Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Prvi? u lajfu sem zgubu slike. :(

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Veseli december..... :P:D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

tole bl sodi v temo "pojamrajte no malo..." :P

mal offtopic, drga? sm se pa v?eraj sankal na Zelenici, za posladek pa ?e sanka?ki spust z doma pod Stor?i?em v dolino po zaledeneli cesti..nepozabno.. :bravo:

Napisano

Jaz se pohvalim, da sem naredil ubitacne goveje zrezke s smetano. Glede na to, da sem v 33 letih samo kuhal hrenovke in pekel jajca, sem v zadnjem letu odkril, da sem pravi kuharski mojster. Svasta.

Sent from my iPod.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Slike? Kere slike? Od petka? ?zmeden?

sramezljiv

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Pravkar sem ob "polnoletnosti" moje domovine - s ponosom izobesil trobarvnico, s Triglavom v grbu! :danzoman::ljubezen::ouje:

Izgleda pa nekako takole! :bravo:

post-342-1230063630_thumb.jpg

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Pravkar sem ob "polnoletnosti" moje domovine - s ponosom izobesil trobarvnico, s Triglavom v grbu! :danzoman::ljubezen::ouje:

Izgleda pa nekako takole! :bravo:

odli?no... zaveden domoljub :bravo::bravo:

Sem tudi sam izobesil zastavo... :D

33112_1.png

Napisano

odli?no... zaveden domoljub :bravo::bravo:

Sem tudi sam izobesil zastavo... :D

Jaz bi jo tudi,samo je na ?alost nimam. :ne vem: No,kot da sem jo. :D

Napisano

Jaz bi jo tudi,samo je na ?alost nimam. :ne vem: No,kot da sem jo. :D

Pa glih Primorci ste bli najbolj slovensko zavedni, ?e iz ?asov pred drugo svetovno vojno... kaj pa zdaj? :ne vem:

:hohoho::hohoho:

33112_1.png

Napisano

Pa glih Primorci ste bli najbolj slovensko zavedni, ?e iz ?asov pred drugo svetovno vojno... kaj pa zdaj? :ne vem:

:hohoho::hohoho:

Ja,khm,no,pokazali smo takrat kako to gre in zdej je na vas,da nam sledite. :P:D

Napisano

se morm pohvalt da sm dobu punco ?isto desetko v vseh pogledih :bravo:

a ma slu?ajno ?e kak?no starej?o sestro :P

33112_1.png

Napisano

Mi je noro uspela organizacija (pred)Novoletne zabave v dru?bi zame najbol spe?l oseb! :danzoman::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Wiiiiiii,..sm dobla dve metlce za stepanje (tiste profi) :jupiii: Eno ve?jo, pa eno maj?o, pa ?e posodo za stepat,...Kar sm mela na "must have" listi vsaj pol leta,..pa mi ni nikol znesl v Pekarni Vrhnika, ker majo tooooooliko stvari, k bi jih js mela,..pa samo gotovinsko pla?evanje, bankomat pa na drugi strani obvoznce. Kar je zelo priro?no, ker uzamem s sabo samo tok kukr mislm zapravt in me potem ne more premamt ?e malo morje stvari :hohoho:

Aja tamala metlca pride druga? okol 17? tavelka pa okol 25?, posoda pa tud okol 20?,...sej bi rekla da sm pr?parala,..sam nism k bom zapravla za druge stvari :P

Uglavnem,..happy :ouje:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.