Grega_ Napisano 3. julij, 2007 Prijavi Napisano 3. julij, 2007 Pohvalno? Pri vas birokratih/ekonomistih je to itak standard. Meni je vsaj uspelo zaspati in to ?e v Tosami samo me je vodja oddelka zbudil baraba jedina. In to ob 12ih. ..sam je res svinja ker te je ob 12.00 zbudil sred ?ihta :ne vem: Citiraj
ReDevil Napisano 3. julij, 2007 Prijavi Napisano 3. julij, 2007 Jz grem pa po?as dumu, upam da ?imprej tut u sanjsko de?elo, d bom jutr ene 2 % bl spo?it kt dns! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Napisano 4. julij, 2007 Glede na to da je tok fajn vreme, se grem po ?ihtu mav brez strehe furat, upam d mi je kdo fou?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Napisano 4. julij, 2007 Se moram pohvalit,da se danes nisem ?el kopat. Citiraj
poky Napisano 4. julij, 2007 Prijavi Napisano 4. julij, 2007 Glede na to da je tok fajn vreme, se grem po ?ihtu mav brez strehe furat, upam d mi je kdo fou?! Danes pa fajn vreme??? Sorry,samo tak ?as sn bil ?e v LJ in je hcalo ko noro. Lahko pa ekstremista pi?i?,pa ziher bi bil edini z odprto streho dans! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 Ureme je blo res ?pica sploh na Gori?kem, plus da mi mav streha pu??a in sm mev potujo?i bazen na 4ih kolesih! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
komar Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 Evo, da se pohvalim - ravnokar od frizerja pri?el .... Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 dobr da te ni tle, bi ti eno okol kepce (pri nas obicak ko se nekdo strize) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 dobr da te ni tle, bi ti eno okol kepce (pri nas obicak ko se nekdo strize) Jap, res sre?a zame ... Kdaj prideta na tortic in ?e kaj? Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 prvom prilikom a mozda i pre Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 prvom prilikom a mozda i pre in to je :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 najbrz, ko bojo mafincki s cokolado Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 5. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2007 spet izsiljevanje Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 ... d raj mav ve? delam in sm mn aktivn na forumu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 5. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2007 a si zbolu? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 Kraj bivanja mi itak pi?e, no mal se menjajo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 5. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2007 ja pejd ?e mal na ?tajersk pogledat,..te ti ne pi?ejo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 No,jaz bom pa Ally pohvalo,da si je za?ela zapisovat tankanje v roza zvezek,z roza svin?nikom! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 5. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2007 ni roza,..rumen je,..ampak pli?ast Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 ni roza,..rumen je,..ampak pli?ast Tudi v redu. Se pravi,da ho?e? tudi ti ugotovit realno porabo? Citiraj
suicidal Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 roza/rumena poraba ni realna poraba Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Allyssa Napisano 5. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2007 zaenkrat sm nardila 450km pa sm ?e vedno kr neki nad polovico,... se takoj pozna, da nism ?ist zdrava,..po AC 130 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 zaenkrat sm nardila 450km pa sm ?e vedno kr neki nad polovico,... se takoj pozna, da nism ?ist zdrava,..po AC 130 Kako ti uspe? Meni se zdi da stojim,?e vozim 140---po hitri cesti. Citiraj
zemir Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 se takoj pozna, da nism ?ist zdrava,..po AC 130 Kako ?e to zgleda Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Allyssa Napisano 5. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2007 Kako ti uspe? Meni se zdi da stojim,?e vozim 140---po hitri cesti. ammmm,..?e dva dni mam take fakin kr?e da komi pokonc stojim,..tko mi uspe Kako ?e to zgleda ?udn Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.