Allyssa Napisano 26. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2007 valda Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
suicidal Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 se "pohvalim", da nisem ve? zaposlen. pa? ni ?lo, ni bil moj foh, ne bilo volje, ne ?elje. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Allyssa Napisano 26. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2007 se "pohvalim", da nisem ve? zaposlen. pa? ni ?lo, ni bil moj foh, ne bilo volje, ne ?elje. to je blo pa hitr,..a nisi ?ele u petk za?eu? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 Suicidal......a spet "dopust"?? ?koda,pa ve? sre?e prihodnji?. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 to je blo pa hitr,..a nisi ?ele u petk za?eu? od torka (19) do vklju?no petka (22). polne 4 dni. @ poky: ja upam, da bo danes kaj naneslo, imam namre? razgovor. aja, se pohvalim, da imam razgovor za slu?bo danes. bolj v moji ?eleni smeri. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 No,pol pa dr?imo pesti,da bo tokrat bolj?e! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 ?eprouuuuuuuuu,...bomo vidl,..mybe pa res neham Pol pa dam za celo torto, ne samo en ko??ek ... Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 i ja bi tata Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 Pol pa dam za celo torto, ne samo en ko??ek ... Jaz pa mafine naredim! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 Jaz pa mafine naredim! jaz pa jih pojem.... not Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 He he,se vpra?anje,?e bi bli u?itni ja. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 26. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2007 Jaz pa mafine naredim! no pol pa dr?te pesti, da se neki izide po mojih ?eljah oz. to ?e niso ?elje ampak je ZF Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 Dr?imo pesti za ZF! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
vuk Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 Spet nardil malo dalj?o furo...bil pa tukaj:Malta Tal & Nockalm StrasseVerjetno ena izmed zadnjih dalj?ih fur z Kwakom. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Alex Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 Moram se pohvalit,ker samo ?e dva dni(2) delam. Pol pa tri tedne u?ivanja.Juhu. Citiraj
Allyssa Napisano 26. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2007 no se morm pohvalt, da sm mela kon?no "jajca", da sm spravla iz sebe neki kar me je ful dolg "moril" (skor en let) in za?uda odziv je bil odziv ful presenetljiv tko da sm trenutno sre?no zmedena (sam k vem da ne bo dolg trajal ) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
daSKAn Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 da se zadnje case nimam porav z nicemer pohvalt. To je tut ne dosezek ne? Citiraj
Allyssa Napisano 26. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2007 sigurno ma? kej,...sam je treba bit zadovoljen ?e z malenkostmi Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 no se morm pohvalt, da sm mela kon?no "jajca", da sm spravla iz sebe neki kar me je ful dolg "moril" (skor en let) in za?uda odziv je bil odziv ful presenetljiv tko da sm trenutno sre?no zmedena (sam k vem da ne bo dolg trajal ) A je blokej pomembnega?Jest zadnje cajte kar "ispalim",pa pol ?e pali-pali. Tko je blo zdej s tem dopustom.Vpra?al sem kar direktno,da rabim kao tri tedne dopusta.In direktorca mi je dovolila,ostali pa samo Mislim,da se spla?a imet "jajca" ve?krat.Sej ugriznit te ne morejo,ne? ....ali pa??.... Citiraj
theBill Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 Mislim,da se spla?a imet "jajca" ve?krat.Sej ugriznit te ne morejo,ne? ....ali pa??.... ?e ma? zajebano direktorco ma? lahko "jajca", ugrizne te tut ne .... sam kaj ko si pol brez slu?be Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Allyssa Napisano 26. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2007 A je blokej pomembnega?Jest zadnje cajte kar "ispalim",pa pol ?e pali-pali. Tko je blo zdej s tem dopustom.Vpra?al sem kar direktno,da rabim kao tri tedne dopusta.In direktorca mi je dovolila,ostali pa samo Mislim,da se spla?a imet "jajca" ve?krat.Sej ugriznit te ne morejo,ne? ....ali pa??.... no jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,...u?asih nimam ?ist n? proti tud ?e me druga? pa ja,..je blo neki ful pomembnga Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 no jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,...u?asih nimam ?ist n? proti tud ?e me druga? pa ja,..je blo neki ful pomembnga A to misli?,da te kdo ugrizne? Citiraj
Allyssa Napisano 26. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2007 mah,..mal me razmetava,..n? bat,..baje mine z leti Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 mah,..mal me razmetava,..n? bat,..baje mine z leti Bi rekli mi:no sicuro(ma kaki) Z leti te samo ?e bolj me?e.Jest sem bil v?asih ful priden(kao),zdej pa pravijo,da sem nemogo?. Citiraj
Allyssa Napisano 26. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2007 Bi rekli mi:no sicuro(ma kaki) Z leti te samo ?e bolj me?e.Jest sem bil v?asih ful priden(kao),zdej pa pravijo,da sem nemogo?. hehe,..aja zato mene zdj me?e ?e bl kukr me je pa en let nazaj,... no ja,..nimam kej preve? dobrga feelinga okol tega,..sam hudi?a k majo usi okol mene ful dobr feeling,..pol je pa nalezljivo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.