ReDevil Napisano 16. oktober, 2007 Prijavi Napisano 16. oktober, 2007 Ja to bo impreci podobn kontrast! Zdej mora sam ?e pi?it tolk! Jz se pa pohvalm d sm dons Redvindu dav komando za dol z vlaka prehitr, k sm mislu d mam vlak na Rodic in ne u Jar?ah, dobr d je biu on dost prisebn, ampak pomoje ?e zdele misl d sm ga samo zajebavu! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Ja to bo impreci podobn kontrast! Zdej mora sam ?e pi?it tolk! Ja, ?e bi ?trihal avto, bo gotovo bolj svetlo modra, v stilu Impreze ali pa Cliota Williams, torej to?no tak?na barvna kombinacija. ?el ne bo kot Impreza, dosti manj pa tut ne. Aja pa saj pravim, da ni zlata, samo vle?e tako zanimivo na zlato. Ve? pa sedaj lahko debatiramo pod DIY o tem. Citiraj
ReDevil Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Dons bom odjavu rde? voz, no u bistvu je ?e braz tablc in ?rnga prjavu, komi ?akam, k u njem je pa kr dost prostora, npr. za ... Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 ...?rnga prjavu, komi ?akam, k u njem je pa kr dost prostora, npr. za ... Zna bit problem z gretjem, tko da... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Boss Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Zna bit problem z gretjem, tko da... hehe LOL, a to si mu ?ele zdele povedal, ko je rde?ga odjavil Citiraj
ReDevil Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Pa sej ironija je pa to, da rde? pa kuri notr k sto matr, pa bo parkiran celo zimo! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Pa sej ironija je pa to, da rde? pa kuri notr k sto matr, pa bo parkiran celo zimo! :ne vem: hehe... sej ma? cajt pa pe?ko zrihti dokler mraz res ne pritisne Citiraj
poky Napisano 17. oktober, 2007 Prijavi Napisano 17. oktober, 2007 Eto,jaz pa dans peljal mojo Mazduro na servis. Zaj se pa super po?uti. Cena ne pretirana....238?. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 U?eri smo haral (aja glagol recimo da izhaja iz samostalnika harem) pa sm ?ov direkt u slu?bo, tko da zdej ne vem al mi bo ?lo delo al ne? :ne vem: Pomoje bl da ne, sam upam d bo ?immjn ludi to porajtal! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 dons bla na 2h kavicah,...notr valda (zebe) in se morm prou pohvalt, da niti nism pogre?ala ?ikice zravn ?eprou sm pol nadoknadla ?e iz navade ajaaaaaaaaaa,..pa tortica se pe?e Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 [ajaaaaaaaaaa,..pa tortica se pe?e Men tud! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 dons bla na 2h kavicah,...notr valda (zebe) in se morm prou pohvalt, da niti nism pogre?ala ?ikice zravn ?eprou sm pol nadoknadla ?e iz navade ajaaaaaaaaaa,..pa tortica se pe?e Pohvale za ?ikce najprej,graja za nadoknadit. Tortico pa lahko ja. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 neki jo na levo vle?e upam, da bo bol?a kukr zgleda Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 ?e je dobra tak,kolko lepo zgleda...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 ja kaj nej re?em,..prid probat Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Hmmm,danes ne morem,lahko ju3? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 komot Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 He he,sure. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 sure kot ja ,...al kot not Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Ja ne vem kaj je za tebe sure?? Druga?e pa mi jo lahko po?lje? po hitri po?ti. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 bo? ti vidu hitro po?to Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 ?aki,nekdo zvoni. Kaj,a je tak hitra,da je ?e tu?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Ups..... Spet bom tepen....... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 k si ?e tokrat bil,..bogi reve? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.