poky Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Napisano 1. julij, 2007 Se nisn napisal kje! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 1. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2007 Se nisn napisal kje! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 2. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. julij, 2007 Laufala celo uro skupi,..bravo js,.. je bla zlo pou?na ura,.. ...sre?ala 14,5 vrst pol?ev (0,5 zato ker sem prepri?ana da je biu en me?an?ek in zatorej ne ?teje kot 1) ...mela bli?nje sre?anje z 45imi vrstami NLP aka lete?e ?u?ke ...se zapletla v natanko 1046 paj?evin ...skor preplavala 3 lu?e ...v eni sre?ala krokodila,..vsaj tko je zgledal na prvi pogled,..ampak sm po natan?nem pregledu ugotovila da se samo ena ?aba u?i hrbtno plavat fajn je blo,..se pozna da sm za 50% zman?ala kajenje Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
suicidal Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 a ti je zdaj iz plju? udarlo v noge drga? pa pohvalno. za kadilko. jaz bi najbr? plju?a kje na poti pustil Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Alex Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 a ti je zdaj iz plju? udarlo v noge drga? pa pohvalno. za kadilko. jaz bi najbr? plju?a kje na poti pustil Ja to je samo pol pohvale...?e bi nehala kadit,pa cela. Citiraj
suicidal Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 mah, potem je treba nehat ?e pit, jest (ma??obo, cukr, ...), se sprehajat po "?istem" mestnem zraku, ... ... v glavnem doma le?at do smrti. je treba met en veselje al pa kej podobnega, ?e ne ni fore. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 .se pozna da sm za 50% zman?ala kajenje Ne morem verjet..... Bom mogo po?asi trenirat mafine delat! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 2. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. julij, 2007 true! pa glej da bojo u?itni,..menda no?e? zastrupit Labija Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 true! pa glej da bojo u?itni,..menda no?e? zastrupit Labija Itaq da ne,ker je preve? priden in mi dela velike usluge! Zato ga morem tudi pohvalit v tej temi-specijalna pohvala torej LABIJU! On ?e ve zakaj! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 2. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. julij, 2007 ok,..pol ti povem da Labi ho?e ?oko mafine z delci ?okolade Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 Kokosovi bojo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 2. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. julij, 2007 no ja,..sej se ti ni treba mu?t,...kadit bom nehala sam pod enim pogojem,... ne vem pa ?e se bo kdaj izpolnu,..tko da,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 In ta pogoj je? :ne vem: Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 2. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. julij, 2007 ni za javnost ti bom 1x pvt povedala Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 Ok..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 Odlo?il sem se da si v bli?nji prihodnosti (beri ?e to poletje) kupim motor Citiraj
nisde Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 Upam da misl? skutr k nism neki prista? te?kih motorjev Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
madmax Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 Reku sem motor in ne skuter Sicer pa to kar jst gledam za une pravoverne bikerji niti ni motor ampak baje moped Citiraj
zemir Napisano 2. julij, 2007 Prijavi Napisano 2. julij, 2007 Sicer pa to kar jst gledam za une pravoverne bikerji niti ni motor ampak baje moped Jaz sem pa velik obo?evalec motorjev Samo z glavo na cesto pa po?as ga gon Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 3. julij, 2007 Prijavi Napisano 3. julij, 2007 Tale Plitvi?ki podal?ani viknd me je ?ist izmozgu in se mi niti mal ne da delat! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 3. julij, 2007 Prijavi Napisano 3. julij, 2007 Tale Plitvi?ki podal?ani viknd me je ?ist izmozgu in se mi niti mal ne da delat! Men se ne da nikol Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 3. julij, 2007 Prijavi Napisano 3. julij, 2007 Sm skor zspov med slu?bo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Grega_ Napisano 3. julij, 2007 Prijavi Napisano 3. julij, 2007 Sm skor zspov med slu?bo! jest tudi...ni? se mi ne da, dans je dan za v kafano se vsest pa pir?ek pit. Citiraj
ReDevil Napisano 3. julij, 2007 Prijavi Napisano 3. julij, 2007 Ja in to enga, dva, tri, tudi ve? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 3. julij, 2007 Prijavi Napisano 3. julij, 2007 Sm skor zspov med slu?bo! Pohvalno? Pri vas birokratih/ekonomistih je to itak standard. Meni je vsaj uspelo zaspati in to ?e v Tosami samo me je vodja oddelka zbudil baraba jedina. In to ob 12ih. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.