madmax Napisano 23. junij, 2007 Prijavi Napisano 23. junij, 2007 jeeeeee, kon?no se bom tudi jaz malo namo?il v morju Se pi?emo ?ez dva dni!!! Citiraj
Alex Napisano 24. junij, 2007 Prijavi Napisano 24. junij, 2007 Danes pa se imam res za pohvalit,ni kej. Namre?,danes moram v slu?bo ker imamo inventuro.. ...in jutri tudi... Citiraj
ReDevil Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 ... me zdele ?aka delo na sodniji, klub temu da je ura 21 in praznk! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
madmax Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 jeeeeee, kon?no se bom tudi jaz malo namo?il v morju Se pi?emo ?ez dva dni!!! Aftermath: nevem ?e se je glih za pohvalt s tem da sem cel rde? po hrbtu in iz minute v minuto bl pe?eeeeee!! Citiraj
zemir Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Aftermath: nevem ?e se je glih za pohvalt s tem da sem cel rde? po hrbtu in iz minute v minuto bl pe?eeeeee!! To je dobro mogo?e se kak?na javi da te "nama?e" Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Al pa da raj? on njo ! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 To je dobro mogo?e se kak?na javi da te "nama?e" Ja,pol se bo? pa lahko pohvalo,da te je "ena" mazala"! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 sej me je pa n? ne pomaga.................. ...........vsaj proti soncu ne Citiraj
poky Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Proti soncu pa res nima? za burek!!! To je isto,ko proti vetru hcat. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
theBill Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Aftermath: nevem ?e se je glih za pohvalt s tem da sem cel rde? po hrbtu in iz minute v minuto bl pe?eeeeee!! Sam res, dones sem bil samo 15 minut na soncu, pa ?e taki lagani oblaki so bli, ni na polno ?gal, pa me zdele tko lepo greje.... Voda pa na koncu Istre topla kot bi pr?u v toplice Al pa da raj? on njo ! S ?im pa, ?e nima opeklin....kako "beljakovinsko kremico" mogo?e... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
ReDevil Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Tale morje letos prov ne bo za mene (sm ljubitelj vode okol 20 stopinj, tudi manj) Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Aftermath: nevem ?e se je glih za pohvalt s tem da sem cel rde? po hrbtu in iz minute v minuto bl pe?eeeeee!! He,he...to pa je to,ko ho?este bit v dveh dneh kao ?rni. Zato pa hodimo mi po?asi in previdno vsak dan malo ve? na pla?o. In to nikoli med 11 in 14 uro. Citiraj
Allyssa Napisano 25. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2007 He,he...to pa je to,ko ho?este bit v dveh dneh kao ?rni. Zato pa hodimo mi po?asi in previdno vsak dan malo ve? na pla?o. In to nikoli med 11 in 14 uro. a ni zdej podal?an med 11-17 ? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 a ni zdej podal?an med 11-17 ? :ne vem: Ne,ne ni? bat.Mi gremo vsak dan ?e okoli ?tirih,pa niti mazat se ti ni treba. Je pa res,da smo nekako ?e vedno belkasti za ta cajt.. Citiraj
Allyssa Napisano 25. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2007 men je itak muka bit na soncu,..dolgcajttttttttttt no ja,..mybe bom jutr nardila otvoritev sezone bazena Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
theBill Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Samk res Ma klimo v avtu - je ne uporablja Ma bazen - se ne kopa ob tej pasji vro?ini. Ma AVTO - ga ne pere sama in ne polira... ?e enkrat Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Allyssa Napisano 25. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Samk res Ma klimo v avtu - je ne uporablja Ma bazen - se ne kopa ob tej pasji vro?ini. Ma AVTO - ga ne pere sama in ne polira...?e enkrat noben ga ne jebe 5% pa ?e vedno bevska Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Samo res,zakaj ne uporablja? bazena?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Ja sej meni bi bla tudi muka kar tako pole?avat na soncu... Sam tako pa ponavadi gremo v morje,tam telovadimo ene dve ure in ko imajo otroci ko?o ?e kot spu?vo,gremo ven,pol se ene pol ure ?istimo od mivke in gremo domov. Citiraj
Allyssa Napisano 25. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Samo res,zakaj ne uporablja? bazena?? ker stoji ?ele par dni in je ?e mrzla voda Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 ker stoji ?ele par dni in je ?e mrzla voda Ma kje imaste bazen?Valjda ne pred hi?o? Citiraj
Allyssa Napisano 25. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2007 ma je uno ?udo k se kao sam postav k vodo not nalije? 5,5m premera pa 1,1m globine pi?kin dim po doma?e povedan Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 ma je uno ?udo k se kao sam postav k vodo not nalije? 5,5m premera pa 1,1m globine pi?kin dim po doma?e povedan Ma ja,to je ?e dovolj za skakat na glavo.Pravzaprav je dovolj ?e pol metra globine. Citiraj
poky Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Ja halo??? Se pa more bit hladna voda,?e je topla,se ne osve?i?! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
theBill Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Tudi "pi?kin dim" je bol? ko ni?... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.