ReDevil Napisano 6. avgust, 2007 Prijavi Napisano 6. avgust, 2007 U?erej sm ?rnega vouka mav sprehodu - pol pa ?e sebe in sicer do Velke planine, no stvar neb bla n? posebnga, ?e neb biv voz nereg. ?e 2 mesca! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 6. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. avgust, 2007 waaaaaaaaaa,..mam dons plan u slu?bi skadit sam enga,..in sicr pol k se neha nori?nca k mi bojo stranke ?ivce popapale Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 7. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 matr sm pridna,.. -u?er skadila sam 6 ?ikov -dons sm se zbudila ob pol petih,..ustala 10min kasnej in ?la laufat (4km) -sm na nizkohidratni dieti, pms me daje in konkretno zman?ujem kajenje,..mislm da bom enga zadavla tok sm zoprna Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 7. avgust, 2007 Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 waaaaaaaaaa,..mam dons plan u slu?bi skadit sam enga,..in sicr pol k se neha nori?nca k mi bojo stranke ?ivce popapale Fuj, kak... hehe,..Grega nebesa a no moja predstava o popolnem dnevu,.. konkreten shopping Lepe ta?ke, lepe... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 7. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 7. avgust, 2007 Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 Odkr sm dubu mu?ko kazn, vozim pooooo?asi! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 7. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 Odkr sm dubu mu?ko kazn, vozim pooooo?asi! to je pa RES dose?ek! priden si Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
uklopko Napisano 7. avgust, 2007 Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 Vozit je treba z glavo ne pa hitro! Jaz sem tudi bol miren na cesti. Sm pa ravnokar vstal................sm pridn ne? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
zemir Napisano 7. avgust, 2007 Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 Kaj se ?e upokojenci ratal da vozite po?asi ? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 7. avgust, 2007 Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 ?e bi ti pokasiru 575 EUR kazni na rojsn dan, me zanima kva bi ratu? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 7. avgust, 2007 Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 WTF kaj si pa delu??? piv je pa vozu... pa se kaj bi se najdel! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 7. avgust, 2007 Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 Dec ?e se ti lub, si poglej 40. stran, datum 26.7. pa ti bo use jasn, jz raj? ne pi?m ve? o tem in stresam soli na rano! ?eprov vsaka ?ola neki stane, no mene ta ni tok dost ko?tala, bom razlo?u ob priliki! P.S. Pija?e je blo izmerjene 0,22! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 7. avgust, 2007 Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 P.S. Pija?e je blo izmerjene 0,22! to zato k sem te pihat naucu!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 7. avgust, 2007 Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 Kko je ?e treba! No noben ne more re?t glede na to koli?ino da sem se ga za RD zaklov do kraja! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 7. avgust, 2007 Prijavi Napisano 7. avgust, 2007 Kko je ?e treba! ja kako le ja tako da ne napihas!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 8. avgust, 2007 Prijavi Napisano 8. avgust, 2007 Trenutno n??? ne delam, pa n? ne ka?e da bi kej blo potrebno! Sicer pa tole bi blo fino, ?e je kdo dovzetn se udele?it take akcije, jz sm se vpisu v register in dav kri lih na moj zadnji praznik! http://24ur.com/naslovnica/servisi/vizita/...807_3103311.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 8. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2007 uf sm pridna zadne cajte,..sm ?la spet laufat ob 5h zjutri + skuhala ful dobr chilli con carne,.. bravo js Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
blindek Napisano 8. avgust, 2007 Prijavi Napisano 8. avgust, 2007 kaj nam to vedno govori? da smo potem samo la?ni?... to ni fer Citiraj
zemir Napisano 8. avgust, 2007 Prijavi Napisano 8. avgust, 2007 Sej najla?ji rajcat z hrano Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Alex Napisano 8. avgust, 2007 Prijavi Napisano 8. avgust, 2007 Se moram pohvalit,da sem se danes kopal celih 10 min.Pri?u,sko?u u vodo,?el ven,pod tu? in domov. Pol se je pa zobla?ilo in zdej ??ije.Pika. Citiraj
Allyssa Napisano 9. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 kaj nam to vedno govori? da smo potem samo la?ni?... to ni fer Sej najla?ji rajcat z hrano +spet odlaufala svoje 4km,..sama seb se ?udm Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
suicidal Napisano 9. avgust, 2007 Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 +spet odlaufala svoje 4km,..sama seb se ?udm v bistvu bi ti lahko odlaufala na ?iht. prijetno s koristnim Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Allyssa Napisano 9. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 v bistvu bi ti lahko odlaufala na ?iht. prijetno s koristnim ubistvu loh pol crknem zravn a je mal razlike med mojimi 4km pa 15km do slu?be Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
madmax Napisano 9. avgust, 2007 Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 je mal razlike med mojimi 4km pa 15km do slu?be to je vse u glavi Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.