Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

sj sm ?e napisala da je EN POGOJ,..in zdj je pa? odvisn od tega,..izgovor sj vem,..ampak j.... ga :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ja samo POGOJA nisi napisala. :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Ok,ok..... :whatever:

Ti?a vun!!

Napisano

dej ti pokyju pol :whatever::hohoho:

:hohoho::hohoho: ?istokrvna Labi izjava! :P:bravo:

Ally,ne vem kaj si misla z onim hudi?kom zgoraj?? :P

Ti?a vun!!

Napisano

Koncno sem si nabavil wireless router. Je fajni tale wireless net. :mi pijemoo:

No,pohvaljen. :P Kerega pa si nabavo? Je pa nasplo?no fajn met wireless,samo ko se ti kaj zjebe pa bog pomagaj,preden odkrije? ki je napaka................ponavadi nekje v zraku. :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

... samo ko se ti kaj zjebe pa bog pomagaj,preden odkrije? ki je napaka................ponavadi nekje v zraku. :P:hohoho:

takrat je najbolj?e malo luft preme?at, pa je :D

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

No,pohvaljen. :P Kerega pa si nabavo? Je pa nasplo?no fajn met wireless,samo ko se ti kaj zjebe pa bog pomagaj,preden odkrije? ki je napaka................ponavadi nekje v zraku. :P:hohoho:

Nabavil sem Linksys WRT54GL. Bojda se da se neki flash gor in rata oh in sploh huda stvar. Sam me ne gane, dok svira ne diram. :D Tiste nastavitve in zadeve, ki rabim so ze gor, drugo me ne briga.

Je pa cool, ker sem lahko zdaj odselil vse PC-je in iz moje sobe tko da mi noben vec ne tezi, pa sprasuje vsakih 5 minut zakaj mi to ne dela, pa kaj moram zdaj kliknit....

Pa se notebooka mata wireless in bi bilo skoda da jih ne bi ponucal.

Napisano

mogo?e jim pa njegova MX-5 zgleda kot tempirana bomba :hohoho:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Nabavil sem Linksys WRT54GL. Bojda se da se neki flash gor in rata oh in sploh huda stvar. Sam me ne gane, dok svira ne diram. :D Tiste nastavitve in zadeve, ki rabim so ze gor, drugo me ne briga.

Je pa cool, ker sem lahko zdaj odselil vse PC-je in iz moje sobe tko da mi noben vec ne tezi, pa sprasuje vsakih 5 minut zakaj mi to ne dela, pa kaj moram zdaj kliknit....

Pa se notebooka mata wireless in bi bilo skoda da jih ne bi ponucal.

ql router, sem ga tud sam nabavil.. edino kar mi je ratalo, da sem po in?talaciji zapravil setup cd <_<

pojma nimam kako, ker mam ponavadi kr red in vse po?lihtano..

Napisano

A ga rabi??? Ker jaz mojga za Asusov router sploh nisn rabo. :whatever: Pa dela B.P.! :bravo:

Ti?a vun!!

Napisano

sej itak pri vseh routerjih gres na setup ce gres na naslov routerja...

tega pa dobis, start>run>cmd>ipconfig>enter, pogledas kaj ti pise za default gateway (v mojem primeru 192.168.1.1) potem odprem explorer vtipkam http://192.168.1.1 pa enter pa username: admin, password: password (ali nic, odvisno od prozvajalca)

in potem si noter :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Sm dans ?e tko zspan, d sm skor na svoj prej?n ?iht zavil nmest na Tav?arjevo 9, no prej?n ?iht je biv: zemli?ka knjiga na Miklo?i?evi, si pa kr predstavlam kako bi me ?zmeden?:whatever:

u stilu kva pa ti tle?

Ja delat sm pr?u - z zamikom fuuul cajta! :blink::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

danes imam ?e en razgovor za ?iht. mogo?e zgleda resno. bolj resno kot prej?nji?. vsaj v mojem fohu je. :danzoman:

Napisano

sej itak pri vseh routerjih gres na setup ce gres na naslov routerja...

tega pa dobis, start>run>cmd>ipconfig>enter, pogledas kaj ti pise za default gateway (v mojem primeru 192.168.1.1) potem odprem explorer vtipkam http://192.168.1.1 pa enter pa username: admin, password: password (ali nic, odvisno od prozvajalca)

in potem si noter :)

bom sprobal tnx

Napisano

danes imam ?e en razgovor za ?iht. mogo?e zgleda resno. bolj resno kot prej?nji?. vsaj v mojem fohu je. :danzoman:

bom drzal pesti f?r dich :bravo:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

filen dank. poro?am popoldne. :bravo:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.