icewoman12 Napisano 29. april, 2009 Prijavi Napisano 29. april, 2009 mater si quick jz se pa naj pobaham da sm CPP ob?inske za B kat. naredo brez napake in to v pi?lih 6min ?estitam! ?e mal pa bo? pravi Mazda? Citiraj Icewoman is here!
Ninja Napisano 29. april, 2009 Prijavi Napisano 29. april, 2009 mater si quick jz se pa naj pobaham da sm CPP ob?inske za B kat. naredo brez napake in to v pi?lih 6min Kaj si pa tok ?asa me?kal!? Citiraj
qwerty Napisano 29. april, 2009 Prijavi Napisano 29. april, 2009 Kaj si pa tok ?asa me?kal!? mah eno ?udno polo sm mel z dvema kri?i??ema da glava pe?e.. Vse sm re?o v 2min, kri?i??a pa tuhtal pol pa mal ve? ko uro ?akal na to da je rekel da sem opravil Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 29. april, 2009 Prijavi Napisano 29. april, 2009 Qwerty ?etitam. Poznam to, ko dobi? pole, izponi? odda? oni te pa ?udno gledajo pa ti svetujejo, da ?e enkrat preglej, ker si prehiter. Vsaj pri meni je bilo tako pa sem isto naredil v prvo. Priznam pa, da sem najbr? ve? kot 6 minut re?eval. Samo ko gleda? ostale ase, ki kar sedijo notri in jim ni ni? jasno... Citiraj
qwerty Napisano 29. april, 2009 Prijavi Napisano 29. april, 2009 Qwerty ?etitam. Poznam to, ko dobi? pole, izponi? odda? oni te pa ?udno gledajo pa ti svetujejo, da ?e enkrat preglej, ker si prehiter. Vsaj pri meni je bilo tako pa sem isto naredil v prvo. Priznam pa, da sem najbr? ve? kot 6 minut re?eval. Samo ko gleda? ostale ase, ki kar sedijo notri in jim ni ni? jasno... jp poznam poglede sploh unga u?itla k sm dal ko je najprej ofno pa pogledu ?e je res pa cel class me je bulo ve? un pogled haha in?tuktor re?e pa si ?el ?ez odgovore ?e.. pa jz njemu dvakrat pa je vse OK Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 29. april, 2009 Prijavi Napisano 29. april, 2009 Kdor ?aka in te?i tudi do?aka Kon?no sem se znebil tistega skrapucala od Astre in tudi Hondinega kinderjaj?ka. No ja za Civica mi je vseeno malo ?al saj se v tem avtu po?uti? k otro?ek k je tolk lu?k pa displej?kov pa plastika na nivoju kitajskih igra?k saj je vse trdo in ?kriplje, da je veselje. Pol k se pa ?e VrTEC vklop sem pa bil ziher, da mi gre ?e na otro?je. Nikol si nisem mislil, da bom neko? rekel hvala bogu za Golfa ampak tako je to s tem in zare?enim kruhom. V glavnem moje slu?beno vozilo je zdaj novi Golf VI 2.0TDI 110KM. Kaj naj re?em... nem?ko trden in dolgo?asen. Znotraj mi je bila prej?nja generacija celo lep?a ampak avto je korekten, motor solidno dober (malce anemi?en glede na predhodnika 1.9TDI 105KM) je pa recesije odnesla kar nekaj dobrotk, kot recimo eno prestavo, pa senzor za brisalce. Je pa zanimivo, da tako kot pri Mazdini ?estki je tudi tukaj z novo generacijo motor pridobil na uglajenosti in izgubil tisto nekaj brutalnosti in ob?utka, da ima? pod havbo kakih 20-30 konjev ve? kot v resnici. O?itno trg zahteva takole, kaj ?mo. Citiraj
Alex Napisano 1. maj, 2009 Prijavi Napisano 1. maj, 2009 Moram se pohvalit,da sem danes na pre?udovit son?en in topel dan opral Mazdico u nulo. Cel dan se je svetila kot...NOP...?ez to?no 7 minut po brisanju in glancanju se je usulo kot iz ?kafa. ...sonce spet sije...prebrisal sem ga po naliv?ku ?e enkrat...in pospravil pripomo?ke...sem ?el ?e po nekaj v avto... in glej ga zlomka...spet je lilo kot iz ?kafa. va?no je,da je temeljito opran. Citiraj
suicidal Napisano 1. maj, 2009 Prijavi Napisano 1. maj, 2009 ... va?no je,da je temeljito opran. in to 3x Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Jest Napisano 1. maj, 2009 Prijavi Napisano 1. maj, 2009 Danes sem tudi jaz temeljito spucal svojo sestico... pa ko je bila ze tako sijoca, sva mela se en mini foto shooting ... Sem bil pa toliko prej, da je takrat, ko je zacelo dezevati, bilo ze vse gotovo in je avto ze pocival v garazi ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
KAALman Napisano 2. maj, 2009 Prijavi Napisano 2. maj, 2009 jaz sem v?eraj tudi skoraj eno uro glancal avto z gobo pa krpo od zunaj... potem je popihal veter... in avto je bil rumen od cvetnega prahu Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 2. maj, 2009 Prijavi Napisano 2. maj, 2009 jaz sem v?eraj tudi skoraj eno uro glancal avto z gobo pa krpo od zunaj... potem je popihal veter... in avto je bil rumen od cvetnega prahu bemti, pr men je blo isto... eno uro je bil lep in sijo? zdej je pa rumen pa ?e pti? se mi je gor posral in to s takim velkim drekom, da sem najprej res mislil, da sloni letijo (in v letu serjejo) :ne vem: Citiraj
Jest Napisano 2. maj, 2009 Prijavi Napisano 2. maj, 2009 jaz sem v?eraj tudi skoraj eno uro glancal avto z gobo pa krpo od zunaj... potem je popihal veter... in avto je bil rumen od cvetnega prahu Pri meni je zaenkrat se OK... v garazi ... bo pa kmalu umazan, ker gremo cez ene cetrt ure od doma ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 2. maj, 2009 Prijavi Napisano 2. maj, 2009 Tudi pri meni ni gor rumenega praha...ker so ga je dobro sprali nalivi in to temeljito. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. maj, 2009 Prijavi Napisano 3. maj, 2009 ?ibam v Mursko na Drag race. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 3. maj, 2009 Prijavi Napisano 3. maj, 2009 Prisel iz Rovinja brez zastojev (ne izdam kje....ker je res ghost road kadarkoli ob ?picah.. P.S. Jaz xedoske se nisem opral, in lahko dezuje ce hoce... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 3. maj, 2009 Prijavi Napisano 3. maj, 2009 Z dru?bo sem uspe?no prekri?aril cca. 2500 km v zadnjem tednu in sicer na relaciji: Kamnik - Podgorica - Lov?en - ?abljak (NP Durmitor) - Tjenti?te (Sutjeska) - Mostar - Makarska - Milna (Bra?) - NP Slapovi Krke - Kamnik! Mel smo se bo?anskoooo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 3. maj, 2009 Prijavi Napisano 3. maj, 2009 opa bato, kul! sam kilometri ne stimajo, razen, ce ste se zgubil pa ste delal kroge Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 3. maj, 2009 Prijavi Napisano 3. maj, 2009 opa bato, kul! sam kilometri ne stimajo, razen, ce ste se zgubil pa ste delal kroge Z dru?bo sem uspe?no prekri?aril cca. 2500 km Vsi skupaj a ves... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 4. maj, 2009 Prijavi Napisano 4. maj, 2009 koncno po dolgem casu sedel v moji mazdi z novim-starim menjalnikom... boss: upam, da se mas gume Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 4. maj, 2009 Prijavi Napisano 4. maj, 2009 koncno po dolgem casu sedel v moji mazdi z novim-starim menjalnikom... boss: upam, da se mas gume ?estitke! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 4. maj, 2009 Prijavi Napisano 4. maj, 2009 koncno po dolgem casu sedel v moji mazdi z novim-starim menjalnikom... boss: upam, da se mas gume Js mam tude ene 205 /55 R16 vi?ka in to vse 4. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 4. maj, 2009 Prijavi Napisano 4. maj, 2009 sem se ze zmenu z bossom, pa se darilce v obliki update-a bom dobil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 4. maj, 2009 Prijavi Napisano 4. maj, 2009 Aha Garmin pa to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 4. maj, 2009 Prijavi Napisano 4. maj, 2009 Ja tko je danes k je recesija... ?e ho?e? kej prodat mora? zraven ?e kak daril?ek dat Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.