komar Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 ..so v planu,..?e najdm primernga fotra,.druga? pa pa?... Naredi "razpis", pa da vidimo, kaj se bo javlo ... Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 Naredi "razpis", pa da vidimo, kaj se bo javlo ... He he,Komar,bo? stal v vrsti?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 PO mojem jih bo stalo kar nekaj v vrsti. Citiraj
Allyssa Napisano 1. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2007 ma js jih ne rabm kr neki,..mam ?ist dost enga,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 Oh kak smo skromni..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 1. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2007 valda,..a nisi vedu tega Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 Sem,se te pa ja poznam! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 1. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2007 Sem,se te pa ja poznam! aja,..kdo je moj najljub?i mazda?? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 Daj kaj la?jega prosim..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 1. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2007 c c c Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
suicidal Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 c c c To je namig, da ima Mazdo 323 C, kajne Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Allyssa Napisano 1. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2007 To je namig, da ima Mazdo 323 C, kajne kdo? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 A si blond ti?? Ja tvoj najljub?i Mazda?! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 1. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2007 A si blond ti?? Ja tvoj najljub?i Mazda?! ker pa je to? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 Jao,kaj dela nova frizura..... :ne vem: Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 Jao,kaj dela nova frizura..... :ne vem: jah, saj si videl prej: c c c ... Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Allyssa Napisano 1. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2007 Jao,kaj dela nova frizura..... :ne vem: a si se postrigu al kaj? ker js mam ?e en mesc isto Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 a si se postrigu al kaj? ker js mam ?e en mesc isto Ne,ju3 se bom! Pa nisn vedo,da je ?e en mesec od Jap meeta.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 1. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2007 na jap meetu sm mela isto k zdj,..in isto k na pikniku in isto k na sre?anju v LJ prej?n mesc :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 Grem ?e 1x slike gledat..... A nima? bolj skodrane zaj? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 1. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2007 ja no,..neki je ?e mam zlikane,..neki pa ?e dam sam peno gor,..ampak frizura je ista Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 Ja ni ne! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 1. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2007 blond si Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 Kaj pa ve?! Kaj ?e sn nanovo pofarban! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 1. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2007 Kaj pa ve?! Kaj ?e sn nanovo pofarban! kje? po glavi skor nima? kej ?trihat k si skor zabrit Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.