Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pol jih jaz lahko kakih 80 zbri?em. :hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

waaaaaaaaaa,..da se pohvalm,..sm zataknla mazda letakc eni viola 6ki,..no ok,..mami ga je :D

my first time sramezljiv ok no,..mamin first time :D ma ajde,..najin :P

jao bluzim,..la?na sm pa se mi blede,..Labi sigurn zastop kako je to :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

ti pa ma? ?as to vse poro?at :)

?e ve? ne kok,..o?itno bom mogla fasat lenoritis u slu?bi,..pol pa ne bom mela cajta ?e za forum :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

?e ve? ne kok,..o?itno bom mogla fasat lenoritis u slu?bi,..pol pa ne bom mela cajta ?e za forum :D

V to pa mo?no dvomim-mislim to zadnje. :P:hohoho:

Napisano

aja da se pohvalm,..sm nardila ?istko na msn-ju,..ene pol sm jih zbrisala :D

To sem tudi jaz mel danes v planu, pa se nisem uspel pridit do tega. Bo pa ze cajt da se nardi cistka.. :D

Napisano

To sem tudi jaz mel danes v planu, pa se nisem uspel pridit do tega. Bo pa ze cajt da se nardi cistka.. :D

ma ja,..sam funny,..tistga, zard kerga je bla ?istka, sm iz firbca dala nazaj ?e ?ez ene dve ure :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

?istka je t.i. mafijski izraz ko na hitro nekaj odstrani? ali po?isti? :P

in ker smo itak MMM mamo mafjske izraze :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

?e mal, jutr se ga grem pa za 3 tedne odklopiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit :ouje:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

?i?i, sej kmav pridm za tabo :ouje::danzoman::ljubezen:

Pohvalm se pa loh, da me je ?e ko sm se pelju na jutranji tek pred ?ihtom, me je za las zgre?u en ultra velk bager, k je motori?no u rikverc pi?iv (vrjetn u mi?e)! :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Loh se (skupinsko) pohvalmo da kr lepih par ur noben ni objavu niti ?rke, niti smejkota! :danzoman:<_<

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Mrtvilo je danes a ne, vro?e, sonce ga ?ge, poletje, dopusti, nobenemu se ni? ne da, samo pod palmico se vsest ob rahlem vetri?u ter gledati ?udovito morje in srkati ledeno mrzlega Heinekena :bravo:

Napisano

Mrtvilo je danes a ne, vro?e, sonce ga ?ge, poletje, dopusti, nobenemu se ni? ne da, samo pod palmico se vsest ob rahlem vetri?u ter gledati ?udovito morje in srkati ledeno mrzlega Heinekena :bravo:

To ti je ?ivljenje :bravo:

Napisano

hehe,..Grega nebesa a :)

no moja predstava o popolnem dnevu,..

konkreten shopping

Objavljena slika

pol pa kro?tula pa

Objavljena slika

&

Objavljena slika

pa kk?n hud Objavljena slika na pla?i za u?ke spo?it

Objavljena slikaObjavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

No ja,?e bi prvo pa zadnjo stvar iz tvojga seznama ?rtal,bi blo ?e dosti! :P:hohoho::hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

lahko se pohvalim da sem zbral tolko jajc skup, da sem ?el po o?etov motor v mb.

Sli?i se sme?no, ampak za mene je to bla neverjetna muka ga videt

Napisano

Jz pa sm se mav prele meru z eno CBRko, no kak?en je biv razplet je jasn vsakmu, ki ma vsaj mav pojma o fiziki! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.