Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 sej ga neb nosila okol v torbici :ne vem: vem, da ni mejhn ku?a,..zdj mi vede?evalc poky (hihi ) napoveduje ka?nga psa bom mela ?ez en let,...sam morm ugibat Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 nem?ki ov?ar? No kon?no. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 ni bolj?ega pesjanarja kot je nem?ki ov?ar Citiraj
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 hm,..ne vem, ne vem,..a bo Rex Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 No vidi?,sma ?e dva ko se strinjama. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 a da bo Rex? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Ma kaki Rex?? Ne seri. Razen ?e bo T-rex. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 mnja ma? prou,...bol? bo ku?ika,..da mamo pol loh mejhne ku?ke Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Kake ideje...... Samo razmno?evali bi se...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 mejhni ku?ki so pa ja ful cute :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Ja,majhni,samo kak dolgo pa so taki?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 parti brejker sej jih odda? tm nekje med 6-8 tednom :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Ja ja,se vem kak to gre.Smo meli v?asih psico,pa smo pol mladi?e prodajali. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 mnja,..pogre?am mejhne ku?ke mi smo jih mel tud ene 5x,... no ja,..2 smo clo obdr?al,..k so pa tko cute in js tko zlo prepri?ljiva,..in mami tko zlo popustljivo naivna morm pohvalt mojo mami Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 He he,si te kr predstavljam. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 no,..g. Vede?evalec,...?e kej? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Dosti za danes.Nadaljujemo ju3. Aja,pa v Chat is back se gremo dalje "hvalit"! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 Moj rde?i vozić je dokon?no parkiran u doma?i gara?i, za nadljnih pou leta, ampak pot do tja je bla pa douga; in sicer u?eri sm pi?iu iz ?rnu?, prek Vodic do Kamnka in ?e naprej, biv sm brez obeh tablc, k sm ga en dan prej odjavu in RT-jevke vrnu, tko da bi ga nafuku k kojn, loh, pa nism! No vrjetn se bo marsikdo ?udu temu po?etju, ampak so bli eni zapleti, pa ful sm meu u sredo za urejat po LJ za registracijo ?rne voukulje, pa rde?ga je blo treba odjavt in nakonc sm biv brez obeh tablc, no vsaj kolega mi je z Golfom od Vodic do Kamnka asistiru in kriv hrbet, oz. vozu u zavetrju, da neb na pocen na?in padla sekirca v med! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 kaj je zdej z ?rnuhom, ?e poka Citiraj
Rocky Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 kaj je zdej z ?rnuhom, ?e poka poka ne vec... se pa morm pohvalt, da ga nisem razbil, k je bil vceraj v moji posesti... Citiraj
Boss Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 ... no vsaj kolega mi je z Golfom od Vodic do Kamnka asistiru in kriv hrbet, oz. vozu u zavetrju, da neb na pocen na?in padla sekirca v med! ?ak a ti tolk po?as vozi?, da te policaji ujamejo od zadaj... a ne bi bilo bolj logi?no, da vozi pred tabo in te "krije", da si brez tablic ... Citiraj
ReDevil Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 Ne Boss, ?e se ti zadi prlep, al pa magari ?e je orng zadi u koloni, bi hitr porajtu, ko pa je pred mano, me pa od spredi zihr nav "u?gav" U?er po mokri cesti, pa bi blo dokaj rizi?no ti??at, sploh gleda na optiko sfakano, pa stanje gum je tut adio No dons pa se loh pohvalm, da sm lihkar na ?rno prebarvu aluminj prage, ki jih mam po novem na voukulji ?rni - gozdni zimski ?ivali! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 19. oktober, 2007 Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 Ne Boss, ?e se ti zadi prlep, al pa magari ?e je orng zadi u koloni, bi hitr porajtu, ko pa je pred mano, me pa od spredi zihr nav "u?gav" aja, a tako je to... nisem vedel, ker me policaj od zadi ?e ni nikol ujel :ne vem: Citiraj
ReDevil Napisano 22. oktober, 2007 Prijavi Napisano 22. oktober, 2007 Evo tazadn komar u Evropi k je ?e pre?ivu mraz mi zdele okol glave lupinge izvaja, matr mu lete?o! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 24. oktober, 2007 Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 Provkr sm vouka po trebuhu z bitumnom pihnu, tko da je zdej rahlo bl prpravlen na zimo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.