Allyssa Napisano 9. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 to je vse u glavi ja sj,..lahko vam,..?e ni u zgorni je pa u spodnji Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
bbilder Napisano 9. avgust, 2007 Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 Sm se kopav v zelo mrzli vodi http://www.youtube.com/watch?v=rezfpfkaePE Citiraj
ReDevil Napisano 9. avgust, 2007 Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 Dec, upam d ti niso le?niki prmrznl! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 9. avgust, 2007 Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 Sm se kopav v zelo mrzli vodi http://www.youtube.com/watch?v=rezfpfkaePE Norci!!! Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 9. avgust, 2007 Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 bbilder, ?e mal bo? treniru, pa bo? konkuren?n mojmu kolegu k se je kopov u Zgornjem kri?kem jezeru, ko se je lih led napov stopil, to je na Kri?kih podih, nekako med Stenarjem in Razorjem, na vi?ini mogo?e enih 2200 n.m.v.! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
blindek Napisano 9. avgust, 2007 Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 prava norca in kdaj pride potapljanje? Citiraj
ReDevil Napisano 9. avgust, 2007 Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 Tlele na sodniji mam nek obrazec za popis stro?kov in navte vrjel, u rubriki vsota denarja, je valuta ?e DIN! Temu se res re?e a?urnost! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 9. avgust, 2007 Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 Tlele na sodniji mam nek obrazec za popis stro?kov in navte vrjel, u rubriki vsota denarja, je valuta ?e DIN! Temu se res re?e a?urnost! :ne vem: saj sem vedu da ste se 20 let za leseno zlico... Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 9. avgust, 2007 Prijavi Napisano 9. avgust, 2007 Eh tuki ?e bi se hoteli z leseno ?lico spoznat, bi rabl ?asovni stroj, k bi mlev u naprej - o?itno! Naj se tut temu primerno intenzivno dela! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 11. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 11. avgust, 2007 se morm pohvalt da sm letos res strokovno izpelala shoping na razprodajah,..pa na uradnih sploh nism bla nejprej en tedn pred razprodajo sm uletela v mojo naj ?tacuno in so mel -40% tko da sm pobrala use kar mi je blo u?e?,..in u?er uletim tja,..in ?e vedno razprodaje,..oz so kr zastonj skor dajal,..kavbojke iz 70? zni?ane na 10? in ne samo da so mi dost dolge,.?e predolge so mi Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 11. avgust, 2007 Prijavi Napisano 11. avgust, 2007 se morm pohvalt da sm letos res strokovno izpelala shoping na razprodajah,..pa na uradnih sploh nism bla nejprej en tedn pred razprodajo sm uletela v mojo naj ?tacuno in so mel -40% tko da sm pobrala use kar mi je blo u?e?,..in u?er uletim tja,..in ?e vedno razprodaje,..oz so kr zastonj skor dajal,..kavbojke iz 70? zni?ane na 10? in ne samo da so mi dost dolge,.?e predolge so mi Tudi jaz sem imel tako sre?o z kavbolkami.Namesto 45 EUR zni?ano tudi na 10.In pol sem moral kupit trojne. Citiraj
Allyssa Napisano 12. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. avgust, 2007 Tudi jaz sem imel tako sre?o z kavbolkami.Namesto 45 EUR zni?ano tudi na 10.In pol sem moral kupit trojne. hehe...js tud dvojne sj bi ?e kk?ne sam je bla taka gu?va za probavat da sm ?e to probala sam ene pol pa z njimi okol hodila pa kr merla ?e so ista velikost z drugimi druga? se morm pa "pohvalt" da sm podrla vse rekorde do KP,..sm rabla cele dve ure do dol,..od tega sva ve? k eno uro stale u koloni Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 12. avgust, 2007 Prijavi Napisano 12. avgust, 2007 hehe...js tud dvojne sj bi ?e kk?ne sam je bla taka gu?va za probavat da sm ?e to probala sam ene pol pa z njimi okol hodila pa kr merla ?e so ista velikost z drugimi druga? se morm pa "pohvalt" da sm podrla vse rekorde do KP,..sm rabla cele dve ure do dol,..od tega sva ve? k eno uro stale u koloni Zakaj pa nisi ?la po stari cesti?Jest grem poleti zmeraj tam.Pa ne,da pr?param,ampak so v redu ovinki tam.In ponavadi ni take gu?ve tam.In moja draga jih ne prena?a glih najbolj?e. (ovinkov). Citiraj
Allyssa Napisano 12. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. avgust, 2007 ma ne govor,..?e do LJ sm ?iv?nga fasala k baje tok norim in ne upo?tevam varnostne razdalje,..?ist sm popizdla k je za?ela neki sikat pa bremzat na sovoznikovi strani lalalala,..obup od ?enske Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 12. avgust, 2007 Prijavi Napisano 12. avgust, 2007 Mislim da je tole kar za pohvalit se Citiraj
Allyssa Napisano 12. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. avgust, 2007 priden Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 12. avgust, 2007 Prijavi Napisano 12. avgust, 2007 Mislim da je tole kar za pohvalit se Dobra. Si misli?,ko bodo vse 6-ke? Citiraj
Allyssa Napisano 12. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. avgust, 2007 Dobra. Si misli?,ko bodo vse 6-ke? on je dosegu svoje,..k ma mx-3,..na ?estke mormo mi s ?estkami cilat sam js vem da ne bom do njih pr?la,..me ?e zdj preve? en drug avto rajca Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 12. avgust, 2007 Prijavi Napisano 12. avgust, 2007 on je dosegu svoje,..k ma mx-3,..na ?estke mormo mi s ?estkami cilat sam js vem da ne bom do njih pr?la,..me ?e zdj preve? en drug avto rajca Ma valjda bo spet mazda?.. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 12. avgust, 2007 Prijavi Napisano 12. avgust, 2007 samo potem bo? morala pa na 7ke ciljat Citiraj
Alex Napisano 12. avgust, 2007 Prijavi Napisano 12. avgust, 2007 samo potem bo? morala pa na 7ke ciljat Aha,sam pol bo morala delat 70000 km na leto... Citiraj
Allyssa Napisano 12. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. avgust, 2007 Ma valjda bo spet mazda?.. ma valjda samo potem bo? morala pa na 7ke ciljat haha,..itak 66666 bo ?e zdj,..ni hudi? da bo pol 77777 sicer pa,..to je v dolgoro?nih planih (2let min) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 12. avgust, 2007 Prijavi Napisano 12. avgust, 2007 samo potem se te bo ?e bolj za bati kot pa zdej Citiraj
Alex Napisano 12. avgust, 2007 Prijavi Napisano 12. avgust, 2007 ma valjda haha,..itak 66666 bo ?e zdj,..ni hudi? da bo pol 77777 sicer pa,..to je v dolgoro?nih planih (2let min) Ne vem,?e si opazla,ampak on ima 6 mestno ?tevilko gor. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 12. avgust, 2007 Prijavi Napisano 12. avgust, 2007 ja Ally skor milijon je ?e Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.