Allyssa Napisano 31. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2007 na vseh a dvom? vame al kaj? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 31. avgust, 2007 Prijavi Napisano 31. avgust, 2007 Jest se moram pa pohvalit,da sem si pravkar porezal prst,ko sem barval okna. In to glih,ko imamo dva ?pila. Bravo jaz,kot en vajenc se obna?am.Upam,da bom lahko brenkal. Citiraj
Boss Napisano 31. avgust, 2007 Prijavi Napisano 31. avgust, 2007 Tole pa ni dobr - osnovno sredstvo (prst) si si po?kodoval. Upam da bo ?lo na ?pilih, ker kako bi zgledal, da pred nastopom napoveste ob?instvu, da danes pa? ne bo kitare ampak bo pa zato bobnar 2x bolj tolku in pevec bo ?e bolj rjovel. :ne vem: Citiraj
poky Napisano 1. september, 2007 Prijavi Napisano 1. september, 2007 na vseh a dvom? vame al kaj? Mnja,ne poznam te na vseh podro?jih,tak da dvomim ja...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 3. september, 2007 Prijavi Napisano 3. september, 2007 Po skor mescu sm spet za?eu zutri laufat in pa u par dneh mam u planu (spet) za?et boks trenirat! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 3. september, 2007 Prijavi Napisano 3. september, 2007 jaz sem pa v soboto prvic v zivljenju hribolazil: osvojil sem krnsko jezero (potem se kranjsko klobaso) potem v nedeljo pa takoj na morje, morje je morje vseen Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 3. september, 2007 Prijavi Napisano 3. september, 2007 Hehe Labi, ?edalje bolj si podoben avtohtonim Slovencem - ?e malo pa ti bo hribolazenje pri?lo v kri, potem si za?ne? peti kek?eve pesmi in poslu?ati Avsenike in Slake Citiraj
LabiGT Napisano 3. september, 2007 Prijavi Napisano 3. september, 2007 haha mejbi not je pa res da sem postal slovenc ze zdavni (ce bi dali drzavljanstva glede na popito kolicino alkohola, bi jo dobil velik prej ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 3. september, 2007 Prijavi Napisano 3. september, 2007 Hehe Labi, ?edalje bolj si podoben avtohtonim Slovencem - ?e malo pa ti bo hribolazenje pri?lo v kri, potem si za?ne? peti kek?eve pesmi in poslu?ati Avsenike in Slake Se pravi ,da jest nisem Slovenc? Hribi niso zame,ne poslu?am Avsenika niti slaka. (poznam pa ju)Kek?eve pesmi pa ne poznajo niti moji tamali... Citiraj
Boss Napisano 3. september, 2007 Prijavi Napisano 3. september, 2007 Se pravi ,da jest nisem Slovenc? Hribi niso zame,ne poslu?am Avsenika niti slaka. (poznam pa ju)Kek?eve pesmi pa ne poznajo niti moji tamali... Opa... tole pa ni dobro - prevelik vpliv Italije Evo te bom nau?il Kek?evo pesem, da jo bo? lahko z otroki prepeval (?eprav ti ne verjamem, da ?e nikoli nisi sli?al za to pesmico ) Jaz pa pojdem in zasejemdobro voljo pri ljudeh.V eni roki nosim sonce,vdrugi roki zlati smeh. Kdor vesele pesmi pojegre po svetu lahkih nog,?e mu kdo nastavi zanko,ga u?ene v kozji rog. Jaz pa pojdem in zasejemdobro voljo pri ljudeh.V eni roki nosim sonce,vdrugi roki zlati smeh. Jaz pa pojdem in zasejemdobro voljo pri ljudeh.V eni roki nosim sonce,vdrugi roki zlati smeh. Bistri potok, hitri veter,bele zvezde vrh gora,gredo z mano tja do koncatega ?irnega sveta. Jaz pa pojdem in zasejemdobro voljo pri ljudeh.V eni roki nosim sonce,vdrugi roki zlati smeh. Citiraj
LabiGT Napisano 3. september, 2007 Prijavi Napisano 3. september, 2007 ej caki sam mal...jaz poznam to pesem... pa jaz sem pravi slovenc jaz pa pojdem Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 3. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2007 ej caki sam mal...jaz poznam to pesem...pa jaz sem pravi slovenc jaz pa pojdem u meka? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 3. september, 2007 Prijavi Napisano 3. september, 2007 O.K,O.K,se popravljam.Jest sem jo poslu?al(pesem od kekca),ko sem bil ?e majhen. Res pa je,da jo moji ta mali ne poznajo...?e.?? Jim moram kek film?ek pokazat...?e jih bo zanimalo. ..al pa nind?e... Citiraj
LabiGT Napisano 3. september, 2007 Prijavi Napisano 3. september, 2007 u meka? uaa pa se zadela si Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 3. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2007 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 4. september, 2007 Prijavi Napisano 4. september, 2007 Boss, upam d nam tole pesem n naslednm pikniku zapoje? u ?ivo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 Lih za glih sva z Rokom ujela "gosenco" na Rodic, posledi?no je ?e vouk ?ist pod kotom parkiran, no mogo?e sm celo pozabu ro?no, pa je zdej ?e na njivo zlezu tm naprej, ups ro?na itak ne dela, upam d je usaj u prestavi! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 6. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. september, 2007 bo? ?e pol vidu k bo? ?ou nazaj Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 Jeeeee, nimam ve? klicnga dostopa, siol zdej laufa! TNX Nejcu s tojoto k mi je prklopu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 opa cestitke borut! zdaj si koncno v istem letu, kot mi ostali Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
bbilder Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 Jeeeee, nimam ve? klicnga dostopa, siol zdej laufa! TNX Nejcu s tojoto k mi je prklopu! Jest nebi bil na nejcovem mestu ?e si se mu tako zahvalu kot si iz smejkoti prkazal Citiraj
ReDevil Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 Zadn smajli se nana?a na navdu?enje nad brzino neta, sicer mamo na sodi??u ?e precej hitrej?, sam tut tole je dobr, itak prov intelektualnih opravil nimam prek neta! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
bbilder Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 ReDevil si vidu sede?e? Se bom prov pohvalu oz. bom avto pohvalu. Ful dobr zgleda zdej!!!! Citiraj
poky Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 ReDevil,si ?e tu???.........................al prehiteva? ?e,zaj ko ma? hiter internet.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Rocky Napisano 11. september, 2007 Prijavi Napisano 11. september, 2007 dans je 5 let, odkar imam izpit... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.