Allyssa Napisano 9. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. julij, 2007 Pa pokijeva ?ena ve!? za za?etk ni poro?en,..za nadaljevanje valda more vedt da je poko car,..in za konc,..ka pa ti pacek mali namiguje?? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
madmax Napisano 9. julij, 2007 Prijavi Napisano 9. julij, 2007 za za?etek nisem vedu (tako kot veretno ve?ina ne),...za nadaljevenje kako pa ti to ve?,...in za konec jaz ni? ne namigujem, mi je pa v?e? kako ti razmi?lja? Citiraj
Allyssa Napisano 9. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. julij, 2007 za za?etek nisem vedu (tako kot veretno ve?ina ne),...za nadaljevenje kako pa ti to ve?,...in za konec jaz ni? ne namigujem, mi je pa v?e? kako ti razmi?lja? za za?etek,..slabo spremlja? forum,..za nadaljevanje vem tko ker je ?e 100x napisu na forum,..za konc js sm itak usa u metul?kih,..tko da razmi?lam metul?kasto,..in za P.S.: nisem u metul?kih zard pokya Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
madmax Napisano 9. julij, 2007 Prijavi Napisano 9. julij, 2007 ma dej noooooooo!! Zakaj se ne pusti? zajebavat..........sploh ni fore!! edit: zdej sem pa ?alosten Citiraj
poky Napisano 9. julij, 2007 Prijavi Napisano 9. julij, 2007 Kdo se zeza na moj ra?un??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 9. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. julij, 2007 js sm pa jezna sama nase, ker sm se spravla pe?t neki skutinga,..in mi ni kapnl da ma peciln fuj?kast okus,..in sm vrgla use skupi stran, ker sm mislla da je skuta zan?,..in valda ponovi vajo,..spet isto,..pol mi pa kapne da je tak okus zard pecilnga in da pol zgine Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Guest BrainY Napisano 9. julij, 2007 Prijavi Napisano 9. julij, 2007 js sm pa jezna sama nase, ker sm se spravla pe?t neki skutinga,..in mi ni kapnl da ma peciln fuj?kast okus,..in sm vrgla use skupi stran, ker sm mislla da je skuta zan?,..in valda ponovi vajo,..spet isto,..pol mi pa kapne da je tak okus zard pecilnga in da pol zgine to se zdaj glih nisi najbolj pohvalila Citiraj
Allyssa Napisano 9. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. julij, 2007 blond pa? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 9. julij, 2007 Prijavi Napisano 9. julij, 2007 A vidi? zaj,ko si rekla,da pri peki peciva ni va?na taktika!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 10. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2007 A vidi? zaj,ko si rekla,da pri peki peciva ni va?na taktika!! rekla sem da je nima veze pr mafinih k jih itak nam ve? pekla,..torej ?e ne?esa NE dela? nima veze niti taktika Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Grega_ Napisano 10. julij, 2007 Prijavi Napisano 10. julij, 2007 A lahko samo nekaj, ?e par strani je govora in rajcanje o nekih mafinih jest pa ?e niti enga tapravga spe?enga ?okoladnega mafina nisem videl od blizu. Sej zato hodim na sre?anja pa ni? od ni? :ne vem: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 10. julij, 2007 Prijavi Napisano 10. julij, 2007 A lahko samo nekaj, ?e par strani je govora in rajcanje o nekih mafinih jest pa ?e niti enga tapravga spe?enga ?okoladnega mafina nisem videl od blizu. Sej zato hodim na sre?anja pa ni? od ni? :ne vem: saj ta vikend smo dobili kajlo in to gorko Citiraj
Allyssa Napisano 10. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2007 da se pohvalm,..u?er sm ?la laufat,..pa d? je padu,..zakon je blo!!! Grega_ evo,..pribli?ej se ekranu in jih glej od blizu druga? me pa zdj nutelina torta z vi?njami matra,..pomoje jo bom nardila u soboto in valda prlepla slikce da vas mal nadra?m Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Grega_ Napisano 10. julij, 2007 Prijavi Napisano 10. julij, 2007 a deeej mi zdej to zjutri kazat...mislmmmm. Kaj ko bi ti sla??i?arno odprla??? Citiraj
Allyssa Napisano 10. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2007 a bo? stalna zvesta stranka? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 10. julij, 2007 Prijavi Napisano 10. julij, 2007 rekla sem da je nima veze pr mafinih k jih itak nam ve? pekla No ok,samo te pa morem pohvalit,da jih bomo pa 1.9. vseeno jedli! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 10. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2007 ?ist sigurn da jih ne boste,..ker rabm vsaj 3 ure da jih nardim 60,..tko da kr pozab da se mi bo dal avgusta u kk?ni hudi vro?ini zajebavat u kuhni tok cajta,.. sploh zato k ste ?leht in me sam hecate skoz Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 10. julij, 2007 Prijavi Napisano 10. julij, 2007 Daj no,?e pa ti to ful obvlada?...... Hecamo pa te zato,da ne pobije? vseh sodelavk okrog sebe! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 10. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2007 hm,..ka pa ?e dam teb recept in jih ti nardi?? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 10. julij, 2007 Prijavi Napisano 10. julij, 2007 Ni blema,?e zagarantira?,da jih poje? ne glede na to kaki bojo zgledli in kakega okusa bojo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 10. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2007 no ja,..a si pozabu da si mi oblubu da mi jih spe?e? ?e neham kadit? in v tem primeru ho?em super njami mafine,..pa tortico od komarja,..pa Labi mi bo pomagu papat Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 10. julij, 2007 Prijavi Napisano 10. julij, 2007 Oni ?E tam pred kadit je po mojem garancija,da nam ne bo treba tega vsega po?et. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 10. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2007 Oni ?E tam pred kadit je po mojem garancija,da nam ne bo treba tega vsega po?et. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 10. julij, 2007 Prijavi Napisano 10. julij, 2007 ?E pa ti seveda rata,pa ziher dobi? mafine ala Poky! In pohvalo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.