Slivka Napisano ponedeljek ob 19:26 Prijavi Napisano ponedeljek ob 19:26 Pred eno uro je FuManchu napisal: Preoblečen Nissan potem z mercedesovim motorjem 😁 Sem bil že zagret za nakup nekoč. So me odvrnile cene karoserijskih delov in dobava le teh. Sicer sem imel namen vzeti bencinarja... Sicer nisem več na tekočem ampak a ni Mercedesu motorje dobavljal Renault? 2 Citiraj
Shrek Napisano ponedeljek ob 19:57 Prijavi Napisano ponedeljek ob 19:57 651 motor je kvaliteta. 1 Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 05:41 Prijavi Napisano četrtek ob 05:41 Srebrni! Francosko srebro za chardonnay Kleti Brda - Robin WWW.ROBIN.SI Na letošnji 32. ediciji francoskega mednarodnega ocenjevanja najboljših vzorcev chardonnaya, je z dobrimi 500 vzorci sodelovalo 34 držav. Slovenske barve je zas 2 1 Citiraj
Bini Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami Potratna potica se dela, upam da rata kot vsako leto do zdaj..... 🤗 3 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Pred eno uro je Bini napisal: Potratna potica se dela 🤗 "Jo dela", ne pa "se dela". Tole ne paše v rubriko pohvalite se, ampak v rubriko pohvalite svojo ženo 4 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
sportman333 Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Danes naredil redni servis na 195.000km in dal poleg rednih zadev majstru še luči spolirati, in sem več kot zadovoljen, zgledajo kot nove 👍, avto je pa tako vreden par k € več, cccc null 3 4 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Dejansko so ful dobro zrihtane 👌 2 Citiraj
Jest Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 1 uro je Bini napisal: Potratna potica se dela, upam da rata kot vsako leto do zdaj..... 🤗 Pri nas bo pa kar klasična potica… 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tilen5 Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Jaz sem dal pivo v hladilnik. 2 1 1 2 Citiraj
Bini Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Potica je pečena, V. NOČ se lahko prične... 🥚🍠🍖 1 2 Citiraj
skritikrt Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 15 urami je Mraušk Mčk napisal: "Jo dela", ne pa "se dela". Tole ne paše v rubriko pohvalite se, ampak v rubriko pohvalite svojo ženo "Od hudiča" ženo ima...res,moram pohvalit👍...sta se z mojo tako ujele in klepetale,da midva z Binijom skoraj nisva prišla do besede😂🤣 @Bini pozdravi jo...in dober tek obema😉 Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pred eno uro je skritikrt napisal: "Od hudiča" ženo ima...res,moram pohvalit👍...sta se z mojo tako ujele in klepetale,da midva z Binijom skoraj nisva prišla do besede😂🤣 @Bini pozdravi jo...in dober tek obema😉 Hvala enako, oglasita se še kaj in vsem lepe praznike... 🥚🍠🍖🤗😉 Ps, za @Tilen5pa še posebej eno klobaso 🍠😁😉 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.