Allyssa Napisano 3. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 se morm pohvalt, da me niso premaml pi?kotki in ostale sladkarije dons Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nomisDJ Napisano 3. oktober, 2007 Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 No ?e se pa ?e hvalite vsi, potem pa moram povedat da v teh dneh grem predelat celotno armaturno, prevle? sede?e v usnje, zadnja dva dat vn,..... Ostalo pa zveste kmalu. Ne smemo pozabit ?e na lambo vrata. Citiraj
ReDevil Napisano 5. oktober, 2007 Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 Zdele sm spet de?urni delouc in mi ni n? hudga, na vsake tolk uleti kak?en policist, se spoznamo, kak?no re?eva, mu izdam odredbo, pa je, pa z usakim k se spoznam se manj?ajo ?anse za orng kazn na cest! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 5. oktober, 2007 Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 Zdele sm spet de?urni delouc in mi ni n? hudga, na vsake tolk uleti kak?en policist, se spoznamo, kak?no re?eva, mu izdam odredbo, pa je, pa z usakim k se spoznam se manj?ajo ?anse za orng kazn na cest! ?e pa nau? prekr?kov in pizdarij delal po cestah si pa skoraj 100% varen Citiraj
ReDevil Napisano 5. oktober, 2007 Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 Eh Boss, sej sm se odlo?u, d jih nam ve?, pol pa noga na vsake tolko sama trzne! pa ne po bremzi NO sej ?ez 10 dni pa splovim vouka na cesto, u njem pa vozm k tahuj penzjoner, tko da polcajem nav morale! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 5. oktober, 2007 Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 Danes pa jaz muziciram v Kopru(titov trg),zdraven so ?e Tabu,Dan D... To je druga?e dobrodelen koncert(vsi nastopajo?i se odpovedujemo honorarju) in sicer za ?ivali. To?neje-za ?ivali,ki so v azilu in jim primanjkuje hrane,odej in podobno... To je letos ?e 9-i? in se moram pohvalit,da smo do sedaj edino mi igrali vedno. Lani je bilo 3000 ljudi.Upam,da bo tudi letos ful folka,pa da bomo kaj zbrali za ?ivalce... Smo pa? ne?ne du?ice mi rockerji... Citiraj
Allyssa Napisano 5. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
uklopko Napisano 6. oktober, 2007 Prijavi Napisano 6. oktober, 2007 Danes pa jaz muziciram v Kopru(titov trg),zdraven so ?e Tabu,Dan D...To je druga?e dobrodelen koncert(vsi nastopajo?i se odpovedujemo honorarju) in sicer za ?ivali.To?neje-za ?ivali,ki so v azilu in jim primanjkuje hrane,odej in podobno...To je letos ?e 9-i? in se moram pohvalit,da smo do sedaj edino mi igrali vedno. Lani je bilo 3000 ljudi.Upam,da bo tudi letos ful folka,pa da bomo kaj zbrali za ?ivalce... Smo pa? ne?ne du?ice mi rockerji... Tudi sam ima rad ?ivali Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
blindek Napisano 6. oktober, 2007 Prijavi Napisano 6. oktober, 2007 kje pa igra?? pri keri skupini? jaz se pa lahko pohvalim da sem kon?no zatemnil stekla... neverjetno Citiraj
Alex Napisano 6. oktober, 2007 Prijavi Napisano 6. oktober, 2007 Druga?e igram pri Delirium.Fe?ta 100% uspela,de? se nas je usmilil,folka ful. Upam,da bodo ?ivalce imele za nekaj ?asa hrano... Citiraj
ReDevil Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 U?eri smo se menil d gremo skupi z mazda?i mal "harat", pol pa sm se s kolegi ?e doma mav preve? nalezu kuhanga vina in sm ugotovu, d ne samo da bi mev posla s PP Dom?ale, vrjetn bi mev ?e s PP Kamnik, ?e bi obstajal celo s PP Soteska , tko da sm raj? uporabu pamet in odspav par urc in sm dons ko nov, zdej pa po?as na en orng izleeeeeeeeet! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
madmax Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 U?eri smo se menil d gremo skupi z mazda?i mal "harat", pol pa sm se s kolegi ?e doma mav preve? nalezu kuhanga vina in sm ugotovu, d ne samo da bi mev posla s PP Dom?ale, vrjetn bi mev ?e s PP Kamnik, ?e bi obstajal celo s PP Soteska , tko da sm raj? uporabu pamet in odspav par urc in sm dons ko nov, zdej pa po?as na en orng izleeeeeeeeet! PP Pametno Citiraj
zemir Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 PP Pametno To ni samo PP pametno ampak PPP pametno Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 U?er sm biv s forumskim kolegom s PP Be?igrad na kavi sva mav debatirala, no dans pa sm se tut dru?u in sicer s Kamni?kimi , pa je bla kr morala in sm z enim tut zmenjen d greva ta tedn enkat na kafe! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 Red, pa ti bo? vse policaje posvojil .... ... ho?em re?, dej ?e kak?nega zame pust Citiraj
KAALman Napisano 9. oktober, 2007 Prijavi Napisano 9. oktober, 2007 tako... kolesa za zimo so doma... sicer samo plati??a, ki so ?rna in 15" navadna ?elezna... gume bojo pa Dunlop 3D 195/65R15 Citiraj LP KAALman
ReDevil Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 Spet sm skor vlak falu oz. ?e bi ?ou do Rodice bi se taktika alla Ross Brawn izjalovila, tko da sm ?ov raj? ?e eno postajo prej in sm ga za "mi?jega" ujeu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Napisano 11. oktober, 2007 Dons sm pa total zgublen, npr. prej sm hotu vrata svoje pisarne odklent s klu?om od mazdilaka in sm prtisku na gumb za odklepanje, ?e dobr d ga pol nism u tla zafuku, zato k ne dela! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Napisano 11. oktober, 2007 Borut, ta je bla pa mo?na Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 No na telem sm pa jz delu do pred mn kt ure! http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakron...012_3107546.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 Evo, da se, kot pi?e v naslovu teme, pohvalim kaj sem jaz delal. Iz tega:Preko tega:Do tega: Ve? bom dal pod DIY. Citiraj
Allyssa Napisano 16. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 js mam pa za sabo fajn ?oping,..spet pa ?e kupon za 20% na nasledn nakup sva doble,..tko da mava spet izgovor za nasledni? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 Dobr zgleda Pomoje bo kr orng drga? zgledal, no upam d si prbli?no tko kvalitetno stvar zastavu kokr Sishi, tkt k mi je ?trihnu od "vouka noge" se prav 3krake 15 colke na ?rno! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 Pomoje bo kr orng drga? zgledal, no upam d si prbli?no tko kvalitetno stvar zastavu kokr Sishi, tkt k mi je ?trihnu od "vouka noge" se prav 3krake 15 colke na ?rno! Hja ?e bolj. Saj temo sem ?e napisal in oddal ampak mora eden izmed moderatorjev aktivirat temo pod DIY. Namig: gume dol, sp?eskat, ?pric kit, barva, brezbarven lak. Torej celotna prenova. Barva je pa sploh lepa, vsaj meni, ?eprav vsaj na mojem LCDju sploh ne izgleda tak?na kot v resnici (vle?ejo odtenek bolj na zlato). Bodo pa ?le feltne gor skupaj z zimskimi feltnami naslednji mesec. In sedaj sem se odlo?il, da potem bom pre?trihal ?e OZke, samo da jih bom ?e bolj za?inil... Ve?, ko bo. Citiraj
LabiGT Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 simon, ce so zlate so men prav vsec sploh na temno moder avto Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.