Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Men pa moje pode?elje prov odgovarja in neb nkol ve? menju za LJ (centr) kjer sm ?ivu 23 let! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Men pa moje pode?elje prov odgovarja in neb nkol ve? menju za LJ (centr) kjer sm ?ivu 23 let! :ouje:

aja, pozabil sem omeniti, da sem prej ?ivel v Lj v Ro?ni dolini in da to res ni center Ljubljane, kjer verjetno res ni prijetno okolje :ne vem:

33112_1.png

Napisano

?e?nja na torti je pa razbijanje cerkvenih zvonov 3x na dan da jih imam ?e polhn kurac. Pol majo pa kak?en cerkven praznik pa razbijajo cel dan - ko majhni otroci, ki jim je v najve?je navdu?enje povzro?anje hrupa.

ha,..3x na dan,..pr nas razbija usakih kur?evih 15min ?e pono? <_< in seveda usako polno uro ?e extra bonus nagrada,...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :vskalo:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ja sej ... v t.i. kvazi komunizmu so bili tiho kot pohlevne riti zdaj pa itak mislijo da so taglavni, ker imajo pol vlade pod nadzorom. :whatever:

33112_1.png

Napisano

hm, pa bi bilo mo?no se prito?it nad tem cingljanjem, kak?no meritev opraviti :ne vem:

sosedu so te?il ko je zjutraj zalaufal svoj vozni park tovornjakov da je preve? hrupa, vmes pa betonska ograja, pa je moral sam meritev pla?at. Prito?il so se pa novi stanovalci v novem bloku <_<

Napisano

A ve? kaj je najve?ji problem... hrup se meri na ?asovno enoto ene ure in tistih nekaj minut cinglanja v eni uri ne dvigne povpre?je hrupa nad dovoljeno ravan in se lahko jebe?. Zgornja meja kratkotrajnih ?pic hrupa je pa postavljena tako visoko, da jih zvonovi ne prese?ejo, pa si tudi spu?il. Vse za dobrobit cerkve in poneumljanje folka.

33112_1.png

Napisano

:hohoho: na?eloma so iz brona

so pa na Dolenjskem cigoti ?e lepo po?istili okoli?ke cerkve in jih razbremenili nepotrebne navlake v obliki bakrenih streh in ?lebov :hohoho:

Aja, o tem se v medijih ne sme govoriti, ker nas po zaslugi raznoraznih Han?kov smatrajo v Evropi kot najhuj?e ksenofobe in sovra?nike cigotov - pol pa osnovi tega eni Strojani jebejo celo dr?avo. Zdaj jih ima ?e Jankovi? polhn kurac, k se afnajo in zmrdujejo nad ponujenimi lokacijami. Me zanima katera revna slovenska dru?ina bi takole odklonila ponujeno?

Tukaj res velja neka ljudska resnica, ki pravi, da tistemu, ki najbolj jambra je treba ?e kaj vzet.

33112_1.png

Napisano

Ma,?e se ?e gremo,kje je najlep?e ?ivet,je to valjda na obali. :bravo:

Pozimi ni snega in megle,de? vidimo poleti samo na razglednicah-se pravi celo poletje ?ur,

kopamo se lahko po mili volji in policaji so bolj usmiljeni(verjetno se z ?asom nalezejo na?e le?ernosti) :P

Alora,Labi, pripelji otroke,ko jih bo? imel na obalo. :P

Napisano

Pozimi ni snega in megle,de? vidimo poleti samo na razglednicah-se pravi celo poletje ?ur,

kopamo se lahko po mili volji in policaji so bolj usmiljeni(verjetno se z ?asom nalezejo na?e le?ernosti) :P

Ko bom star in bogat .... ma ne, ko bom bogat si bom kupil nekje na obali svoj domek :D

33112_1.png

Napisano

za doma?e ?ivali mate take fletkane ?ivali aka ?korpjon?ke,..

nekateri so clo tko le?erni, da k naro?i? kavo razmi?la? a jo morjo ?e obrat in spra?t :D

radarji so hm,...da lovijo lublan?ane :D

brez klime ni za pre?vet,...burja ne piha spljoh,..

mate pa najbol?o jogurtovo rezino, pa valda nejbol?i frizerski salon,..to je pa treba priznat,.. :bravo:

ma se sam hecam (glede ve?ine)..Kp mi je ful u?e?,..ampak ?vela pa neb tm :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

za doma?e ?ivali mate take fletkane ?ivali aka ?korpjon?ke,..

nekateri so clo tko le?erni, da k naro?i? kavo razmi?la? a jo morjo ?e obrat in spra?t :D

radarji so hm,...da lovijo lublan?ane :D

brez klime ni za pre?vet,...burja ne piha spljoh,..

mate pa najbol?o jogurtovo rezino, pa valda nejbol?i frizerski salon,..to je pa treba priznat,.. :bravo:

ma se sam hecam (glede ve?ine)..Kp mi je ful u?e?,..ampak ?vela pa neb tm :hohoho:

Aha,to je reklo ?e ful ljudi,da ne bi tukaj ?iveli.In zato imam par "lublan?anov" kolegov,ki so se preselili dol. :P

Napisano

ja no,..sej ve? nikoli ne reci nikoli,...

ka pa ve? kaj me loh zanese dol :hohoho:

ampak da bi se pa preselila kr tko,..ker bi mi bil Kp tok u?e?,..to pa ne :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Sm se kr naspov, no morm pa pohvalt gob?ne mazda?e, k mam kr dost poustov, pa ?e zdel? nism najbol zgovorn! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

A zaj ti je pa ?al,da si ?el tak hitro spat. :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Pred mano je pravi avtomobilsko adrenalinski viknd, jutr (o?itno) piknik, u ndelo pa navijat za NA?EEEE in za kolega z dirkalnim hro??em in 450 konji! :ljubezen::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Pred mano je pravi avtomobilsko adrenalinski viknd, jutr (o?itno) piknik, u ndelo pa navijat za NA?EEEE in za kolega z dirkalnim hro??em in 450 konji! :ljubezen::ouje:

Se tko je treba mal umazanga zraka vdihovat ker ?istega skoz ni dobro :hohoho:

Kaj je kolega z hro??om ?e zrihtu hro??a da lahko iz njega iztisne vso mo??

Napisano

a je to ta ki je bil tudi na brn?i?evi lani in letos?

Ja sam je nekaj rekel da ima preve? konjov da mu podvozje in ostale zadevce ne zdr?ijo

?eprav je imel ?ase okoli 9 sec :rispekt:

To je tudi ta ki ti je zrihtal tiste papirje ki jih gre? danes iskat :D

Napisano

To?no tko ja, je pa reku, da ?e mu bo menjalnik pa sklopka zdr?ala pr?akuje cajt tm enih 7.5! :jupiii:

Bomo vidl, se ?e kr veselim, sploh pa da navijam za vse na?e adute! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Na kakem podro?ju?? <_<:D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem že mislil,da je dihur na sllki😂🤣😉
    • Brez da "tapneš" jedro ventilčka tudi pri navadni zračnici ne boš nič napumpal.   Vsakič ko tapneš ventil na UST, se v njem lahko drobna kapljica mlekca zasuši. Saj temu je namenjeno mleko, da se suši ko pihne skozi luknjico. In ko ene 2x 3x tako pumpaš se v jedru nabere toliko zasušenega, da nobeno tapkanje ne pomaga več. Ko odšraufaš jedro je to lepo zabito in zrak ne more iti skozi. Potem ga poizkušaš "predrkat" pod vodo, očistit strjeno mleko, pa ima še vedno polovičen pretok v primerjavi z novim. Brez rezervne zračnice se še vozim okol, rezervna jedra imam pa vedno s seboj.    Naša familija ima 3 wheelsete na šlaufih, 3wheelsete pa na mleku. Tisti s šlaufi so neproblematični. Pri enih od UST - jev se ventili bašejo stalno (na3 pumpanja), pri drugih pa ne, pa imajo vsi Mucoff ventilčke in enako mleko.   S pumpo, niti majhno niti malo večjo veliko ne boš naredil na tubeless velikega volumna. CO2, pa ne eno, ampak nekaj bombic.  Tubless je fajn ker lahko zaflikaš s črvom. Če rabiš tubeless razdirat pa tlačit zračnico noter, si ga na...l.
    • eksluzivno najdeno za forumaše 😁
    • Ravno to sem mislil napisat, da je dobro imet v nahrbtniku vedno kako rezervno zračnico in orodje za menjavo. In pumpo, majhno, seveda. 
    • Bi mu pasala tablica GO DEEYAN
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.