poky Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 Pojma nimam..... :ne vem: Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 5. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2007 morm pohvalt pokya,..postavla nove rekorde,...?ez 6000!!!!! objav! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 Ma ne tega na glas govorit!!! Da ne bo kaki pri?o! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 Meni pri teh objavah nekaj ni jasno...ko pridem ?e skoraj do tiso?,pol spet pade na enih 950. Citiraj
Allyssa Napisano 5. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2007 ?udno :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 ?udno :ne vem: Ja,pa sej je tudi meni. Citiraj
suicidal Napisano 5. julij, 2007 Prijavi Napisano 5. julij, 2007 pojdi pogledat vse svoje objave . mogo?e ti kdo bri?e ta prve . drga? pa ne verjamem. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
YavarYe X6V6 Napisano 9. julij, 2007 Prijavi Napisano 9. julij, 2007 pojdi pogledat vse svoje objave . mogo?e ti kdo bri?e ta prve . drga? pa ne verjamem. Nobeden ni? ne bri?e, razen ?e kdo koga ?ali, ?esar pa ponavadi ni. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 9. julij, 2007 Prijavi Napisano 9. julij, 2007 Se morm pohvalt d mam usak dan k?no objavo mn kt prej?n dan, po?as postajam pravi forumovc! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 9. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. julij, 2007 js bi se tud pohvalila,..sam se raj ne bom Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 9. julij, 2007 Prijavi Napisano 9. julij, 2007 Pol te bom pa jaz pohvalo,ker se nena rada hvali?!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 9. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. julij, 2007 morm pohvalt pokya k je res nejbl prjazno bitje Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 9. julij, 2007 Prijavi Napisano 9. julij, 2007 Daj nehaj no,da se ne bom za?el sam hvalit!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 9. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. julij, 2007 no pa se dej,..?ist mal za probo da vidmo kako to zgleda Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 9. julij, 2007 Prijavi Napisano 9. julij, 2007 Ne vem...ne znam..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 9. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. julij, 2007 poky je poleg tega da je nejbl prjazno bitje tud nejbl skromno bitje (kao) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 9. julij, 2007 Prijavi Napisano 9. julij, 2007 Daj nehaj zaj ?e no.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 9. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. julij, 2007 uffffffffffffffffffff,...ego do neba a je kr obla?n ratal v LJ Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 9. julij, 2007 Prijavi Napisano 9. julij, 2007 Hmmm,ego...dobra ideja,grem enga spit,?e nisn ni? jedo dans! Pa pri nas je ?e vedno sonce! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 9. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. julij, 2007 kergaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? js tud zdle egota Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 9. julij, 2007 Prijavi Napisano 9. julij, 2007 Pijem vse,najraje pa mam navadnega. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 9. julij, 2007 Prijavi Napisano 9. julij, 2007 Nobeden ni? ne bri?e, razen ?e kdo koga ?ali, ?esar pa ponavadi ni. Nisem mislil resno . drga? se pa pohvalim, da se lepo nasmejim. zdaj. nekako tako: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 9. julij, 2007 Prijavi Napisano 9. julij, 2007 Nisem mislil resno . drga? se pa pohvalim, da se lepo nasmejim. zdaj. nekako tako: a tko kot jaws iz james bonda hehe pol je bil obisk pri zobarju uspesen Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Guest BrainY Napisano 9. julij, 2007 Prijavi Napisano 9. julij, 2007 kak sem jaz dober! .. jaz sem najbolj?i! mislim se vem da se najde ?e kdo ki je dober ampak jaz sem vseeno bolj?i. mislim.. jaz sem tak dober da preprosto ni bolj?ega! who's da man Citiraj
Allyssa Napisano 9. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. julij, 2007 kak sem jaz dober!.. jaz sem najbolj?i!mislim se vem da se najde ?e kdo ki je dober ampak jaz sem vseeno bolj?i.mislim.. jaz sem tak dober da preprosto ni bolj?ega! who's da man POKY!!! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.