Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Pa ja je imela rebound za nastavit. To imajo skoraj od najcenejših naprej. Če si jo zabil, si poskusil z malo več "lufta". Par psi, pa +/- pa je drugi svet. Sem po servisu tudi delal mikrokorekcije, da sem jo spravil na staro stanje.
-
Ne pozabi da je zelo na ti z alkoholom. Pivo po tekmi mu jemljejo iz rok. Kolega pa je skipper, je peljal Dragiča po kvarnerju, mu je le ta dal lokacijo Na tej lokaciji oba doncica, nesterovic, jure dolenec, se par nasih idolov, babe....pijano do konca, prav da so se mu zagravzal do konca Kar se tice pa miljonov so ga pa zgleda orng kaznoval, supermax mu s transferon ne pripada pravi espn
-
V bistvu s tem kolesom ne veliko. 😊 Stara vilica ni imela praktično nič nastavitev in parkrat mi jo je zabilo pri spustih po grbinah.Je dobra osnovna vilica za nezahtevne traile. Bila je zelo "počasna" in ni sledila terenu. Roke sem imel vsakokrat "mravljinčaste". Te vilice Lyrik mi je priporočil Tilen iz servisa in trgovine Cvero iz Radomelj. Res super poba, tudi tekmovalec. Toplo priporočam ta servis. Tudi te nove vilice mi je fino "uglasil" on. Vredne so vsakega evra.
-
lepo si ga usral ..... @Alexeno resno vprašanje koliko downhilov imaš že za sabo da si ugotovil da potrebuješ nove vilice?
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.