LabiGT Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 Druga?e sem pa jaz na servisu zmenjen za torek - glede na prej?njo slikco verjetno veste zakaj jaz moram pa bicikl na servis peljat...verjetno te dni vec kilometrov delam z biciklom kot pa z avtom... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 mal me spomni, kaj je ?e bilo prej?ni?? ?e je avto dolgo ?asa na soncu, ne v?ge. vergla kot da bo glihkar v?gal, vendar ne. poleg tega ?e piska opozorilo za nepripetega sovoznika, ?eprav nih?e ne sedi na sovoznikovem sede?u. prej?nji? so mi ?telali loputo dotoka bencina v leru in zamenjali oba vti?nika za varnostni pas. oboje neu?inkovito. aja, happy 100k km Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 dobr, da mas garancijo se 2 leti... drugace pa na koncu ti bojo kar cel racunalnik zamenjali najbrz Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Violet Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 glede na to, da imata z Bosom 100k km, kaj je potrebno zamenjati pri bencinarju za bosa, kateri ima dizel me pa zanima, kdaj se stro?ijo turbine in s tem povezani dragi deli Citiraj
David Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 ????? kaj ma to veze s kva?kanjem novih nogavic???? :aaaaa: Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 pri tocno 103564km, zanimivo vsem se to dogaja ob 13:12 (na soncu), Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 dobr, da mas garancijo se 2 leti...drugace pa na koncu ti bojo kar cel racunalnik zamenjali najbrz ja, samo ne mislim vsake 14 dni hodit v LJ, na servis in pu??ati avto tam za nekaj ur ali celo dni. boh ne dej, da bi ?e hodil v slu?bo, bi moral dopust jemat - za avto. zadnji? je na servisu rekel gospod: "To je Mazda, to dela!" no ja :ne vem: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 pri tocno 103564km, zanimivo vsem se to dogaja ob 13:12 (na soncu), Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Violet Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 ????? kaj ma to veze s kva?kanjem novih nogavic???? :aaaaa: sm spra?ujem, ker me zanima: pa mi ti odgovori; Citiraj
David Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 Ammm.. sploh ne vem ve? .... se pozabil.... Citiraj Feel free....
Boss Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 glede na to, da imata z Bosom 100k km, kaj je potrebno zamenjati pri bencinarjuza bosa, kateri ima dizel me pa zanima, kdaj se stro?ijo turbine in s tem povezani dragi deli kolkor vem pri 100kkm ni pri bencinarju ni? posebnega za menjat pri dieslu pa tudi ne saj te tam ?aka veselica pri 120kkm, ko je na vrsti menjava zobatega jermena. Glede turbin pa ti ne bo znala odgovoriti niti najbolj?a jasnovidka in je bolj odvisno kako zadevo (ne)pravilno uporablja? in pa seveda od sre?e. Tako, da nekateri so menjali turbine pred 100kkm drugi se pa vozijo z isto ?e 300kkm pa ?e ni? ne ka?e da bo potrebna menjava. Draga zadeva pri dieslu je med drugim tudi visokotla?na pumpa, ki je tudi na seznamu tistih stvari katere nikakor no?e?, da ti crknejo Citiraj
suicidal Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 no, pa da "pohvalim" ?e slovenske delodajalce: kli?em glede tiste slu?be, kjer sem bil nazadnje na razgovoru, pa tip (direktor) re?e, kot mla?na voda odlo?en: "ma trenutno ne bomo nikogar vzeli, bla bla bla ...". ?emu torej razpis v dnevnem ?asopisju, na zaposlitvenih straneh, razgovori, ..., ?e potem ne bodo nobenega vzeli. tega tudi ne razumem. aja, plus malo bo ?e premislil. :ne vem: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
ReDevil Napisano 20. julij, 2007 Prijavi Napisano 20. julij, 2007 ?e navsezgodi zutri sm se "po?u" z nekim maherjem k ma iurisdikcijo parkinga pred sodnijo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
suicidal Napisano 20. julij, 2007 Prijavi Napisano 20. julij, 2007 kaj mu nisi zagrozil, da ?e bo ?e kaj te?naril, da bo? poklical, da je na sodi??u nastavljena bomba Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 20. julij, 2007 Prijavi Napisano 20. julij, 2007 kaj mu nisi zagrozil, da ?e bo ?e kaj te?naril, da bo? poklical, da je na sodi??u nastavljena bomba Pol pa bo mel celi parkplac za svojo Mazduro ne? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 20. julij, 2007 Prijavi Napisano 20. julij, 2007 ?au,banda... Se moram pohvalit,da sem zdej sre?no prispel z dopusta... Blo je mega in nepozabno...sam ra?unalnik sem malenkost pogre?al,he,he... Ne,sej se zafrkavam...tam niti ne opazi?,da ga ni. Citiraj
ReDevil Napisano 23. julij, 2007 Prijavi Napisano 23. julij, 2007 ... sm vidu dons zutri ?e precej dobrih kolesark med potjo u slu?bo! Aja pa d zdej vozm tojoto Seliko, bele barve! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 23. julij, 2007 Prijavi Napisano 23. julij, 2007 Ta dva lepotca sta imela ?ast,da sta v Maranellu lahko parkirala poleg moje Mazdice. ?e ho?e kdo videt res makine na kupu,naj se odpravi na izletek do Maranella.Je res kaj za videt (tako notri v galeriji Ferrarijev,kot tudi zunaj). Tu jih je le nekaj: Pri nas imamo spomenike narodnih herojev,v Maranellu pa: Za konec pa ?e moj preferit Ferrari.(bo ?e kdo mislu,da sem ferrarista,he,he) LP Alex. Citiraj
poky Napisano 23. julij, 2007 Prijavi Napisano 23. julij, 2007 Vauuuu,res samo makine! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 23. julij, 2007 Prijavi Napisano 23. julij, 2007 mi smo sli v maranello s faksom...se v tovarno pa to... najboljsi trenutek je bil pokal jean alesija iz kanade...pa se zraven na pisti so testirali ferrarije...pa smo gledal iz blizine pa peli "so close no matter how far" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 23. julij, 2007 Prijavi Napisano 23. julij, 2007 mi smo sli v maranello s faksom...se v tovarno pa to...najboljsi trenutek je bil pokal jean alesija iz kanade...pa se zraven na pisti so testirali ferrarije...pa smo gledal iz blizine pa peli "so close no matter how far" Tokrat pa so se ganjali kar po cesti(in to tisti za dirke brez tablic).Enemu sem dal prednost iz stranske ceste in je pol vozu pred nami.To je tako ropotalo,da je pri zaprtih?ipah preglasil mojo muziko. Citiraj
suicidal Napisano 23. julij, 2007 Prijavi Napisano 23. julij, 2007 saj jaz bi imel ferrarija. ?e bi delal karavane se pohvalim, da mi je uspelo "sesuti"mojega Japka (MacBook-a) in mi ga tudi ratalo spravit na stara pota. sem vesel in grem spat. danes ne bom sodeloval v debati pono?njaki Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 Tud Ferrarije ima? v kombi izvedbi Citiraj
LabiGT Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 boss apeliram, da takoj odstranis to katastrofo! jao obup... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 Ma no dobro,?e ho?e? bit "hitra dru?ina",bi bil kar v redu,a? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.