Boss Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 kak BMW pa je to to 316 in 1900ccm? Mislim da so imel tak motor od letnika 1998 do 2005 in sicer ima 1895ccm - sicer pa naj Labi ve? pove Citiraj
Allyssa Napisano 21. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. maj, 2007 ponosna sama nase, ker sm se kljub kr?om spravla laufat in se po?utm 1000000% bol? aja,..pa pohvalt morm na?ga "forumskega o?ka" k mi je strokovno montiru nalepko na avto hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 ponosna sama nase, ker sm se kljub kr?om spravla laufat in se po?utm 1000000% bol? aja,..pa pohvalt morm na?ga "forumskega o?ka" k mi je strokovno montiru nalepko na avto hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kak?no nalepko pa ima?? Citiraj
komar Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 aja,..pa pohvalt morm na?ga "forumskega o?ka" k mi je strokovno montiru nalepko na avto hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ej, jaz pa je ?e vedno nimam .... Citiraj Papa, Tomi
Allyssa Napisano 21. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. maj, 2007 Ej, jaz pa je ?e vedno nimam .... bogi komar Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 Ej, jaz pa je ?e vedno nimam .... Jaz tudi ne...Kje se to nabavi? Citiraj
Mary Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 Jaz se bom pa pohvalila, da sem srecna nosecka . Novembra se bomo trije vozili v mazdici. Citiraj
vuk Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 Ej, jaz pa je ?e vedno nimam .... Bumbar ,a mene pa ne vpra?a?...mislim,da bi eno srebrno ?e moral met nekje.?e pohvalit se moram...danes sem delal v slu?bi. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Alex Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 Jaz se bom pa pohvalila, da sem srecna nosecka . Novembra se bomo trije vozili v mazdici. ?estitke,?e en nov mazda ?lan. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 Jaz se bom pa pohvalila, da sem srecna nosecka . Novembra se bomo trije vozili v mazdici. Ja kaj si pa delala ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ploki Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 Ja kaj si pa delala ? amortizerje je mehcala cestitam pa da ni zadnji Citiraj
komar Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 ?e pohvalit se moram...danes sem delal v slu?bi. Jaz sem tudi ?e enkrat ... Citiraj Papa, Tomi
BOBI Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 Jaz se bom pa pohvalila, da sem srecna nosecka . Novembra se bomo trije vozili v mazdici. cestitam,dobro da neje vsi samo spijo,ampak se kaj naredijo Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 Jaz se bom pa pohvalila, da sem srecna nosecka Novembra se bomo trije vozili v mazdici. Super!! ?estitam,pa veliko veselja in potrpljenja pri vzgoji! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Mazda323 Napisano 21. maj, 2007 Prijavi Napisano 21. maj, 2007 Kako nalepko... ?e kdo rabi imam eno extra veliko Mazda forum nalepko srebrne barve ( naprimer za ?ez sprednjo ?ipo ) katero mi je dal enkrat yavar. Citiraj
Sishi Napisano 22. maj, 2007 Prijavi Napisano 22. maj, 2007 Jaz se bom pa pohvalila, da sem srecna nosecka . Novembra se bomo trije vozili v mazdici. ?estitam . ?e ne sre?ni Mazda? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
komar Napisano 22. maj, 2007 Prijavi Napisano 22. maj, 2007 Jaz se bom pa pohvalila, da sem srecna nosecka . Novembra se bomo trije vozili v mazdici. Bravo!!!! To je pa res lahko razlog za sre?o! Citiraj Papa, Tomi
suicidal Napisano 22. maj, 2007 Prijavi Napisano 22. maj, 2007 Kok fajn Mary , ?estitke Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 22. maj, 2007 Prijavi Napisano 22. maj, 2007 Jaz se bom pa pohvalila, da sem srecna nosecka . Novembra se bomo trije vozili v mazdici. opa cestitam sam tko naprej Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 22. maj, 2007 Prijavi Napisano 22. maj, 2007 ?estitke Mary! Jz pa u tejle rubriki ne bom pohvalu sebe ampak kolega 323F k mi je dobesedno ?enku ?rnga vouka, s kerim se je ?ist kul vozit in mi bo slu?u kot zimski voz, ko bo rde? pajk po?ivu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
suicidal Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 ok, vem da se ne more tole primerjat z Mary, ampak jaz sem danes kupil ta ?rnega MacBook-a Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Alex Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 Jest pa se moram pohvalit,da smo po par mescih imeli danes vaje. Evo,suicidal eno slikco zate in za Labija,na kaj trenutno muziciram. Citiraj
suicidal Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 uf, je*o te, kaj je pa to za ena ma?ina Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Alex Napisano 23. maj, 2007 Prijavi Napisano 23. maj, 2007 uf, je*o te, kaj je pa to za ena ma?ina Katera misli?? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.