uklopko Napisano 17. julij, 2007 Prijavi Napisano 17. julij, 2007 Morda pa pride oja?itev!!!! Nikoli ne ve? do takrat pa psst Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 17. julij, 2007 Prijavi Napisano 17. julij, 2007 kak?na oja?itev :ne vem: Citiraj
uklopko Napisano 17. julij, 2007 Prijavi Napisano 17. julij, 2007 ne povem!!! vsekakor nekaj za na cesto ni? ve? blata Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 17. julij, 2007 Prijavi Napisano 17. julij, 2007 vsekakor nekaj za na cesto ni? ve? blata Kon?no bo? prilezo vun iz dreka. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 17. julij, 2007 Prijavi Napisano 17. julij, 2007 Kon?no bo? prilezo vun iz dreka. hahahahah Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 Morm se pohvalt, d o?itno neki cajta ?e nam fotr , glede na to da je pr?la "teta s Krvavca" Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 ?ist tak BTW,a dela? na tem?? Ali bi blo "slu?ajno"? Druga?e pa pohvaljen,da sploh "dela?"! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 Delam na tem d se pono? kej dela, drga? pa ne delam na tem da bi blo kej narodnega prirastka! Sicer pa bi blo "slu?ajno", ampak nebi lih (se blazno ?udu) ?e bi blo kej u tej smeri! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 Nikar se ?udit ?e posebej, ?e po?tar kaj preve? "redno" po?to nosi. Citiraj
poky Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 ?e pride 3x dnevno ne?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 Sj u?as loh po?tarsko po?iljko zavrne? in tko bi blo tut u tem primeru! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
bbilder Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 Preplaval Divje Jezero po dolgem in po?ez pa mal se kopav tam Turisti so so sam gledal ?ist prepla?eno Temperatura jezera se giblje med 7 in 10 stopinj Aja pa ?e maturo sm naredu jeeeejj Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 pohvalno za maturo in za ostalo norc Citiraj
Allyssa Napisano 18. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. julij, 2007 Preplaval Divje Jezero po dolgem in po?ez pa mal se kopav tam Turisti so so sam gledal ?ist prepla?eno Temperatura jezera se giblje med 7 in 10 stopinj Aja pa ?e maturo sm naredu jeeeejj ?estitam za maturo glede temperature,..povej nasledni? k se gre? kopat tja,..bi biu devil interesent Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 Saj ne vem a je to stvar s katero se hvali? ampak danes sem obrnil sto kilo kilometrov Citiraj
Allyssa Napisano 18. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. julij, 2007 Bossssssssssssssss ?estitam valda se je za pohvalt Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 boss dobr ti gre to Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 18. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. julij, 2007 taprav se je oglasu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 Pohvale vsem....... Posebej tistim,ki ?e vztrajate zaj na forumu! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 se bom "pohvalil", da grem v petek spet na servis. razlog: enako kot prej?nji?, oziroma ni? ni bilo popravljeno. in briga me, ?e je Mazda spet na prvem mestu po zanesljivosti. moja ni. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Allyssa Napisano 19. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. julij, 2007 se bom "pohvalil", da grem v petek spet na servis. razlog: enako kot prej?nji?, oziroma ni? ni bilo popravljeno. in briga me, ?e je Mazda spet na prvem mestu po zanesljivosti. moja ni. ?ment pol se bosta pa tvoja pa moja beyba sre?ale na servisu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 se bom "pohvalil", da grem v petek spet na servis. razlog: enako kot prej?nji?, oziroma ni? ni bilo popravljeno. in briga me, ?e je Mazda spet na prvem mestu po zanesljivosti. moja ni. mal me spomni, kaj je ?e bilo prej?ni?? Druga?e sem pa jaz na servisu zmenjen za torek - glede na prej?njo slikco verjetno veste zakaj Citiraj
ReDevil Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 glede temperature,..povej nasledni? k se gre? kopat tja,..bi biu devil interesent Mo?no dvomim Pod 13 se ?e nism kopu, se prav pr 7 bi za zih guznu, bolje re?eno postov ledena kocka! Dons pa mam u slu?bi brezdelje na programu - treba se mav pohvalt! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 19. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. julij, 2007 mal me spomni, kaj je ?e bilo prej?ni?? Druga?e sem pa jaz na servisu zmenjen za torek - glede na prej?njo slikco verjetno veste zakaj zakaj? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.