ji je mož zapustil naftno vrtino in 5 milijonov evrov. Zakaj takoj pomisliš, da gre za goljufijo. Ženska s petimi milijoni evrov bi se rada samo preselila in preko Avto.NET kupila avto. Je le pohvala za Slovenijo, da se bogati in pošteni želijo preseliti sem... Če pa to ni njen pravi mož. Pravemu je ime Izmet Fekali in je Bosanc, ki pa je res pranečak nigerijskega princa Mabundo Nagumbe. Citiraj
Shrek Napisano ponedeljek ob 17:41 Prijavi Napisano ponedeljek ob 17:41 pred 10 urami je FuManchu napisal: Avensis Infiniti... 1 Citiraj
FuManchu Napisano ponedeljek ob 18:07 Prijavi Napisano ponedeljek ob 18:07 pred 24 minutami je Shrek napisal: Infiniti... Preoblečen Nissan potem z mercedesovim motorjem 😁 Sem bil že zagret za nakup nekoč. So me odvrnile cene karoserijskih delov in dobava le teh. Sicer sem imel namen vzeti bencinarja... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.