Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Moram se pohvalit,da se po?utim nikakvo,ko je pa vsak bo?ji dan de?. :(

?e se bo ?e tako nadaljevalo naprej,bomo dali Trontlju odpoved. :P

Kva ti na POPu dela? mogo?e?

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

se morm pohvalt da obvladam shoping,..seznam je biu slede?,..sovany sir, vipavska skuta, pa pirin kruh,..

od tega sm uspela kupt sam sir,..namest u merkator sm pa zavila u par drugih in si omislla nove superge, nov pas, novo torbico, hla?e pa 3 maj?ke :bravo:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

se morm pohvalt da obvladam shoping,..seznam je biu slede?,..sovany sir, vipavska skuta, pa pirin kruh,..

od tega sm uspela kupt sam sir,..namest u merkator sm pa zavila u par drugih in si omislla nove superge, nov pas, novo torbico, hla?e pa 3 maj?ke :bravo:

He,he,niti ni slabo.Glede na to po kaj si ?la v trgovino. :bravo::hohoho:

Napisano

ja sploh ?e upo?teva? dejstvo da je ?e ona pla?ala :hohoho::bravo:

?e bi blo po moje bi si kupla sam superge :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

wiiiiiiiii,..nardila izpit,..zihr zato k sm ?la na konc do njega, ?e se mi loh podpi?e u index pa sm bla oh in sploh ful prjazna :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

wiiiiiiiii,..nardila izpit,..zihr zato k sm ?la na konc do njega, ?e se mi loh podpi?e u index pa sm bla oh in sploh ful prjazna :hohoho:

Super,?estitam. :jupiii:

Vidi?,da se da z prijazno besedo in nekaj znanja vse naredit. :bravo::hohoho:

Napisano

Pomoje je prej sam sebi uslugo naredil, pa si je zraven mislil....... (pa dobr, tut ?e je nabrala sam 40 %, ji bom ?enkal tisto 6ko, sam da mi nau ve? ?ivcev ?rla naslednji rok....ali pa celo ?tudijsko leto) :hohoho:

Napisano

Pomoje je prej sam sebi uslugo naredil, pa si je zraven mislil....... (pa dobr, tut ?e je nabrala sam 40 %, ji bom ?enkal tisto 6ko, sam da mi nau ve? ?ivcev ?rla naslednji rok....ali pa celo ?tudijsko leto) :hohoho:

Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

jaz sem se danes zmenil za ?iht in od torka naprej ne bom ve? nezaposlen. in ker sem metalc, sem dobil ?iht v strojni?tvu (kar ?e zdale? ni moja poklicna izobrazba). glavno, da bo za stro?ke pokrit. :bravo:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

hvala lepa. :D

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

No,ker je tema o pohvalah,bom pohvalo Ally za opravljen izpit in pa Suicidala za novo slu?bo. :P:bravo: ?estitke obema. :rozico:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Danes uspel spraznit polovico babi?ine krame iz mojega bodo?ega stanovanja :bravo:B):danzoman:

Napisano

Moram se pohvalit,da me ni ujel noben radar(vsaj bliskalo ni ni? :hohoho: )iz Lj proti

Kopru,?eprav je kar ?vigalo okol mene. :policaj::P

Upam,da ne dobim kakega presene?enja po po?ti. :hohoho:

Napisano

Dons spil samo en per....

Aja, sem pozabil na popoldanskiradler v mestu.....

OK, samo en per pa pol... :hohoho:

Napisano

... d bom dns pr?paru neki denarcev k sm se s tvingomaherjem u LJ prpelu, no res pa je d sm popoudne neki zmenen in bom neki potro?u! sramezljiv

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

173 sprejetih klicev ?zmeden? (pa ?e niti moj rekord ni to)

+ tega pa ?e skor 4 ure nism bla na ?iku,..grem zdj na 2 :hudicek:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

sm spal cele 3 ure na ?ihtu......

........pa to tudi ni moj rekord! :P

js sm te tud ubogala,..sicr z zamudo parih dni,..sm ?la pa zato ?e ob 5h spat pa do 5h zjutri :bravo: (ok nism ?la spat ampak me je kr zmankal :hohoho: )

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Dones grem kon?no spet na motor pa mal po ?umi.

Sem bil en mesec pa pol brez moje "zelene lubice" <_<

Klopko, kje si zdej, da greva mal orat... :bravo::danzoman:B)

Napisano

Si hotla napisat, da klopko dela, medtem ko ti ne, pa samo hvata? krivine tam.... :hohoho:

Napisano

jah ne vem,..nism js ?e ceu mesc na dopustu za razliko od nekaterih,.. :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.