Marko_mx-3 Napisano 10. julij, 2007 Prijavi Napisano 10. julij, 2007 jaz tudi ne verjamem da bi nehala kadit Citiraj
Allyssa Napisano 10. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2007 sj sm ?e napisala da je EN POGOJ,..in zdj je pa? odvisn od tega,..izgovor sj vem,..ampak j.... ga Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 10. julij, 2007 Prijavi Napisano 10. julij, 2007 Ja samo POGOJA nisi napisala. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 10. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2007 sm ti ?e rekla da ni za javno razpravo in da ti bom 1x povedala Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 10. julij, 2007 Prijavi Napisano 10. julij, 2007 Ok,ok..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 10. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2007 ne ti men Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 10. julij, 2007 Prijavi Napisano 10. julij, 2007 dej ti pokyju pol Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 10. julij, 2007 Prijavi Napisano 10. julij, 2007 dej ti pokyju pol ?istokrvna Labi izjava! Ally,ne vem kaj si misla z onim hudi?kom zgoraj?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 10. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2007 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
daSKAn Napisano 10. julij, 2007 Prijavi Napisano 10. julij, 2007 Koncno sem si nabavil wireless router. Je fajni tale wireless net. :mi pijemoo: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 10. julij, 2007 Prijavi Napisano 10. julij, 2007 Koncno sem si nabavil wireless router. Je fajni tale wireless net. :mi pijemoo: mene pa ?e ?aka Citiraj
poky Napisano 11. julij, 2007 Prijavi Napisano 11. julij, 2007 Koncno sem si nabavil wireless router. Je fajni tale wireless net. :mi pijemoo: No,pohvaljen. Kerega pa si nabavo? Je pa nasplo?no fajn met wireless,samo ko se ti kaj zjebe pa bog pomagaj,preden odkrije? ki je napaka................ponavadi nekje v zraku. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 11. julij, 2007 Prijavi Napisano 11. julij, 2007 ... samo ko se ti kaj zjebe pa bog pomagaj,preden odkrije? ki je napaka................ponavadi nekje v zraku. takrat je najbolj?e malo luft preme?at, pa je Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
daSKAn Napisano 11. julij, 2007 Prijavi Napisano 11. julij, 2007 No,pohvaljen. Kerega pa si nabavo? Je pa nasplo?no fajn met wireless,samo ko se ti kaj zjebe pa bog pomagaj,preden odkrije? ki je napaka................ponavadi nekje v zraku. Nabavil sem Linksys WRT54GL. Bojda se da se neki flash gor in rata oh in sploh huda stvar. Sam me ne gane, dok svira ne diram. Tiste nastavitve in zadeve, ki rabim so ze gor, drugo me ne briga. Je pa cool, ker sem lahko zdaj odselil vse PC-je in iz moje sobe tko da mi noben vec ne tezi, pa sprasuje vsakih 5 minut zakaj mi to ne dela, pa kaj moram zdaj kliknit.... Pa se notebooka mata wireless in bi bilo skoda da jih ne bi ponucal. Citiraj
ReDevil Napisano 12. julij, 2007 Prijavi Napisano 12. julij, 2007 ... d ?e unaprej vem da bo jutr spet "bomba" n sodniji! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 12. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. julij, 2007 devil odkr ti tm dela? je nekam velikrat preplah Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
suicidal Napisano 12. julij, 2007 Prijavi Napisano 12. julij, 2007 mogo?e jim pa njegova MX-5 zgleda kot tempirana bomba Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Guest BrainY Napisano 12. julij, 2007 Prijavi Napisano 12. julij, 2007 Nabavil sem Linksys WRT54GL. Bojda se da se neki flash gor in rata oh in sploh huda stvar. Sam me ne gane, dok svira ne diram. Tiste nastavitve in zadeve, ki rabim so ze gor, drugo me ne briga. Je pa cool, ker sem lahko zdaj odselil vse PC-je in iz moje sobe tko da mi noben vec ne tezi, pa sprasuje vsakih 5 minut zakaj mi to ne dela, pa kaj moram zdaj kliknit.... Pa se notebooka mata wireless in bi bilo skoda da jih ne bi ponucal. ql router, sem ga tud sam nabavil.. edino kar mi je ratalo, da sem po in?talaciji zapravil setup cd pojma nimam kako, ker mam ponavadi kr red in vse po?lihtano.. Citiraj
poky Napisano 12. julij, 2007 Prijavi Napisano 12. julij, 2007 A ga rabi??? Ker jaz mojga za Asusov router sploh nisn rabo. Pa dela B.P.! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 12. julij, 2007 Prijavi Napisano 12. julij, 2007 sej itak pri vseh routerjih gres na setup ce gres na naslov routerja...tega pa dobis, start>run>cmd>ipconfig>enter, pogledas kaj ti pise za default gateway (v mojem primeru 192.168.1.1) potem odprem explorer vtipkam http://192.168.1.1 pa enter pa username: admin, password: password (ali nic, odvisno od prozvajalca)in potem si noter Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 13. julij, 2007 Prijavi Napisano 13. julij, 2007 Sm dans ?e tko zspan, d sm skor na svoj prej?n ?iht zavil nmest na Tav?arjevo 9, no prej?n ?iht je biv: zemli?ka knjiga na Miklo?i?evi, si pa kr predstavlam kako bi me u stilu kva pa ti tle? Ja delat sm pr?u - z zamikom fuuul cajta! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
suicidal Napisano 13. julij, 2007 Prijavi Napisano 13. julij, 2007 danes imam ?e en razgovor za ?iht. mogo?e zgleda resno. bolj resno kot prej?nji?. vsaj v mojem fohu je. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Guest BrainY Napisano 13. julij, 2007 Prijavi Napisano 13. julij, 2007 sej itak pri vseh routerjih gres na setup ce gres na naslov routerja...tega pa dobis, start>run>cmd>ipconfig>enter, pogledas kaj ti pise za default gateway (v mojem primeru 192.168.1.1) potem odprem explorer vtipkam http://192.168.1.1 pa enter pa username: admin, password: password (ali nic, odvisno od prozvajalca)in potem si noter bom sprobal tnx Citiraj
LabiGT Napisano 13. julij, 2007 Prijavi Napisano 13. julij, 2007 danes imam ?e en razgovor za ?iht. mogo?e zgleda resno. bolj resno kot prej?nji?. vsaj v mojem fohu je. bom drzal pesti f?r dich Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 13. julij, 2007 Prijavi Napisano 13. julij, 2007 filen dank. poro?am popoldne. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.