Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  je Marko_mx-3 napisal:

kak BMW pa je to to 316 in 1900ccm?

Mislim da so imel tak motor od letnika 1998 do 2005 in sicer ima 1895ccm - sicer pa naj Labi ve? pove ;)

33112_1.png

Napisano

ponosna sama nase, ker sm se kljub kr?om spravla laufat in se po?utm 1000000% bol? :ouje:

aja,..pa pohvalt morm na?ga "forumskega o?ka" k mi je strokovno montiru nalepko na avto :jupiii: hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rispekt:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano
  je Allyssa napisal:

ponosna sama nase, ker sm se kljub kr?om spravla laufat in se po?utm 1000000% bol? :ouje:

aja,..pa pohvalt morm na?ga "forumskega o?ka" k mi je strokovno montiru nalepko na avto :jupiii: hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rispekt:

Kak?no nalepko pa ima?? :whatever:

Napisano
  je Allyssa napisal:

Ej, jaz pa je ?e vedno nimam .... :(

Papa, Tomi
Napisano
  je komar napisal:

Jaz tudi ne...Kje se to nabavi? :whatever:

Napisano
  je komar napisal:

Bumbar ;),a mene pa ne vpra?a?...mislim,da bi eno srebrno ?e moral met nekje.

?e pohvalit se moram...danes sem delal v slu?bi. :D?zmeden?

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano
  je Mary napisal:

Jaz se bom pa pohvalila, da sem srecna nosecka Objavljena slika. Novembra se bomo trije vozili v mazdici.

?estitke,?e en nov mazda ?lan. :bravo::jupiii:

Napisano
  je Mary napisal:

Jaz se bom pa pohvalila, da sem srecna nosecka Objavljena slika. Novembra se bomo trije vozili v mazdici.

Ja kaj si pa delala ? ?zmeden?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano
  je vuk napisal:

?e pohvalit se moram...danes sem delal v slu?bi. :D?zmeden?

Jaz sem tudi ?e enkrat ... :danzoman::P

Papa, Tomi
Napisano
  je Mary napisal:

:jupiii: cestitam,dobro da neje vsi samo spijo,ampak se kaj naredijo

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano
  je Mary napisal:

Jaz se bom pa pohvalila, da sem srecna nosecka Novembra se bomo trije vozili v mazdici.

Super!! :bravo: ?estitam,pa veliko veselja in potrpljenja pri vzgoji! ;)

:jupiii:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Kako nalepko... ?e kdo rabi imam eno extra veliko Mazda forum nalepko srebrne barve ( naprimer za ?ez sprednjo ?ipo ) katero mi je dal enkrat yavar.

Napisano
  je Mary napisal:

?estitam :bravo: . ?e ne sre?ni Mazda? :jupiii:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano
  je Mary napisal:

Bravo!!!! To je pa res lahko razlog za sre?o! Objavljena slika

Papa, Tomi
Napisano

Kok fajn Mary :danzoman::bravo::jupiii: , ?estitke :danzoman:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano
  je Mary napisal:

opa cestitam :bravo: sam tko naprej :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

?estitke Mary! :vino:

Jz pa u tejle rubriki ne bom pohvalu sebe ampak kolega 323F k mi je dobesedno ?enku ?rnga vouka, s kerim se je ?ist kul vozit in mi bo slu?u kot zimski voz, ko bo rde? pajk po?ivu! :danzoman::rispekt:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

ok, vem da se ne more tole primerjat z Mary, ampak jaz sem danes kupil

ta ?rnega MacBook-a

:danzoman::jupiii::ouje:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Jest pa se moram pohvalit,da smo po par mescih imeli danes vaje. :danzoman:

Evo,suicidal eno slikco zate in za Labija,na kaj trenutno muziciram.

post-399-1179944964.jpg

Napisano

uf, je*o te, kaj je pa to za ena ma?ina ?zmeden?

Napisano
  je suicidal napisal:

uf, je*o te, kaj je pa to za ena ma?ina ?zmeden?

Katera misli??

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.