theBill Napisano 12. junij, 2007 Prijavi Napisano 12. junij, 2007 Moram se pohvalit,da se po?utim nikakvo,ko je pa vsak bo?ji dan de?. ?e se bo ?e tako nadaljevalo naprej,bomo dali Trontlju odpoved. Kva ti na POPu dela? mogo?e? Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Allyssa Napisano 12. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2007 se morm pohvalt da obvladam shoping,..seznam je biu slede?,..sovany sir, vipavska skuta, pa pirin kruh,.. od tega sm uspela kupt sam sir,..namest u merkator sm pa zavila u par drugih in si omislla nove superge, nov pas, novo torbico, hla?e pa 3 maj?ke Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 12. junij, 2007 Prijavi Napisano 12. junij, 2007 se morm pohvalt da obvladam shoping,..seznam je biu slede?,..sovany sir, vipavska skuta, pa pirin kruh,.. od tega sm uspela kupt sam sir,..namest u merkator sm pa zavila u par drugih in si omislla nove superge, nov pas, novo torbico, hla?e pa 3 maj?ke He,he,niti ni slabo.Glede na to po kaj si ?la v trgovino. Citiraj
Allyssa Napisano 12. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2007 ja sploh ?e upo?teva? dejstvo da je ?e ona pla?ala ?e bi blo po moje bi si kupla sam superge Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 12. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2007 wiiiiiiiii,..nardila izpit,..zihr zato k sm ?la na konc do njega, ?e se mi loh podpi?e u index pa sm bla oh in sploh ful prjazna Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 13. junij, 2007 Prijavi Napisano 13. junij, 2007 wiiiiiiiii,..nardila izpit,..zihr zato k sm ?la na konc do njega, ?e se mi loh podpi?e u index pa sm bla oh in sploh ful prjazna Super,?estitam. Vidi?,da se da z prijazno besedo in nekaj znanja vse naredit. Citiraj
theBill Napisano 13. junij, 2007 Prijavi Napisano 13. junij, 2007 wiiiiiiiii,..nardila izpit,..zihr zato k sm ?la na konc do njega, ?e se mi loh podpi?e u index pa sm bla oh in sploh ful prjazna Pomoje je prej sam sebi uslugo naredil, pa si je zraven mislil....... (pa dobr, tut ?e je nabrala sam 40 %, ji bom ?enkal tisto 6ko, sam da mi nau ve? ?ivcev ?rla naslednji rok....ali pa celo ?tudijsko leto) Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Allyssa Napisano 13. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. junij, 2007 Pomoje je prej sam sebi uslugo naredil, pa si je zraven mislil....... (pa dobr, tut ?e je nabrala sam 40 %, ji bom ?enkal tisto 6ko, sam da mi nau ve? ?ivcev ?rla naslednji rok....ali pa celo ?tudijsko leto) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
suicidal Napisano 13. junij, 2007 Prijavi Napisano 13. junij, 2007 jaz sem se danes zmenil za ?iht in od torka naprej ne bom ve? nezaposlen. in ker sem metalc, sem dobil ?iht v strojni?tvu (kar ?e zdale? ni moja poklicna izobrazba). glavno, da bo za stro?ke pokrit. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 13. junij, 2007 Prijavi Napisano 13. junij, 2007 opa, kolega pol aja pa cestitam! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 13. junij, 2007 Prijavi Napisano 13. junij, 2007 hvala lepa. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 13. junij, 2007 Prijavi Napisano 13. junij, 2007 No,ker je tema o pohvalah,bom pohvalo Ally za opravljen izpit in pa Suicidala za novo slu?bo. ?estitke obema. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
theBill Napisano 13. junij, 2007 Prijavi Napisano 13. junij, 2007 Danes uspel spraznit polovico babi?ine krame iz mojega bodo?ega stanovanja Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Alex Napisano 13. junij, 2007 Prijavi Napisano 13. junij, 2007 Moram se pohvalit,da me ni ujel noben radar(vsaj bliskalo ni ni? )iz Lj proti Kopru,?eprav je kar ?vigalo okol mene. Upam,da ne dobim kakega presene?enja po po?ti. Citiraj
theBill Napisano 13. junij, 2007 Prijavi Napisano 13. junij, 2007 Dons spil samo en per.... Aja, sem pozabil na popoldanskiradler v mestu..... OK, samo en per pa pol... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
ReDevil Napisano 14. junij, 2007 Prijavi Napisano 14. junij, 2007 ... d bom dns pr?paru neki denarcev k sm se s tvingomaherjem u LJ prpelu, no res pa je d sm popoudne neki zmenen in bom neki potro?u! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 14. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. junij, 2007 173 sprejetih klicev (pa ?e niti moj rekord ni to) + tega pa ?e skor 4 ure nism bla na ?iku,..grem zdj na 2 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
madmax Napisano 14. junij, 2007 Prijavi Napisano 14. junij, 2007 sm spal cele 3 ure na ?ihtu...... ........pa to tudi ni moj rekord! Citiraj
Allyssa Napisano 14. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. junij, 2007 sm spal cele 3 ure na ?ihtu..............pa to tudi ni moj rekord! js sm te tud ubogala,..sicr z zamudo parih dni,..sm ?la pa zato ?e ob 5h spat pa do 5h zjutri (ok nism ?la spat ampak me je kr zmankal ) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
theBill Napisano 14. junij, 2007 Prijavi Napisano 14. junij, 2007 Dones grem kon?no spet na motor pa mal po ?umi. Sem bil en mesec pa pol brez moje "zelene lubice" Klopko, kje si zdej, da greva mal orat... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Allyssa Napisano 14. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. junij, 2007 eni za razliko od nekaterih delajo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
theBill Napisano 14. junij, 2007 Prijavi Napisano 14. junij, 2007 Si hotla napisat, da klopko dela, medtem ko ti ne, pa samo hvata? krivine tam.... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Allyssa Napisano 14. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. junij, 2007 jah ne vem,..nism js ?e ceu mesc na dopustu za razliko od nekaterih,.. :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.