Boss Napisano 14. julij, 2007 Prijavi Napisano 14. julij, 2007 filen dank. poro?am popoldne. no kaj je blo? ma? - nima?? Citiraj
Sishi Napisano 14. julij, 2007 Prijavi Napisano 14. julij, 2007 ...bolj resno kot prej?nji?. vsaj v mojem fohu je. A gre? k Metallici Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Allyssa Napisano 14. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. julij, 2007 wiiiiiiiiiiiiiiiiii,..nardila prvo torto u lajfu,..bravo js,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 14. julij, 2007 Prijavi Napisano 14. julij, 2007 bravo cestitam Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 14. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. julij, 2007 Labi la?en? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Guest BrainY Napisano 14. julij, 2007 Prijavi Napisano 14. julij, 2007 .. pa dobro, saj izgled ni va?en va?no da je dobra Citiraj
Allyssa Napisano 14. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. julij, 2007 ja no,..zgleda bolj bogo ?e je pa dobra pa ?e ne vem Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 14. julij, 2007 Prijavi Napisano 14. julij, 2007 niti najmanj lacen nisem....evo se ta dan je prisel Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 14. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. julij, 2007 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 15. julij, 2007 Prijavi Napisano 15. julij, 2007 Kaj zaj,je bla dobra? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 15. julij, 2007 Prijavi Napisano 15. julij, 2007 vidu u?eri "pink floyde" u simonovem zalivu........fantje razturajo kmalu za tem vidu spljoh n? ve? :mi pijemoo: :macek: Citiraj
Allyssa Napisano 15. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. julij, 2007 Kaj zaj,je bla dobra? kaj a dvom? u moje sposobnosti? Nejprej Labi zdj pa ?e ti ne vem no,..pohvalil so jo usi,.. bomo vidl kaj bo reku tortoholik aka moja sis Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 15. julij, 2007 Prijavi Napisano 15. julij, 2007 Ne,sploh ne dvomim v tvoje sposobnosti........ Samo torte pa tvoje ?e nisn jedo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 15. julij, 2007 Prijavi Napisano 15. julij, 2007 no kaj je blo? ma? - nima?? mah, spet eden tistih razgovorov, ko na koncu ne ve?, a je ?lo dobro al slabo. za rezultate moram poklicat v ?etrtek. pa da vidmo kaj bodo porekli. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
ReDevil Napisano 16. julij, 2007 Prijavi Napisano 16. julij, 2007 U?er sm mazdarijo mav sprehodu do Vr?i?a (pol pa ?e sebe na 3 vrhove Mojstrovk) in nazaj, pri tem pa sm po legendarnih kockah v ovinkih iz KG kr ene parkat orng porajsu in sm veseu d se plug ?e kokr tok dr?i! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 17. julij, 2007 Prijavi Napisano 17. julij, 2007 Je kdo kej pridn d bi se loh pohvalu? Jz sm npr. ?e pred slu?bo odlaufu 8 krogov po stadionu - za moralo in dobro po?utje , zdele pa delam ko sto matr in ni ve? morale! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 17. julij, 2007 Prijavi Napisano 17. julij, 2007 Vidi?,?e ne bi ?el lavfat zjutraj,pa bi ?e bla. Pohvaljen,da si ?el lavfat. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 17. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. julij, 2007 js tud upam da mi bo dons ratal it laufat,... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 17. julij, 2007 Prijavi Napisano 17. julij, 2007 V tej vro?ini??? To ni dobro,se se do ve?era sploh ne ohladi kaj..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 17. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. julij, 2007 ja sej bom ?la zve?er,... ?e bom ?la,..crknt ne mislm lih od vro?ine,..zjutri ob pol 5h mi pa tud ni za vstajat da bi ?la laufat Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 17. julij, 2007 Prijavi Napisano 17. julij, 2007 ob 5.ih zjutraj je ?e tud vro?e, ker ?e sveti sonce, ob ene 4.ih je idealno Citiraj
Allyssa Napisano 17. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. julij, 2007 ma jebe? spanje,..tm ob polno?i namest da grem spat grem za ene 4 ure laufat Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
uklopko Napisano 17. julij, 2007 Prijavi Napisano 17. julij, 2007 Jaz pa se bom pohvalill s tem, da sm danes prodal enega japonca....Yamaha ?la pa pa zato ni? ve? oranja Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
suicidal Napisano 17. julij, 2007 Prijavi Napisano 17. julij, 2007 ?emu? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.